Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Yo! Master → Lady Sen
Sorry, sorry, sorry για την καθυστέρηση. Οι σειρές κατέβηκαν στο άψε-σβήσε αλλά πιάστηκα με διάφορα από τότε (& είναι μπόλικα DVDs τα άτιμα, άντε να γραφτούν).
Όποτε μπορείς πες μου να συναντηθούμε κάπου να στα δώσω, 'k?
Δεκ 01 2009 12:27
Yo! Master → Nerethil
Good enough, good enough.
Όπως έλεγα & στην Camus τρέχω 3 μέρες τώρα να βρω μονωτικό φελιζόλ, αλλά που! Μία ακόμη προσπάθεια & αλλιώς γυρνάω & εγώ σε papier mache.
Πέρα από αυτά τα υπόλοιπα κομμάτια πιστεύω πως βαίνουν με καλύτερους ρυθμούς.
Νοέ 20 2009 13:58
Yo! Master → Nerethil
Λέω απλώς ένα "Hi!", τώρα που η Camus σε έκανε point out. :)
Νοέ 19 2009 19:41
Yo! Master
→
Lucy-Nyu
Ελπίζω να μη χρειάστηκε να καταφύγεις στη χρήση συρματόβουρτσας ή γιαλόχαρτου για τα πόδια! :oo:
Νοέ 15 2009 14:52
Lady Sen → Yo! Master
Βασικα δν εχω προβλημα.λογικα στο pc μ θα τα βαζω να παιζουν.. ευχαριστω προκαταβολικα και παλι!!!
Νοέ 15 2009 01:05
Yo! Master → Lady Sen
By the way, έχεις κάποια προτίμηση στο format για τις σειρές?
Βασικά, να παίζουν & σε κανονικό DVD player (πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να είναι .avi) ή αρκεί να παίζουν μόνο σε PC (πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να είναι & .mkv ή κάτι άλλο).
Νοέ 15 2009 00:35
Lucy-Nyu
→
Yo! Master
χαχαχα εχεις ιδεα ποση ωρα μου πηρε να καθαρισω τις πατουσες μου?
Νοέ 14 2009 18:08
Yo! Master
→
Lucy-Nyu
Τα έσπασες χθες με το κουστούμι! Το αποτέλεσμα ήταν eye-catching & σου πήγαινε πολύ. Καθιέρωσε το σαν καθημερινό look. ;)
Και, βρε παιδί μου, απορώ πως άντεξες τόσες ώρες ξυπόλητη. Φοβόμουν ότι έτσι θα ερχόσουν & για τα σουβλάκια, χεχ.
Νοέ 14 2009 16:30
Yo! Master → Wabbit
Πέρα του από ωραία ιδέα η Blair αποδείχτηκε (όπως & αναμένονταν ;)) πολύ ωραία & στην υλοποίηση, ειδικά τα στριφογυριστά μαλλιά.
Μπράβο βρε. :) :)
Νοέ 14 2009 16:22
Yo! Master → Akihisa
Χαχα, με εντόπισες, little Crane! :)
Βασικά δεν είμαι Spider, απλώς μου αρέσει πολύ το look του Daigotsu. Για την ακρίβεια είμαι παλιός όχι νυν L5R παίχτης, τις εποχές πριν καν εμφανιστεί ο λεγάμενος (Jade edition & τα συναφή).
Εσύ παίζεις?
Νοέ 13 2009 12:43
Akihisa → Yo! Master
yo! master vlepw eisai spider clan...
[url=http://www.samuraiedition.com/quiz][img]http://www.samuraiedition.com/images/sig_crane.jpg[/img][/url]
Νοέ 13 2009 11:55

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται