Jump to content

Community Status Updates

Photo

Goggeta SSJ6 → HeLLBoiS

Δεν ξερω ο Cassiel δεν ανεφερε τπτ οποτε δεν παιζει ασε που επειδη ειναι της πρεσβιας δεν το βρισκο και λογικο να βαλουν (βεβαια στην ελλαδα ποτε δεν ξερεις) Εαν θελεις παντως στελνω ενα pm στον Πανο και αναλαμβανει αυτος τις περετερο αποριες και το τι θα κανετε εν τελει!! Εγω δεν ξερω εαν μπορεσω να ερθω πραγματικα... Αναλογος το νοσοκομειο τι θα μας κανει παλι!!!..... Υ.γ χερετισματα στον rori θα τα πουμε αυριο!!! και ευχαριστω τις ευχες για τον αδερφο!!!
Oct 30 2009 23:13
Photo

HeLLBoiS → Goggeta SSJ6

mwre egw 8elw alla twra milaw me ton rori an ginete tpt..I ek8esi exei eisodo??Gt i nd mas afise se krisi ^^ :P
Oct 30 2009 23:07
Photo

Goggeta SSJ6 → HeLLBoiS

Λοιπον θελεις να σου κανονισω να πατε με εκει που θα ειναι ο Πανος (Cassiel) να κοιταξετε cosplay ανιμε και διαφορα???
Oct 30 2009 23:00
Photo

HeLLBoiS → Goggeta SSJ6

..............den kserw...ayto skeftomai twra....apla 8elw na er8w me ton ksaderfo mou gia na figw mazi tou kiolas....Afisa kai ston mattasos pm kai perimenw na dw ti 8a mou pei...Na sas zisei re!!gero kai dinato!!kai na nto ma8eis ta anime apo mikro...:P
Oct 30 2009 22:58
Photo

Goggeta SSJ6 → HeLLBoiS

Εγω θα παω λογικα κατα την 6 - 6:30 γεννησε ρε συ η μανα μου και θα παω να την δω αυριο για λιγο!!!! Φτου ελεος τι κανουμε τωρα....???:(
Oct 30 2009 22:51
Photo

HeLLBoiS → Goggeta SSJ6

re ti wra 8a pas ayrio??egw 8a er8w kata tis 3 kai den kserw ti na kanw mexri to apogeyma :P
Oct 30 2009 22:41
Photo

Goggeta SSJ6 → DarcRose22

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Δειξε Ελεος...!!!! xaxaxaxaxa :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Μου θυμησες τον εαυτο μου οταν δεν με περνει υπνος και πιεζομαι μπας και κοιμηθω!!! Κι εγω που νομιζα οτι ειχε καποια κακια εμπειρια με αγορια!!:hahaha::hahaha: Πλακα πλακα κατι προγραμματα που εψαχνες τα βρικες οτι θελεις ζητα το μου εχω πολλα και καλα πραγματα και βρησκο κι ολας... Λοιπον τα βρικες???
Oct 30 2009 22:20
Photo

DarcRose22 → Goggeta SSJ6

[COLOR=purple]Βασικά εγώ τα κάνω αυτά καποιες φορές.... Έχω ξυπνήσει ανάποδα με σκεπάσματα και μαξιλάρι πεταμένα στο πάτωμα κάμποσες φορές.....[/COLOR]
Oct 30 2009 20:58
Photo

Χαχαχαχαχαχαχα!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Τ' σπασες!!! Ακου κλοτσαει στο υπνο του και παραμηλα!!!!:hahaha::hahaha::hahaha: Πολυ κακες εμπιριες βλεπω....:congrats: Καλα τωρα πετυχες τετοια πραγματα η μαλλον οι ομολογουμενος πολυ καφεδες σε επιρεασουν???:orly:
Oct 30 2009 05:54
Photo

[COLOR=purple]Γιατί? Ξέρεις τι καλό που είναι? Ήσυχο ήσυχο, κάθεται σε μια μεριά και δεν ενοχλεί.... Ούτε κλοτσάει, ούτε στριφογυρνάει, ούτε παραμιλάει στον ύπνο του....[/COLOR]
Oct 30 2009 02:42
Photo

Καλα ε εχω δει φαντασιιωσεις και φαντασιωσεις αλλα με το laptop βρε κοροτσι μου???!!! Καλα οπως προτημα ο καθενας... Καλα ηταν???.:hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 29 2009 22:13
Photo

[COLOR=purple]'Οχι κοιμήθηκα αγγαλιά με το λάπτοπ[/COLOR]
Oct 29 2009 22:06
Photo

Μα καλα αυτο πως το εκανες κοιμηθηκες πανω στο πληκτρολογιο....:hahaha:
Oct 28 2009 18:22
Photo

[COLOR=purple]βασικά ναι μπήκα στο φόρουμ αλλά με πήρε ο ύπνος πριν κάνω ποστ......[/COLOR]
Oct 28 2009 18:16
Photo

Αααα βγηκες μου τηυν εσκασες!!!:(
Oct 27 2009 09:29