Community Status Updates
Lucy-Nyu
→
Yo! Master
αν ο καμινα δεν ηταν μια απλη ζωγραφια τοτε θα με ειχαν βαλει μεσα για απαγωγη,εκμεταλευση και βιασμο
Nov 08 2009 23:49
Yo! Master
→
Lucy-Nyu
Χεχ, γράφαμε ταυτόχρονα μηνύματα.
Ναι, επιτέλους γυρνάω Αθήνα. 30 ημέρες στο Ρέθυμνο, δεν την παλεύω άλλο καθολούλου.
Nov 08 2009 23:49
Lucy-Nyu
→
Yo! Master
oshu!!!θα σε δουμε απο κοντα βρε??ειδα θαρθεις στη προβολη:)
Nov 08 2009 23:41
Wabbit → Yo! Master
Thnx a lot dear. 8a prospa8hsw na to ylopoihsw oso kalytera mporw!
Oct 27 2009 18:50
Yo! Master → Hazuki
Είμαι στην Τράπεζα της Ελλάδος, Εσωτερική Επιθεώρηση, γι'αυτό μας στέλνουν από εδώ & από εκεί να κάνουμε ελέγχους στα διάφορα υποκαταστήματα.
Oct 16 2009 19:30
Hazuki → Yo! Master
Yo :P
Καθάρα από λόγους απεριόριστης περιέργιας, μπορείς να μου πείς τι δουλειά κάνεις; Έχεις γυρίσει όλη την Ελλάδα -_- μέσα σε ενα μήνα, ή θα είναι η καλύτερη του κόσμου [λέμε τώρα] η πέφτει extra special anal drilling =_= Thanks.
Oct 16 2009 16:21
kleidokrator → Yo! Master
Ξέρεις τι σκέφτηκα. Στο επόμενο cosplay, στο ομαδικό One Piece, μπορείς να κάνεις Sanji η Smoker. Το 'χεις.... :D
Oct 14 2009 06:22
Yo! Master → evaofadawn
Να το φοράς καθημερινά το μάτι, να δεις πως θα λύνονται όλες οι υποθέσεις σου σε δημόσιες υπηρεσίες / λοιπές ουρές!!
Δυστυχώς θα λείπω λόγο δουλείας (αναχώρηση αύριο, επιστροφή το Νοέμβριο - άτιμη κοινωνία) οπότε τα λέμε στο επόμενο party. :gotit:
Oct 11 2009 20:02
evaofadawn → Yo! Master
ωωω, ευχαριστώ πολύ πραγματικά!! να'σαι καλά! :wooi2:
θα το ξαναφορέσω στο fnac λογικά, αφού μέχρι τότε δεν έχω χρόνο να ετοιμάσω κάτι άλλο!
όσο για το μάτι, το έχω κάνει σήμα κατατεθέν μου πλέον, χοχοχο! άντε, γτ η πολύ cuteness δεν είναι του στυλ μου!:hahaha: τα λέμε fnac?
Oct 11 2009 19:51
Yo! Master → evaofadawn
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σου πω ότι το κουστούμι σου χθες ήταν [I]πολύ [/I]καλό & δίκαια πήρες τους ψήφους. Πολύ λεπτομέρεια & το overall effect σίγουρα ήταν eye-catching (ειδικά το μάτι ;)).
So, 'grats. :)
Oct 11 2009 19:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed