Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Yo! Master → Lady Sen

Sorry, sorry, sorry για την καθυστέρηση. Οι σειρές κατέβηκαν στο άψε-σβήσε αλλά πιάστηκα με διάφορα από τότε (& είναι μπόλικα DVDs τα άτιμα, άντε να γραφτούν). Όποτε μπορείς πες μου να συναντηθούμε κάπου να στα δώσω, 'k?
Δεκ 01 2009 12:27
Φωτογραφία

Marilou → Yo! Master

Hello ^_^
Νοέ 22 2009 20:50
Φωτογραφία

Yo! Master → Nerethil

Good enough, good enough. Όπως έλεγα & στην Camus τρέχω 3 μέρες τώρα να βρω μονωτικό φελιζόλ, αλλά που! Μία ακόμη προσπάθεια & αλλιώς γυρνάω & εγώ σε papier mache. Πέρα από αυτά τα υπόλοιπα κομμάτια πιστεύω πως βαίνουν με καλύτερους ρυθμούς.
Νοέ 20 2009 13:58
Φωτογραφία

Nerethil → Yo! Master

Hi και σε σένα mate. Τι λέει ?
Νοέ 20 2009 13:04
Φωτογραφία

Yo! Master → Nerethil

Λέω απλώς ένα "Hi!", τώρα που η Camus σε έκανε point out. :)
Νοέ 19 2009 19:41
Φωτογραφία

Yo! Master → Marilou

Λέω απλώς ένα "Hi!", τώρα που η Camus σε έκανε point out. :)
Νοέ 19 2009 19:39
Φωτογραφία

Yo! Master → Lucy-Nyu

Ελπίζω να μη χρειάστηκε να καταφύγεις στη χρήση συρματόβουρτσας ή γιαλόχαρτου για τα πόδια! :oo:
Νοέ 15 2009 14:52
Φωτογραφία

Lady Sen → Yo! Master

Βασικα δν εχω προβλημα.λογικα στο pc μ θα τα βαζω να παιζουν.. ευχαριστω προκαταβολικα και παλι!!!
Νοέ 15 2009 01:05
Φωτογραφία

Yo! Master → Lady Sen

By the way, έχεις κάποια προτίμηση στο format για τις σειρές? Βασικά, να παίζουν & σε κανονικό DVD player (πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να είναι .avi) ή αρκεί να παίζουν μόνο σε PC (πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να είναι & .mkv ή κάτι άλλο).
Νοέ 15 2009 00:35
Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Yo! Master

χαχαχα εχεις ιδεα ποση ωρα μου πηρε να καθαρισω τις πατουσες μου?
Νοέ 14 2009 18:08
Φωτογραφία

Wabbit → Yo! Master

Aww σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λόγια dear!! ^^
Νοέ 14 2009 17:27
Φωτογραφία

Yo! Master → Lucy-Nyu

Τα έσπασες χθες με το κουστούμι! Το αποτέλεσμα ήταν eye-catching & σου πήγαινε πολύ. Καθιέρωσε το σαν καθημερινό look. ;) Και, βρε παιδί μου, απορώ πως άντεξες τόσες ώρες ξυπόλητη. Φοβόμουν ότι έτσι θα ερχόσουν & για τα σουβλάκια, χεχ.
Νοέ 14 2009 16:30
Φωτογραφία

Yo! Master → Wabbit

Πέρα του από ωραία ιδέα η Blair αποδείχτηκε (όπως & αναμένονταν ;)) πολύ ωραία & στην υλοποίηση, ειδικά τα στριφογυριστά μαλλιά. Μπράβο βρε. :) :)
Νοέ 14 2009 16:22
Φωτογραφία

Yo! Master → Akihisa

Χαχα, με εντόπισες, little Crane! :) Βασικά δεν είμαι Spider, απλώς μου αρέσει πολύ το look του Daigotsu. Για την ακρίβεια είμαι παλιός όχι νυν L5R παίχτης, τις εποχές πριν καν εμφανιστεί ο λεγάμενος (Jade edition & τα συναφή). Εσύ παίζεις?
Νοέ 13 2009 12:43
Φωτογραφία

Akihisa → Yo! Master

yo! master vlepw eisai spider clan... [url=http://www.samuraiedition.com/quiz][img]http://www.samuraiedition.com/images/sig_crane.jpg[/img][/url]
Νοέ 13 2009 11:55