Community Status Updates

Anelis → Kai
kukukuku:kakaka:
Άσε, και δε μου πολυαρέσει κιόλας, το έχω μόνο για να το seedaρω.
Καλά τα ongoing τα έχω αφήσει (εκτός από 3-4, δε μετράνε αυτά ε,..ε...ε;;! )
Ναι γιατί είναι τόσα πολλά αυτά που θα ήθελα να έχω δει, που πρέπει να έχω έξτρα-σούπερ δόσεις [S]κουράγιου [/S]μαζοχισμού για να ξεκινήσω αυτά με τα πολλά επεισόδια.
Τι καλά να ήταν όλα 12άρια... >_<

Kai → Anelis
:hahaha: Τραγουδώντας "γιατί τα 5,000 perica δεν ήταν πετσετάκια";
1 χρόνο; Αυτά είναι; Σαν V.I.P. στο δίσκο σου το Gintama ένα πράγμα.
Ξέχασες και τα ongoing που βλέπεις, οπότε μέτρα + , είναι πολύ παραπάνω. Βασικά εξεταστικές/εξετάσεις τα σηκώνουν κάτι τέτοια για όσους κόβουν τις βόλτες κλπ και η δικαιολογία του διαλείμματος είναι τέλεια γι' αυτά τα πράγματα. Άντε, και μετά το Monster και 100. :hahaha: Επειδή βλέπω πως οι τάσεις μαζοχισμού πάνε με τον αριθμό των επισοδείων και όχι με τα genres σ' εσένα.

Anelis → Kai
Και όχι μόνο θα πίνω τη μισή μπύρα, αλλά θα πληρώνω και το κουτάκι 10 ευρώ XD
Κοίτα, προσπαθώ αλήθεια να κάνω seed. Είχα φτάσει το 0,7 αλλά τώρα με όλα αυτά έπεσε στο 0,6. Τα περισσότερα τα κατεβάζω πλέον από explorer όταν δεν είμαι logged in για να μην πέσει πολύ το ratio, και ό,τι έχω ανεβάσει είναι χάρη στην 1η σεζόν του Gintama που τη seedάρω σχεδόν 1 χρόνο >_<
Ναι είμαι τραγική, είδα μια 26άρα, μια 27άρα και τώρα έπιασα την 39άρα. Τελικά κ εγώ στο κλαμπ με τις μαζόχες είμαι. Αν δεν είχα εξεταστική δε μάλλον θα είχα δει το Monster που το έχω και άχτι.... (ή δε θα είχα δει κανένα άνιμε ΧD )
Αχ βαχ έχω καεί εντελώς φέτος!~

Kai → Anelis
Omg, πώς ξέχασα τέτοια σημαντική λεπτομέρια. καθώς θα πίνεις φυσικά ένα κουτάκι μπύρα (και το μισό θα πέφτει απ' έξω) για να πνίγεις τον πόνο σου.
Ναι ρε συ. Δεν ξέρω αν είσαι από τους καλούς-χρυσούς χρήστες που κάνουν seed και κρατάνε το ratio, αλλά προσωπικά το παράτησα, κατέβαζα με 700-800 και τραβούσαν 20 το πολύ 40. Οι έπρεπε να κάθονται μήνα και βάλε οι σειρές στο δίσκο δηλαδή.
Ειδικά οι δύο τελευταίες που έπιασες ήταν μικρές-μικρές. Άμα δε περίμενες δηλαδή, τι θα είχες δει ως τώρα; :hahaha: Με το καλό να τελειώσεις πάντως.

Anelis → Kai
Αχαχαχα και θα ρίχνω κουβάδες τα manly tears xD
Ναι το άτιμο bakabt κοντεύει να μου fullάρει κ εμένα το τερατάκι μου. Έχω μαζέψει ό,τι θέλησα ποτέ να δω, και περιμένω να τελειώσει η εξεταστική για να τα αρχίσω. (Το "περιμένω" όπως καταλαβαίνεις είναι wishful thinking γιατί ήδη δεν άντεξα και είδα kare kano/ttgl/utena).

Kai → Anelis
Πολύ καλό αυτό. Ευτυχώς που υπάρχει και το bakabt και μας καλομαθαίνει. Κατεβαίνει αυτή τη στιγμή και μάλλον θα φουλάρει το δίσκο μου (nice).
XD Εμπιστεύεσαι το γούστο μου; Αν τύχει και δε σ' αρέσει καθώς το βλέπεις έλα και γράψε στο profile μου "Ι hate it!" καθώς από πίσω μια godlike φωνή-συνήθειο θα φωνάζει [I]"SHE HATES IT!"[/I] (κανά 2-3 φορές σίγουρα για να το εμπεδώσουμε) με έξτρα έμφαση για ακόμα περισσότερη δραματικότητα~ oh teh drama. Έτσι, επειδή το λατρεύεις.

Anelis → Kai
Mahou με την ευρεία έννοια! Το σχέδιο δεν είναι η επιρροή, η πρωταγωνίστρια είναι. Κ εγώ ακόμα δεν το έχω τελειώσει, αλλά είναι αρκετά ενδιαφέρον.
Χαχαχα
Ήθελα να το δω από πριν, και μιας και εμπιστεύομαι αρκετά το γούστο σου θα το κοιτάξω μια ώρα αρχύτερα. Ελπίζω να μην το μετανιώσω XD

Kai → Anelis
Mahou; Δεν περιμένω να μοιάζουν με τίποτα δηλαδή αλλά ελπίζω να έχει strong female lead σαν το Rose αφού επηρεάστηκε από αυτό και να μην είναι μόνο στο σχέδιο. 39 επεισόδια... Εντάξει, αν είναι ενδιαφέρον θα την παλέψω.
Δες το κι ελπίζω να σ' αρέσει. Δε θα κάτσω να το παινέψω επειδή μου άρεσε πολύ και δε θα είναι αντικειμενικά αυτά που θα πω. Απλά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση επειδή δεν είμαι και πολύ του δράματος και συχνά το αποφεύγω, αλλά στο συγκεκριμένο όχι μόνο δε με πείραξε αλλά ήθελα κι άλλο XD Έχουμε και μερικές τάσεις μαζοχισμού, τι να πεις...

Anelis → Kai
Δεν ξέρω αν είναι love it or hate it αλλά είναι ιδιόμορφο. Φαίνεται σαν περίεργο mahou shoujo με κάποια gags και σταδιακά βλέπεις ότι είναι αρκετά σκοτεινό, με έμφαση στην ψυχολογία και το συμβολισμό.
Εγώ για διακοπές φυλάω το Rose of Versailles, να δω επιτέλους τον "πρόγονο" της Utena.

Kai → Anelis
ΧD Perfect timing δηλαδή. Το Utena μου το είχε προτείνει πριν από... 1 χρόνο περίπου μια φίλη μου, αλλά ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω αν το παίνευε ή το έθαβε με αυτά που μου έλεγε XD . Υποθέτω ότι είναι love or hate it.
Σκέφτομαι να το κατεβάσω για τις διακοπές τότε, αφού θα κόβω που θα κόβω φλέβα στο χωριό από τη βαρεμάρα γενικά. Δηλαδή και να μη μ' αρέσει, τουλάχιστον θα έχω κι έναν λόγο να τις κόβω.

Anelis → Kai
Χαχαχα ναι βρε είναι η Utena!
Και έχει σα βασική επιρροή το Rose of Versailles (το οποίο κατεβάζω για να δω atm)!
Απλά με το που ξέθαψες το θρεντ της Oscar, ξέθαψα κ εγώ το Utena και μου φάνηκε πολύ αστείο :P

Kai → Anelis
Who is the lady with the pink hair? Αν μοιάζει με την Oscar θέλω να τη δω.
Ο.ο Από Utena είναι;

Anelis → Kai
The perfect cross-over
[SPOILER][IMG]http://img825.imageshack.us/img825/1015/460022.jpg[/IMG][/SPOILER]

Anelis → Six Winged Angel
Καλά αν τα βλέπανε αυτά κάτι φίλες μου πορωμένες με ρομποτάκια και βλακείες θα σε κυνηγούσανε XD
Δε σου ζήτησα να εξηγήσεις κάτι ξανά πάντως, αν και εγώ έχω κουραστεί, και φυσικά ξέρεις ότι πιστεύω ότι ναι οι τρούπες του ttgl αλλάζουν την πλοκή.
~cheers

Six Winged Angel → Anelis
Ναι okay, δεν περιμένω σε κανέναν άνθρωπο γένους θηλυκού να του αρέσουνε πραγματικά τα mecha, it's a man's romance after all! < : D
Όσο για την ανοχή μου σε σεναριακές τρύπες πλανιέσαι οικτρά καθώς μου αρέσει να ξεκοκαλίζω το κάθε τι μέχρι αηδίας, όμως το Gurren Lagann δεν έχει κάτι που αφήνει κενά στη συνοχή του σεναρίου και αυτά που ανέφερες και ανέφερα είτε υπάρχουν, είτε όχι, διαφορά στην πλοκή δεν κάνουν! Αλλά βαρέθηκα να εξηγώ τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, to each their own και ελπίζω να συμφωνήσεις.