Jump to content

Community Status Updates

Photo

Goggeta SSJ6 → Konart

Τι νομιζεις οτι ημαστε τπτ τιχαρπαστοι, δευτεροι, λιγοι.....:oo::orly: Ακου σταμπα σαν πολυ μαλακα μου φαινετε το πηρες το ολο θεμα!!:smokingg: Το να εισαι μελος ειναι σαν εισαι μαφιοζος εν ορα δρασης!!!:tensai: Δεν θελω χαλαρωση.....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΧΑΡΑΡΩΣΗ..... Θελω να βλεπεις πιο πολυ ανιμε, να διαβαζεις αδιακοπα manga να λιωνεις στα cosplay να, να, να, να, να,......:try::try::try::try:. Ετσι ειναι τα κοριτσια ρε... ΕΕΕ!!!!!;;;:hahaha::hahaha::hahaha:
Mar 15 2009 15:09
Photo

Goggeta SSJ6 → Cassiel

Ναι δεν εχω δει και πολυ Ντρεικ ελαχιστο ειδα αλλα θελω να το αρχισω οπως το κοβο μολις σταματισουν σχολες και λιπα για πασχα και ετσι θα ειμαι πιο free και θα τ' αρχισω!!! Ναι δεν λεω δικαιο εχεις πανω εχει πιο πολυ anime//gr κοσμο και γενικοτερα πιο φανατικους anime fan αι να δουμε τι θα κανουμε εαν ειμαστε κυριλε ανεβοκατεβενω με κουτσο κι ολας μην νομιζεις!!! :hahaha:
Mar 15 2009 15:02
Photo

Konart → Goggeta SSJ6

:oo:Ναι οντως τα καναμε λιγο αχταρμα.... Με μασιαααααα????????:orly: οργανωμενο το εγκλημα εε.. εγω πιστευα κανα πυρωμενο μεταλο (σαν σταμπα):hahaha::hahaha::hahaha:
Mar 15 2009 14:56
Photo

Cassiel → Goggeta SSJ6

Τι Ντρέικ lol.Μάλλον δεν έχεις δει και πολύ One Piece απ'ότι καταλαβαίνω.Portgas D. Ace ντύθηκα,ο αδερφός του Luffy (Ντρέικ:P). [url]http://one-piece.itudia.com/images/portgas_d_ace_03.jpg[/url] Την προηγούμενη φορά εγώ ήμουν στο πόδι από τις 7 το πρωί και δεν κάθησα στιγμή ως την επόμενη στiς 4 το πρωί:drink:.Δεν λέει να κάθεσε.Χάνεις κόσμο και ιδιαίτερα αν δεν είσαι στον πάνω όροφο,ένα σωρό φάσεις.
Mar 15 2009 11:31
Photo

Goggeta SSJ6 → Cassiel

Ρε πες μου οτι αυτος στην photo εισαι εσυ... Και ειχαμε την απορια τι ντυθηκε ο παλυκαρος ρε και δεν το νιωσαμε με την πρωτη ματια μας φανικες για ντρεικ και ετσι αλλα μετα δεν καταλαβα τελικα τι ντυθηκες; ;) Οχι ρε μια χαρα ειναι το ποδι!! Απλα ξες τι παιζι ξοδευω παρα πολυ χρονο τις καθημερινες στην σχολη π.χ ξεκινω στης 12 και γυρναω στης 8:30 στην καλυτερη των περιπτοσεων οποτε οταν ειναι το παρτι εγω μαζι με ενα συμμαθητη μου (μιλαμε η ποροσει με την ολη φαση, σε στιλ τελιωνω σχολη την κανω Ιαπωνια) ημαστε τεζα αλλα επιδη τα anime παρτι δεν μπορουμε να τα χασουμε γιατι απλα δεν θελουμε ερχομαστε απλος αραζουμε και απολαμβανουμε!!! Μιλαμε για δραμα η κατασταση... Αχ τουλαχιστον χαιρομαι να βλεπω κοσμο να γεμιζει το μαγαζι (ασε που μονο τοτε γεμιζει) σε anime παρτι!!! Εσυ ποσες χιλιετιες πας σε anime παρτι;;;:drink:
Mar 15 2009 04:34
Photo

Goggeta SSJ6 → Konart

Κοιτα εριπιο συνηθως ειμαι λογο προγραμματος αλλα εαν περιμενης κανα μουσειο που θελει αναστηλωση δεν θα με βρεις:hahaha::hahaha::hahaha:(θα κριφτο:hahaha::hahaha::wooi2::wooi2:) Το συγουρο ειναι οτι θα περασουμε καλα θα δουμε ενα ψοφο βιντεακια και θα ακουσουμε καλη μουσικη!!! Επησεις θα σε χρησουμε μελος του γκετο οποτε κανε μπανακι παρε και κατι να το δαγκωσεις οταν θα σου κανουν το συμαδη με την μασια....:try::try::try: Απλα χαλαρα και πανω απο ολα καθημερινα πραγματα τπτ το τρελο:canthelp::canthelp: (Στο τοπικ τα καναμε λιγο αχταρμα ετσι...:wis:)
Mar 15 2009 04:23
Photo

Konart → Goggeta SSJ6

θα ειμαι προετοιμασμενη!:tensai: ναιαιαιαιαιαιαιιααιαιαιαι:wooi2: δηλαδη με το που δω ενα ερειπιο να ξερω οτι εισαι εσυ εεε?? :hahaha::hahaha:
Mar 15 2009 01:11
Photo

Cassiel → Goggeta SSJ6

Καλά όντως έχεις πρόβλημα με το πόδι σου ή πλάκα κάνεις;Να κάτσεις;Απαπα,αυτός είναι ο λόγος που δεν γνωρίζει κανείς κόσμο.Εγώ ποτέ δεν κάθομαι στα πάρτι εκτός όταν αδειάσει προς το τέλος και μείνουμε λίγοι:drink:.Άκου τι σου λέω.Έλατε να γνωρίσετε τον κόσμο:P.
Mar 14 2009 20:48
Photo

Christie Valentine → Goggeta SSJ6

Εγώ είμουν ο Kotetsu και ο Kakashi ήταν η αδελφή μου! Στο πάρτυ θα έχουμε άλλο cosplay. Είσουν εσύ μπροστά όταν ανοίγαμε το βιβλίο??? Χαχα άμα θες σου δείχνω μία φωτο με την Κακασι και με εκεινον τον σκυλο που μπηκε στο μαγαζι!
Mar 10 2009 20:58
Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

[IMG]http://i62.photobucket.com/albums/h93/neta1957/Art%20of%20all%20kinds%20%20and%20tats/christmas024.gif[/IMG]
Dec 25 2008 12:57
Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

[B]βασικα οταν εδειχνε το παρελθον της Τσουναντε και την εδειχνε νεα,δεν μου αρεσε καθολου τοτε..τωρα που Πουρεψε λολ εγινε θεα....ΧΔ μαλλον ειναι περιπτωση Ατζελας Δημητριου..ηταν σκατα νεα και τωρα που γερασε με κατι πλαστικες εγινε μακραν καλυτερη[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thr-pori.gif[/IMG] εχω την εντυπωση πως και η Τσουναντε ψηλογουσταρε τον Τζιαραγια.... λολ θεωρω τον Νετζι πολλυ δευτερευον ρολο επισης θεωρω οτι ο Ροκ Λι ειναι φοβερος ο χαρακτηρας του ειναι εξισου εντονος οπως του Ναρουτο ,και θεωρω οτι κακανε μεγαλη μα/λακεια που τον κανανε υπερβολικα κακασχημο,τι βλακεια κουρεμα και τεραστιες βλεφαριδες,ελεος ουτε γκει να ηταν[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG] αν τον ειχαν ποιο ωραιο πιστευω οτι θα ηταν απο τους καλυτερους χαρακτηρες ρε παιδι μνου ποσο μου τη σπατε ολα τα αγορια κολλημα με την κωλοΧινατα λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/009.gif[/IMG] το Αρθουρ δεν μου αρεσει ρε συ...μου φενεται πολλυ αποτομοκαι ψυχρο χεχε^^ εγω να σου πω πως θα μου αρεσε να με λενε?^.^[/B]
Dec 25 2008 00:42
Photo

Goggeta SSJ6 → Yunancy

Εαν ειχα την δυνατοτητα να αλλαξω ονομα θα ηθελα να με λεγανε (μην παιθανεις απο τα γελια μονο) Αρθουρ μου αρεση αλλα πιο πολυ μου αρεση το Βασιλης δλδ το δικο μου!!! Εν το μεταξη με βρικες στο hi5 στο ακυρο η απο το mail μου??? ειμαι ο : [url=http://vanpirial.hi5.com]hi5 - Billys Ξ§Ξ±Οαλαμπίδης[/url]
Dec 23 2008 18:21
Photo

Goggeta SSJ6 → Yunancy

Πραγματικα εχει πολυ φαση 50 χρονων και να φενεσε σας 20 δλδ -30χρονια μιλαμε για θραφση κανει η γυναικα!!!Αμ γιατι ο jiraya την γουσταρε κατι ηξερε!!!Κριμα ομως που του εδηνε χηλοπητα ολο ο τυπας ηταν φαινομενο τα παιδια τους θα ηταν imba!!! Οχι ρε χαλαρωσε δεν παιζει φαση ο Sasuke να την εκανε με τετειο προπο τουλαχιστον γενικα πιστευω ο Sasuke η θα την κανει απο τον Νaruto η απο τον Mandara ασε που δεν παιζει να παιθανει γενικοτερα απλος υποθεσεις ειναι ολα!!! Ο Neji φυγουρατζις ειναι αλλα ενα πραγμα ειναι σιγουρο η clan του μονο αδυναμη δεν ειναι χωρια που θεωρουντε πιο δυνατοι ακομα και απο το δευτερο επιπεδο saringan εκτος απο το ms που νταξ εκει δεν γηνετε να νικησης ενας hyuuga!!!Μην ξεχνας οτι ειναι οι chackra burner τις konoha!!!Ποσο μαλλον ο neji που ειναι και ο next elit hyuuga!!!Οσο για την hinata απο την πρωτη season εδηξε πια ειναι οταν δυμιουργησε πιο νωρης απο ολους τους δικια της hyuuga επιθεση οταν δλδ ακομα η Sakura healare ψαρια!!!
Dec 23 2008 18:15
Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

[B]λολ παντως η Tsunade εχει ενα θετικο...μενει παντα νεα....πωπω για φαντασου να εισουν 50 χρονων και να ειχες δερμα σαν μικρου ποπου μωρου λολ αχαχχα[/B] [B]πανως εμεις το εχουμε στην οικογενεια[κατα το σοι του πατερα μου να μικροδειχνουμε πολλυ][/B] [B]ασε ρε εγω σε καποια φαση φοβομουν πως θα πεθαινε-θυσιαζοταν και ο σασουκε λολ[/B] [B]η Χινατα δεν ειναι δυναμικη....σιγα μωρε...απο τη στιγμη που δεχτηκε να παρει μερος στο τουρνουα ηταν σιγουρο οτι θα παλευε με καποιον αλλα δεν ηξερε με ποιον...της ετυχε ο Νετζι...και να σου πω,δεν τον θεωρω δυνατο τον Νρτζι καθολου...μονο φιγορατζης ειναι λολ[/B] [B]η σακουρα στην αρχη ηταν τελειως δειλη και φοβητσιαρα αλλα αφου την ανελαβε η Tsunade εγινε ολοιδια..πολλυ δυνατη και δυναμικη!βασικα μεχρι και εμφανισιακα μοιαζουν..εχω δει 1 fanart της σακθρα με κοτσιδακια της Τσουναντε και ειναι ολοιδιες![/B] [B]η Σακοθρα ρε δεν γουσταρει τον ναρουτο...[/B] [B]μεταξυ Σαι και Σασουκε δεν ειναι?^^[/B] [B]λολ εσενα αν σου δινοταν η δυνατοτητα να αλλαξις το ονομα σου,πως θα ηθελες να σε λενε?^^[/B] [B]οκ κανε με add[/B] [EMAIL="yunancy@hotmail.com"][B]yunancy@hotmail.com[/B][/EMAIL] [B]αν και δεν θα μπαινω συχνα ονλινε απο δω και περα Τ_Τ[/B]
Dec 17 2008 21:10
Photo

Goggeta SSJ6 → Yunancy

Ναι επρεπε να παιθανει καπως πιο καλα ας πουμε εμβραγμα απο το στιθος της Tsunade!!!:D Καλα νταξ τωρα παιζει να Killare τον Kakashi εαν και δεν το κοβο αλλα αμα το παει ετσι μονον ο Naruto θα μηνει!! :XD Κοιτα το εαν ειναι ο τελευταιος δεν ξερω αλλα σιγουρα θα γηνει hokage!!! Πια clan να συνεχησει αφου τα ειχε με τον Oro σιγα μην συνεχησει και clan!!! Εχω ακουσει οτι ο Pain αυτος που φερνει λιγο στο Naruto οχι ο κανονικος ο Nagato πρεπει να ειναι συγκενεις του Naruto...α και οτι ο Naruto παιζει να ξεκληδωσει rinengan!!! Δεν ειναι δυναμικη η Hinata??? Ποιος αλλος θα τα εβαζε με τον neji στην ηλικια της και μαλιστα απο την Hyuga clan??? Ποιο αλλο κοριτσακι θα τα εβαζε με ενα τεραστιο summoning οταν ηταν μικρη??? Εδω η Sakura ακομη δεν μπορει να πει στον Naruto οτι τον γουσταρι που υποτηθετε ειναι η "δυναμηκη" του anime....!!! Ο Sai ειναι της Ino παει και τελειωσε!!:D Ετσι τετεια να ακουω για τους ξανθους μιας και ανηκω στην Clan!!!Ειμαστε η καλυτεροι και με διαφορα!!! ;) Νταξ τωρα νομιζω σταματισαν οποτε μπορεις να κληκλοφορης εκτος εαν γηνει καμια λαλακια ακομη....!!! Καλα νταξ δεν λεω δικαιο εχεις!!!Αλλα στο κατο κατο επιλογη τους ειναι καλυτερα στην φυση!!Αλλα και ανθρωπος πανω απο ολα!!! Εμενα μου αρεση πολυ και δεν πα να λες :D Και το Νασια γαματο ειναι αλλα τωρα τελειωσε σου εμηνε η ρετσινια ;) Εχω και βεβαια εχω απο το 2001 :D [email]goggetassj6_dragon@hotmail.com[/email]
Dec 15 2008 22:26