Community Status Updates
Konart → Goggeta SSJ6
κατι εχω...:orly: για δες....
[IMG]file:///D:/Pictures/Naruto/naruto-and-hinata.jpg[/IMG]
[IMG]http://anime-wallpapers.com/images/800x600/naruto-and-hinata.jpg[/IMG][IMG]http://narutohinata.org/wp-content/uploads/2007/12/naruto-hinata-4.jpg[/IMG]
[IMG]http://narutohinata.org/wp-content/uploads/2007/12/naruto-hinata-5.jpg[/IMG]
κατι τετοιο????
Mar 16 2009 23:40
Goggeta SSJ6 → Konart
Τωρα που το λες μηπως λεω μηπως εχεις απο Naruto shippuden Hinata και Naruto???:orly:
Mar 16 2009 23:22
Konart → Goggeta SSJ6
ωραια!!!
:tensai: εχεις προτειμηση???
δηλαδη μικρος, μεγαλος...??? καμια αγαπημενη picture...????
ή Naruto να'ναι και οτι να΄ναι??? :borednn9:
Mar 16 2009 23:13
Konart → Goggeta SSJ6
:congrats: I will!!! :bike:
λοιπον ας αρχισουμε απο το βασικα....
:orly:
ποιο ειναι το αγαπημενο σου anime ή χαρακτηρας-anime????
Mar 16 2009 22:57
Goggeta SSJ6 → Konart
Thats the spirit!!!:wooi2:
Ετσι σε θελω κανε και προπονιση!!!:bike:
Τι να σου πω προτινε μου κι εσυ κατι σαν διμιουργος!!:tensai:
Mar 16 2009 22:40
Konart → Goggeta SSJ6
:congrats: Σ'ευχαριστω που πιστευεις σε μενα!!!! :wooi2:
θα βαλω τα δυνατα μου να μην σε απογοητευσω!! :erk::erk:
I will be strong!!!:riiight::hero:
πες μου ποιον ηρωα θελεις!!!
:ureshii:μην σου φτιαξω κατι που δεν σου αρεσει......
Mar 16 2009 22:25
Goggeta SSJ6 → Konart
Κοιτα οτι θα προσπαθησεις να ζεσταθεις το πιστευω αλλα και στο ηλιο να πας δεν φτανει εδω παιζετε εαν το κατεχεις το αθλημα...:knock-knock:
Εαν αντεχεις εαν εχεις το will of fire βρε αδερφε!!!:orly:
Εαν θα αντεχες και δεν θα λυποθυμουσες να ερθεις αντημετοπη με τον Light ή τον Itachi ή τον Vegeta και λοιπους γκοσαδες....:nbleed:
Παντως ενα εχω να πω "I trust u with the will of fire"!!!:congrats:
Ετημασε εν ολιγης κρεβατι με καρφια και αρχησε να κοιμασε εκει μεχρη της 3 του επομενου μηνα δλδ 3weeks οποτε και με το "καλωσορησες" θα σου δωσω 2 ξυραφακια και ενα redbull αμα τα καταφερης παμε για ramen!!!:tensai:
Εαν παλι δεν τα καταφερεις θα εχω εξασφαλιση την διαφηγη σου με το redbull που δηνει φτεραΑ!!!:drink:
Τι να σου πω κανε μου κατι που να σου αρεση και εσενα κατι ιαπωνικο να το βλεπω και να χαιρομαι..!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Mar 16 2009 00:28
Konart → Goggeta SSJ6
ΑΑαααα.. αρα αρχιζει η προπονηση... :bike:ζασταμα, αναπαρασταση anime σκηνων:ballumad::beaten: και στο τελος διαλογισμος-yoga...:blurah5:
κανω οτι δεν το ειδα.... -δεν τα παραταω!!!!!- :burningbe3::canthelp:
ακουω παραγγελεια... τι ζωγραφια θελεις???? θα την προσεξω πολυ!!!!
ΘΑ ΒΑΛΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ!!!!:tensai:
Mar 15 2009 19:20
Goggeta SSJ6 → Konart
Δεν ξερω τι πιστευουν αλλα ενα ειναι σιγουρο οτι επρεπε να χρησιμοποιησης παρελθοντικο αοριστο "πιστευαν" τωρα τους τρωει η μαρμαγκα μου θελαν και μεγαλια anime parties και τετεια....Το εφαγαν το κεφαλι τους!!!:burningbe3::burningbe3:
Αλλοι δεν λενε να τα παρατησουν και επιμενουν.......για να μην λεμε και ονοματα (οχι οτι φωβομαστε απλα δεν τα ξερουμε μονο κατι ξευδονιμα τυπου konart)......:hahaha:
Ξυραφακια μανταμ δεν το καταλαβα επησεις τραβιγματα φαβοριτων (εχεις και μακρη μαλλι...) καψημο εφημεριδας στα μπουτια και τετεια, τι νομηζεις ετσι ειναι...:tensai:
Αναλογισουν μονο ποση προπονηση και πιεση και μαζοχισμο τραβανε οι ηρωες στα anime/magna για να φτασουν στον στοχο τους και να μας μεταδωσουν τοοσα πραγματα!!!:terror2::oo:
Ολα ειναι προσεκτηκα μελητημενα δεν ημαστε στρατος "μασα, ξαπλα, αραληκη, μια ζωη στο τεμπελικη, ζητω και η διακοπες, δεν γ***ουνται και οι δουλειες"!!!:chigau:
Αλλα επιδη στην Ελλαδα ζουμε και δρουμε και οσο να επηρεασε αυτο και το κυκλομα μας (αναγκαστικα για να επηβιοσουμε) εαν μου χαρησεις μια καλη σου ζωγραφια υπογεγραμενη κατι θα κανουμε και για εσενα καπως πιο χαλαρα θα την βγαλεις....:wis:
Σκεψουτο αλλη θα σκοτωναν για μια τετεια ευκερια!!:tensai::gotit:
Mar 15 2009 18:15
Konart → Goggeta SSJ6
εεε.... ολοι αυτοι Disney, Pixar κ.λ.π. ανηκουν σε αλλη κοινωνια... πιστευουν βασικα οτι ειναι ανοτεροι...:fromabove: χαχαχαχααχχαααχαχ
και οπως ειπες σαν μικρο παιδι κ εγω ειμαι fan και των cartoon!!!!!
τι???:uhh: ξυραφακια ακουωωω.....:frozen::terror2: ΑΑΑΑΑααααααααααααα
κοιτα.... :orly: πιστευω μια ανεχεια πρεπει να την δειξεις οχι επειδη ειμαι κοριτσι αλλα επειδη ειμαι καινουρια..
απο μικρη μου λατρευα τα manga/anime ετσι για αρχη μονο ζωγραφιζα...
μετα ξεκινησα σιγα σιγα τις ταινιες (Μiyazaki), μετα manga
και τον τελευταιο χρονο εγινε καθημερινοτητα...:canthelp:
αρα μην με κρηνεις αυστυρα!!:ureshii:
Mar 15 2009 17:56
Goggeta SSJ6 → Konart
Και ακομα δεν ειδες τα σαγονια του καρχαρια!!!:uhh:
Εαν ψαξεις μεσα στον πατο της θαλασσας (το καταστατητο δλδ) θα δεις πολλα θυματα που ηθελαν να μπουν στην οργανοση οπως ο miki, ο donalt, λιγο πιο εκει η Μουλαν (εφτασε κοντα αλλα.....κριμα)!!
Τωρα προσφατα να φανταστης μας εστειλε ο wall-e στην photo σου αιτηση αλλα επηδη μου αρεσε η ταινια του παιζει να τον περασουμε στο ντουκου!!
Μ' αρεση η δυναμηκοτητα και η τολμη σου ομως τα ονειρα ειναι για μηκρα παιδια χαχαχαχαχα χεχεχεχεχε.....:tensai:(τι κακος):burningbe3:
Θελω να δω την λιστα με anime που εχεις δει και οταν θα ερθεις θελω να εχεις τουλαχιστον 10βαθμους μυωπια τουλαχιστον σε καθε ματι τωρα για να καταπιεις τα ξυραφακια το κοιταω το θεμα λογο φυλου.....:try::try::try:
Mar 15 2009 17:08
Konart → Goggeta SSJ6
Με εριξες για μια βουτια σε κρυα νερα και ακατευθειαν στο βυθο.... :colddd::uhh::colddd:
ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΩΩΩ!!:tensai:
τι αποδειξεις θελεις...???
ειμαι ετοιμη για οτιδηποτε!!!!!
Mar 15 2009 16:48
Goggeta SSJ6 → Konart
Ναι φυσικα και υπαρχη μονο που ειναι πολυ δυσκολο να τον συναντηση!!:orly:
Ο μοναδικος που τον βλεπει ειναι το δεξι του ποδι (βλεπεις εμεις δεν ειμαστε mainstream δεξι χερι και βλακιες) τον οποιο για να τον δεις κλινεις ραντεβου!!!:smokingg:
Δεν σε πιστευω θελω αποδηξεις...........!! :chigau::try:
Νομιζες ετσι στο ντουκου θα το περνουσα εεε ειπαμε εδω ειναι δυσκολα τα πραγματα σφιγγουν οι κολοι....:hahaha::hahaha:
Mar 15 2009 16:11
Konart → Goggeta SSJ6
:terror2::terror2: καταλαβααααα.....
υπαρχει και Νονος??????
Godfather:kill4u:
ναι συνεχιζω οσο μπορω το λιωσιμο!!! :dazed::8):
Mar 15 2009 16:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed