Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

[B]το χειροτερο που μας εκανε εντυπωση στον θανατο του Τζιραγια....ειναι ο τροπος που πεθανε...λολ θα περιμενα να μην πεθανει σε μαχη...περιμενα να πεθανει στην αγκαλια καμιας γκομενας λολ να παθει κανα καρδιακο λολ ο παλιογερος που μου ηθελε και μικρουλες....λολχαχα ο 50ρης λολ[/B] [B]ειχε πολλυ γελιο παντως...αν ομως συνεχισουν να σκοτωνονται πρωταγωνιστες στο ναρουτο,οι φανς θα απογοητευτουν....>.<[/B] [B]παντως εγω ξερω οτι ο ναρουο θα ειναι σιγουρα ο τελευταιος hokage..[/B] [B]ακουγεται και ενα αλλο σεναριο..[/B] [B]οτιο κακασι θα γινει hokage...θα πεθανει..μετα θα γινει καποιος ο οποιος δεν μας εχει αποκαλυφτει ακομα.....και μετα θα γινει ο Ναρουτο..[/B] [B]επισης υπαρχει το σεναριο οτι ο Σασουκε θελει τη Σακυρα και θα διαλεξει αυτη για να συνεχισει το clan του....[/B] [B]εσυ τι αλλο εχεις ακουσει?[/B] [B]λολ η χινατα ειναι συχαμενη...μου ερχεται να την πυροβολησω...με εκνευριζουν αυτου του τυπου τα κοριτσια...[/B] [B]μου αρεσουν οι δυναμικοι χαρακτηρες[/B] [B]καλα κανει η Σακουρα και το παιζει δυπλο ταμπλο..ο σασουκε την ειχε χεσει.[/B] [B]οπως λεει και ενα τραγουδι με καποιες αλλαγες"στην υγεια του αχαριστ"ου"" λολας προσεχε..τωρα σειρα εχει ο ομορφουλης Σαι^///^αν και αυτος α μεινει με την Ινο...μαλλον[/B] [B]κοιτα βασικα το γουστο μου στα αγορια ειναι πολλυ περιεργο...το πρωτο πραγμα που κοιταω σε 1 αγορι ειναι το μαλλι...[/B] [B]πεθαινω για ξανθους...θελω να εχουν κοντο μαλλι και ξανθο..δεν μου αρεσουν οι μελαχρινοι καθολου...[/B] [B]λολ παντα και ας ηταν ασχημος καποιος..ετσι και ηταν ξανθος τον εβλεπα κουκλο λολ[/B] [B]αλλα λολ αυτος που σου ειπα οτι μοιαζει με το Σασουκε ειναι ο πρωτος μελαχρινος που μου αρεσει λολ..φαντασου τι πανεμορφος ειναι...για να μου αρεσει ενας μελαχρινος ΛΟΛ[/B] [B]εμας στο κεντρο της Αθηνας γινανε πολλα επεισοδια....ασε..αφου εω δεν παταω το ποδι μου στο κεντρο μεχρι την επομενη εβδομαδα που θα τελειωσουν οριστικα ελπιζω τα επεισοδια....[/B] [B]τι λες μωρε?στα χωρια οι περισσοτεροι ειναι αγροτες..φτωχοι ανθρωποι απο τα ζωα τους και τις ελλιες,πορτοκαλλιες ζουσαν..ξερεις τι τεραστιο πληγμα ειναι αυτο?οι γεροι τωρα και οι γριες αγροτες πως θα βγαλουν το χειμωνα?εσυ δεν εχεις ιδεα γιατι δεν σου εχει τυχει....[/B] [B]το Νανσυ βγαινει απο το Αθανασια....αλλα ποτε κανεις δεν με φωνξε Αθανασια..ολοι Νανσυ με φωναζουν..[/B] [B]να σου πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσει το ονομα μου και ας μου λενε οι αλλοι οτι ειναι ωραιο...[/B] [B]θα προτιμουσα το"νασια"αλλα οι φιλλοι μου μου λενε οτι ειναι γυφτικο το νασια λολ[/B] [B]εχεις μσν?[/B]
Dec 15 2008 19:37
Photo

Goggeta SSJ6 → Yunancy

Το Fairy Tail δεν εχει ακομη επισοδια δυστηχως εαν και ευφασε το 115 chapter στα manga ακομη δεν εχει αρχησει το animation..............:( χαχαχαχαχα οντως η Tsunade τα σπαει ειναι και καλοσχεδιασμενος χαρακτηρας και ολοκληρομενος χαρακτηρας μες το anime!!!Ασε ασε για τον jiraya ακομη δεν μπορω να το πιστευψω οτι ο ero-senin μας αφησε χρονους!!! Κοιτα το προσωπο του Kakashi θα το δηξει ο kishimoto οταν παιθανει ο kakashi αλλα υληκρινα δεν ξερω εαν θα γηνει ο kakashi πρωτος και μετα ο naruto για την ακριβια σε εμπηρια μετραει ο kakashi αλλα σε δυναμη πλεον ο naruto!!! Τι να σου πω εσυ τι αλλο εχεις ακουσει?? Ναι μου αρεσει η Hinata καλο γλυκο κοριτσι ντροπαλη γουσταρη τον naruto καθολου υποκριτρια δεν εχει δηξει τετειο πραγμα ποτε και σε αντιθεση με καπιες αλλες βλεπω sakura δεν ειναι μια στον εαν μια στον αλλον!!!! Μημητε και τον Sasuke??? Οχ παναγια μου τι να πω!!! Εσυ ξερεις εφοσον τον γουσταρης θα τα λουστης!!!χαχαχαχαχαχα!!!! Ξανθομαλυδες ftw!!! Ναι ειμαι απο Σερρες!!:) Κοιτα σε αντιθεση με την αθηνα ευχτυχως σε εμασ καταστρεψαν τραπεζες , γερμανους, vodafone, wind, mcdonals....Δεν εσπασαν τπτ αλλο και κανενος αμαξη κανενος μηκρομεσεου μαγαζι!!!Ακομη και τους καδους ανακυκλοσης δεν πιραξαν!!! Ναι αυτο για τους χωριατες ισχυει και θα ισχυει!!! Να αποζημιοσουν τι να αποζημιοσουν σιγα την καταστροφη....εαν ομως δεν εχει βενζινη το αμαξη τους και ο τραπεζικος τους λογαριασμος δεν αυξανετε αυτο ειναι καταστροφη σιγα της ελιες μωρε!!!! Αχ τι ομορφο ονομα!!!! Πρωτη φορα γνωριζω κοπελα που εχει το ονομα Νανσυ (ηξερα το ονομα Νανσυ αλλα δεν ειχα γνωρισει ποτε καμια) απο που βγενει ????
Dec 13 2008 17:20
Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

[B]το Fairy Tail ποσα επεισοδια εχει? λολ χαχα ασε ρε και η Tsunade τα σπαει.....την θεα ειναι η γυναικα...επιτελους ενα καρτοον με τοσο μεγαλο στηθος λολ..μου τη δινει γιατι στο ναρουτο δεν σκοτωνονταν οι κυριως καλοι πρωταγωνιστες...ενω τωρα στο Shinpuden τους εχουν ξεκωλιασει ολους[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/006.gif[/IMG] πεθανε και ο κακομηρης ο Jiraya....Τ.Τ τι να σου πω...εγω ειχα ακουσει και μια αλλη ιστορια..οτι και καλα ο Κακασι θα αναρωσει...θα πεθανει η Tsunade.....μετα ο Κακασι θα γινει hokage.....μετα θα γινει μια μαχη με τον κακασι,και θα ειναι παρον και Ο Σασουκε και ο Ναρουτο...και θα πεθανει ο κακασι,και θα δειξει τοτε το προσωπο του και μετα θα γινει αλλος ενας Hokage τον οποιο δεν εχουμε ιδεα ποιος θα ειναι και μετα ο Ναρουτο...αυτα ξερω εγω... και μου φενεται οντως κουφο να πεθανει ο Κακασι χωρις να δειξει το προσωπο του ΛΟΛ εσυ τι εχεις ακουσει? ο κακασι στην αρχη μου αρεσει,αλλα τωρα μου φενεται κρυοκωλοσ και ξενερα χαχα ^^" τι???σου αρεσει η ΧΙΝΑΤΑ?ΛΟΛ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΛΟΛ την μισωωωωωω την συχαμενη...την υποκριτια...την προβληματικαι λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thii2-Opt.gif[/IMG]ειμαι τρελα εχθρος απεναντι της...λολ βασικα αυτο το αγορι που σου ειπα,οχι μονο μοιαζει στο σασουκε,αλλα λατρευει και το σασουκε...τον μημηται...τι να κανω η καημενη?λολ οταν τον βλεπω μου ερχεται να τον βουτηξω και αναρχισω να γκαριζω οπωσ η Σακουρα "SASUKE-KUNNNNNNNNN" ΛΟΛ...ασε ρε και το γελιο ειναι οτι ποτε δεν μου αρεσαν οι μαυρομαλλιδες λολ...αλλα αυττος ειναι τοσο τελειοσ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thlovely.gif[/IMG]αχχχ ναι ρε και εγω δεν παω τα ατομα με το στυλακι του σασουκε...εγωιστες ,ψωνια,ψωροπεριφανοι...μιλανε λιγο.....δεν γελανε ευκολα.... ασε....τ[U]ελικα ο Σασουκε γουσταρει τη Σακουρα,οεο[/U]?λολ ομορφουλα ειναι η Τσεση,σκετο κουτσουνακι,αλλα αυτο δεν σημαινει κατι...λολ ειναι σκετος διαολος....εχει διαλισειολο το σπιτι,εχει δαγκωσει ολα τα επιπλα,εχει καταστρεψει ποσα παπουτσια και ρουχα λολ..ασε αν την δει ο παραγωγος του Ναρουτο θα την βαλει να παλεψει με το σασουκε σατο τελευταιο επεισοδειο και θα δουμε τοτε ποιος θα νικησει ΛΟΛ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG] δηλαδη η καταγωγη σου ειναι απο Σερρες? εχω παει πριν 2 χρονια Θεσσαλονικη,ρε συ μου αρεσε παρα πολλυυυυυυυ.... ασε που ολα ηταν και ποιο φτηνα!!!!!ειχα ξεσκηστει στα ψωνια και στους καφεδες λολ... αν και τωρα οι κωλοαναρχικοι πρεπει να την εχουν ψηλοδιαλισει αυτες τις μερες τη Θεσσαλονικη λολ κοιτα παντα ισχυε αυτο...οι ανθρωποι των χωριων ειναι κακοπροαιρετοι και κουτσομπολιδες και σε κοιτανε με μισο ματι λολ κοιτα εμεις ειχαμε μεγαλη περιουσια στην Αρχαια ολυμπια,ελλιες,πορτοκαλιες,αμπελια....αλλα καηκαν απο τις φωτιες...και να πω πως μας αποζημιωσαν...χεστα τιποτα... αφου παντα περναμε απο τις ελλιες μας φρεσκο λαδι...περσυ ομωσ αναγκαστηκαμε και αγορασαμε...[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_naku.gif[/IMG] Ετσι μπραβο V_V λολ με λενε Νανσυ,χεχε!λολ καλα οποις δει τι γραφουμε θα λυποθυμισει λολ ολοκληρο βιβλιο γραψαμε κοιτα τα comment μας ΧΔ[/B]
Dec 09 2008 19:56
Photo

Goggeta SSJ6 → Yunancy

Το Fairy Tail ειναι μονο σε magna αυτην την στηγμη και οι Fans περιμενουν πως και πως να βγη σε animation!! Η Tsunade και κατ εμε ειναι 99,9% συγουρο οτι θα την κοιδεψουμε και μαλιστα το κοβο να γηνετε στα 40 του jiraya!!Για τον Kakashi εγω θα ελεγα 60% οτι πεθανε τωρα τη να σου πω και εμεις την παρασκευη περιμενουμε το chapter μπας και ξεδιαληνθει κατι!!! Αγαπημενοι μου ηρως ειναι: Naruto πρωτος και καλυτερος!! Jiraya Kakashi Gaara Απο κοριτσια: Hinata Sakura Tsunade Temari Sasuke lolololol!!!:hahaha::hahaha::hahaha: Κακως αναφεωρισες αλλο το παλικαρι που γνωρισες και του μιαζει εμφανισιακα και αλλο αυτος ο χαρακτηρας ο τυπος ειναι γκαγκα απο πολες αποψεις και σε κανα 2χρονο θα το δεις και σε animation οτι η βλακια του δεν εχει ορια!!! Α sorry λαθος δεν καταλαβα καλα απο οτι φαινετε:( Παντως πρεπει να ειναι γαματο να εχει ενα τοοσο ομορφο σκυλακι!!! Σε ζηλευω!! Εγω μενω Σαλονικα (που την γουσταρω τρελα) αλλα γενηθηκα και εζησα 9,5 χρονια στη Σερρες οπου επησεις μου αρεση εαν και δεν μου αρεσουν οι ανθροποι της μιας και τους θεωρο κακους απο πολλες αποψης (ενοιτε οχι ολους απλος η πλιοψηφια) εαν και τωρα τελευταια κατι βλεπω να πηγενει καλυτερα!!! Δυστηχως δεν εχω παει ακομη πελλοπονισο καθολου εαν και το θελω παααρα πολυ αρε τυχερη εχετε και τζαμπα καθαλο φρεσκο λαδι!!!:hehehe::hahaha: Ενοιτε οτι εδωσα χερετησματα εσενα θα ξεχνουσα σε παρακαλω με προσβαλης!!! btw Βασιλης χαρικα!! ;)
Dec 09 2008 06:22
Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

[B]εχεισ καμια εικονα απο το Fairy Tail για να τσεκαρω?γιατι για να δω καποιο ανιμε μεγαλο ρολο παιζει το σκιτσο σε μενα..... κοιτα το καλο με το Σινπουντεν ειναι οτι οι ηρωες ειναι μεγαλυτεροι και τα σκιτσα και οι μαχες σαφεστερα καλυτερες....ασε που οταν εισαι πχ 12 χρονων σου αρεσουν τα ανιμε που ο μεσος των πρωταγωνιστων ειναι κοντα στην ηληκεια σου...τωρα που ειναι μεγαλυτεροι οι πρωταγωνιστες νομιζω οτι θα πηγαινε πολλυ καλυτερα το ναρουτο..αλλα ρε συ εχουν κουραστει οι φανς με τις ατελειωτες μαχες και καινουργιους εχθρους.... ρε συ ακουσα οτι θα πεθανει η Tsunade[99,9% σιγουρο] kai o Kakashi[80%] ασε θα γινει πολλυ ******* λεμε..... ποιοι ειναι οι αγαπημενοι σου ηρωες απο ναρουτο? εμενα απο αγορια Gaara,απλα θεος Narouto[σε ολα τα τεστ μου βγαινει αυτος και τρελενομαι για τα αστεια του!] Κιμπα[αχχχ τι καλουλης που ειναι]*_* απο κοριτσια Temari[η αγαπημενη μου] Tsunade[τα σπαει η γυναικα] Σακουρα[παντα μου αρεσε] Kurenai[ρε συ ειναι πανεμορφη] τωρα οσω αναφορα τον Σασουκε.... κοιτα στην αρχη μου αρεσε...απο τη στιγμη που παλεψε με το ναρουτο για να παει με το Οροτσιμαρου..για μενα ο σασουκιρι αυτο... αλλα γνωρισα εναν που μοιαζει τρελα στο σασουκε τωρα τελευταια και αναθεωρισα την εικονα μου για αυτον^///^ μπουαχαχαχα λολ δεν ειπαοτι με πηραν τα χροναι χαχαχ απλα σου λεω οτι οπωσ και εγω και οπως ειναι φυσικο εμεις η νεολαια βραζει το αιμα μας για εξω και εγω βγαινω συνεχεια εξω...αυτο που θελω να σου πω και εννουσα πριν ειναι οτι εγω εχω την οικογενεια μου και κραταει το σκυλο μου οποτε ειμαι ελευθερη και χωρισ σκοτουρεσ αν πχ καποιο βραδυ πρεπει να κανω εξοδο εσυ ομωσ αν μεινεις μονος σου δεν θα εχεις κανεναν να προσεχει το σκυλι αυτο εννουσα^^καταλαβες? εσυ που μενεις? εχω παει μια φορα στη Σπαρτη αλλα δεν μου αρεσε καθολου.... Η μητερα μου ειναι απο Αρχαια Ολυμπια και ο πατερας μου απο Πυργο...σχετικα διπλα λολ εσενα απο που ειναι η καταγωγη σου? λολ ειπες χαιρετισματα απο μενα στο Λεωνιδα?λολ^.~[/B]
Dec 09 2008 05:20
Photo

Goggeta SSJ6 → Yunancy

Κοιτα για εμενα το Fairy Tail ειναι το επομενο ανερχομενο anime οποτε υληκρινα θα σου συστουσα να το κοιταξεις!!! Τωρα αντικημενικος με το Naruto δεν μπορω να ειμαι!!! Ναι το ship. εχει κουρασει και εμενα αλλα οχι τρελα βλεπεις μετα απο το DB το Naruto ειναι αυτο που θα αφηση την δευτερη μεγαλυτερη ιστορια στο χορο των japan animation (κατ' εμε και συμφωνα με τις προτημησεις τηλεθεασης και πολησεων) απλος στο καινουργιο η μαχες εγηναν πιο εξηδικευμενες δυλωνοντας ετσι την οριμοτιτα μαχιτικης ικανοτητας των ninja αλλα ρε γαμοτο λιγο παραπανω ξυλο θα ηταν γαματο οπως και πιο πολυ γελιο!!! Αλλα δεν με νιαζει τοσο γιατι διαβαζω manga και ξερω οτι στο μελλον τα πραγματα πανε απο το καλο στο καλυτερο τουλαχιστον σε θεμα μαχων!!! (μπες naruto eledia ειναι ανα manga project που καναν κατι παλικαρια απο τον καναδα νομιζω και ειναι καπου 100χρονια μετα το ship. Lol) Ωχ τωρα μηλησε σε φανατηκο Naruto fan για τον Sasuke (φενετε αλλωστε lol) αντε θα το προσπερασω επιδη εισαι καλο κοριτσι!!!! :D Ναι ειμαι νεος και δεν καταλαβενω εσενα σε πηρανε τα χρονια βρε απλως σε περναω 2 :hahaha::hahaha: Μενεις Αθηνα ε καπου 400 και κατι km νοτια μου νταξ μωρε κοντα ημαστε :D:D:D Αλλα καταγεσε απο την ομορφη πελλοπονισο δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεση αυτο το μερος και ας μην εχω παει ιδιετερα η σπαρτη που εχω γνωρισει ατομα (οπως τον Λεωνιδα και 300 μαντραχαλαδες) (αλλα σωβαρα ξερω ατομα)!!!
Dec 09 2008 04:20
Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

για το Fairy Tail.δεν εχω καμια ιδεα..σαν ρομαντζο μου ακουγεται λολ [B] και εμενα μου αρεσει το Ναρουτο,αλλα ρε γαμωτο το εχουν ξεφτυλισει με τα ατελειωτα επεισοδεια...πανω που τελειωσε το ναρουτο και ησυχασαμε λολ...μετα μασ εβαλαν και το ναρουτο Shinpuden που οι ηρωεσ ειναι μεγαλυτεροι λολ στο τελοσ θα βγαλουν και ναρουτο με τα εγκονια του ναρουτο και θα λεγεται "Naruto the old geezer"XD ελεοσ...[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG]παντωσ ακομα και οι φανατικοι εχουν κουραστει..το μανγκα ομωσ ολοι το διαβαζουν...[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_nto.gif[/IMG] ουτε ο Φοσκωλοσ τοσα πολλα επεισοδια [IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ase.gif[/IMG] πολλυ φοβαμαι οτι το ιδιο θα γινει και με το one piece kai bleach[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/th0hghg13.gif[/IMG] Η φαντασιωση μου ειναι να βρω καποιον που μοιαζει στον Σασουκε λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/tht-Opt.gif[/IMG]τι προσωπαραααααα εχει[/B] [B] καθε χρονο καθε καλοκαιρι πηγαιναμε διακοπεσ σε διαφορετικα μερη,... ομωσ πριν 2 χρονια πηραμε σκυλο....και πλεον τα ξενοδοχεια δεν μασ δεχονταν λογω του σκυλου... επισησ ουτε οι δικοι μασ στο χωριο δεν μασ δεχονταν επειδη φοβουνταν μηπωσ ο σκυλοσ φαει τισ κοτες λολ η' μηπωσ τουσ χαλασει τα επιπλα... και τα 2 τελευταια χρονια το καλοκαιρι πηγαινουμε και νοικιαζουμε σπιτι στη παραλια τησ Ζαχαρο!!!!το αφεντικο δεν εχει προβλημα γιατι παλια ειχε και αυτοσ σκυλο...[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thgood1.gif[/IMG][/B][B] γιαυτο σου λεω,αστο εισαι νεοσ και τωρα θα θελεις να βγαινεις συνεχεια,το σκυλι θα σε δεσμευσει αν δεν εχεισ καπου να το αφησεισ. Λαμπραντορ ειναι το δικο μου!!! εγω μενω Αθηνα και καταγομαι απο Πελλοπονησο[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/th001FFD.gif[/IMG][/B]
Dec 09 2008 02:41
Photo

Goggeta SSJ6 → Yunancy

Οποιο θελεις αυτη την στηγμη ειμαι πωρομενος με το Naruto, Soul Eater και με το manga του Fairy Tail......!!! Και μωλις εκανα format και εχασα πανω απο 150GB anime :'( Εχεις δικαιο κριμα ειναι να το αφηνω μονο του!!!! Δεν μου λες εσενα τι ρατσα ειναι??? Ναι Θεσσαλονικη ειμαι εσυ απο που εισαι και εισαι τοοοσο μακρια??? :D Και βασικα δεν ειμαι πορωμενος τρελαμενος ειμαι με anime :P Αφου περιμενω πως και πως το 3ο εξαμηνω για να κανουμε animation!!!
Dec 08 2008 18:39
Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

[B]σοορυυυ εκανα λαθοσ τη τελευταια προταση,ηθελα να την γραψω σε καποιον αλλο ..λολ εσενα ηθελα να σου γραψω "θεσσαλονικη,ε?μακρια πολλυ,αλλα ειναι ωραια πολη"^[/B]
Dec 08 2008 02:50
Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

[B]οκ,ποιο ανιμε θεσ να σχολιασουμε πρωτα? ασχετο,παιζεισ βιντεοπαιχνιδια?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007-1.gif[/IMG] ναι ρε συ,το σκυλι δεν ειναι οπωσ η γατα...η γατα μπορει να μεινει σπιτι ολη τη μερα,δεν την νοιαζει..ασ πουμε η γατα αν εσυ θεσ να λειψεισ για ταξιδι 1 μερα,αν τησ βαλεισ φαγυτο θα ειναι μια χαρα,αλλα ο σκυλοσ δεν αντεχει ειναι μεγαλη δεσμευση,πρεπει να το σκεφτεισ καλα..ειδικα τωρα αν πασ σε σχολη τοτε θ αεισαι καθε μερα εξω και το καημενο θα ειναι μονο του....σπιτι...ειδικα οταν ειναι κουταβι δεν μπορεισ να το αφισεισ μονο του,...[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007.gif[/IMG] ξαι εσυ πορωμενοσ με ανιμε?^.^[/B]
Dec 08 2008 02:46
Photo

Goggeta SSJ6 → Yunancy

Εκτος απο d.n. angel, bleach, metal panic ολα τα αλλα τα εχω δει :D Πλακα πλακα εχεις δικαιο αυτο σκευτομαι και εγω γιατι ειναι κριμα να μενει μονο του το καιμενο ασε που απο τα λυκοσκλυλα και τα λαμπραντορ κανενα τους δεν ειναι βαριεστιμενα σκυλια σαν κατι αλλα που τους αρεση να ξαπλαρουν ολη την ορα και ετσι θα μαραζοσουν.... Υληκρινα δεν ξερω τι να κανω.... :( Ναι σε λιγο καιρο θα μηνω μονος ειναι σε σχολη τεχνικος εφαρμογων (multimedia) στη θεσσαλονικη!!!^^
Dec 07 2008 17:57
Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

[B]εμενα τα αγαπημενα μου ειναι αυτα Rurouni Kenshin(Samourai X)Naruto,One Piece,Death Note,D.N.Angel,Bleach,Full metal panic,Triniti Blood,YuGiOH,Vampire Knight εχεισ δει κανενα αλλο απο αυτα? θα μεινεισ μονοσ σου?τι?περασεσ σε καμια σχολη?^^ ρε συ ομωσ αν μεινεισ μονοσ σου καιπαρεισ σκυλο τοτε θα ειναιολη την ωρα μονοσ του ο σκυλοσ,αφου εσυ η' θ αεργαζεσαι η' θα πηγαινεισ σε σχολη....[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_naku.gif[/IMG] ενω αν επερνεσ σκυλο οσω εμενεσ με την οικογενια σου,θα ειχε καποια παρεα και ο σκυλοσ[/B]
Dec 07 2008 04:35
Photo

Goggeta SSJ6 → Yunancy

Εμενα μου αρεσουν τα :naruto, op, death note, dragonball, fairy tail, soul eater, vampire knight...... Οχι συστηχως δεν εχω ακομη αλλα το σκευτομαι για ενα λυκοσκυλο η κανα λαμπραντορ.... Μολις μηνω μονος μου (σε λιγο καιρο δλδ) θα βαλω μπρος για το σκυλι!
Dec 06 2008 16:01
Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

[COLOR=Green][B]χεχε,τοτε ποια ειναι τα αγαπημενα σου ανιμε?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/banzai.gif[/IMG] σε ευχαριστω,[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/tht-Opt.gif[/IMG]ειναι θηλικο και την λεω Τσεση^.^την λατρευω,σαν μωρο την εχω λολ εχεισ και εσυ κατοικιδιο?[/B][/COLOR]
Dec 05 2008 17:47
Photo

Goggeta SSJ6 → Yunancy

Ναι φυσικα μα ειναι πωροση ετσι και αλλιος!!! Εδω πηγα να σπουδαζω υπολογιστες και multimedia για να αρχισω να κανω και εγω τπτ απο animation!! Κι εσυ πωρομενη απο οτι βλεπω!! Αλλα βλεπω και μια φοτο με ενα πανεμορφο σκυλακι!!!
Dec 05 2008 12:14