Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Six Winged Angel

[QUOTE]μπορείς να δεις bleach για να πάρεις μια γεύση [/QUOTE] ΧΑΧΑΧΑ! Καλά αν είναι να συγκρίνεις ένα κεφαλοτύρι με μια μαύρη τρύπα που καταπίνει γαλαξίες χάνεις το μπούσουλα. Οπότε οκ, αν για να πεις κάτι τρύπα πρέπει να είναι τόσο τιτανοτεράστιο είναι μετά λογικό να μην καταλαβαίνεις τις τρύπες του ttgl. ~γενικά δε γουστάρω mecha, το NGE μου άρεσε για τα ψυχολογικά και το TTGL μου άρεσε για τα λαλζ κ την πορωτική δράση, έτσι για να σε ξεμπερδέψω λίγο~
Jun 29 2011 22:15
Photo

Six Winged Angel → Anelis

[QUOTE]~σε μπέρδεψα;~[/QUOTE]Όσο νά'ναι xP Εγώ πάντως δεν βλέπω με πιο τρόπο αυτά τα πράγματα παρεμβάλουν στην ουσιαστική πλοκή- Θα μπορούσαν τα πάντα να ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα και να μην άλλαζε τίποτα σε αυτή~ Φύσικα τότε το Gurren Lagann θα suckαρε ως απλά άλλο ένα κοινότυπο anime :P "Go beyond the impossible, and [I]kick reason[/I] to the curb!" -Shimon [QUOTE] Το να θεωρείς ότι το σκεπτικό μου όμως είναι μειωμένης/ανύπαρκτης ανοχής σε τρύπες [/QUOTE]Ακριβώς το αντίθετο! Ακόμα φυσικά δεν τις θεωρώ αυτές τρύπες, μπορείς να δεις bleach για να πάρεις μια γεύση XP
Jun 29 2011 20:16
Photo

Όχι, όλα αυτά plot holes θεωρούνται. Δηλαδή όχι ότι δεν έχει προβλήματα και στο continuity, αλλά λέεεμε τώρα. Το slapstick όμως δεν βασίζεται στο να έχει πλοκή, οπότε δεν έχει σημασία αν έχει ρωγμές ή ολόκληρα φαράγγια από άποψη τρυπών. Και ναι, τίποτα στη σειρά δε θα μπορούσε να υπάρξει αν το δούμε ρεαλιστικά, και όχι μόνο σε αυτή, αλλά στις περισσότερες σειρές γενικά. Αυτό δε σημαίνει ότι τα σενάρια δεν μπορούν να έχουν τρύπες. Πάντως εγώ στο είπα. Δε με νοιάζουν οι τρύπες. Με νοιάζει το να έχει τη μαγκιά το άνιμε να με κάνει να μη με νοιάζει αν υπάρχουν ή όχι. Και το TTGL το πέτυχε αυτό, εκτός από κάποια επεισόδια. Το να θεωρείς ότι το σκεπτικό μου όμως είναι μειωμένης/ανύπαρκτης ανοχής σε τρύπες, είναι εντελώς άσχετο από το τι πιστεύω, και από το τι σου έχω πει ότι πιστεύω :P (Δε μου αρέσουν τα ρεαλιστικά mecha πάντως ~σε μπέρδεψα;~ )
Jun 29 2011 20:09
Photo

Eh, well, αυτό μου δείχνει ότι έχεις τελείως διαφορετική άποψη για το τι εστί "plot hole".. Με την ίδια λογική και το slapstick humor, plot hole είναι! :P Αλλά δική σου αντίληψη είναι οπότε και πάσο πάω- Είναι πάντως (για να πάω με τα νερά σου) αυτά τα "plot holes" τα οποία κάνουν το gurren lagann ένα τόσο ξεχωριστό anime (ακόμα και όταν 'σοβαρεύει', που προσωπικά ποτέ δε θεωρώ πως γίνεται απόλυτα σοβαρό) και είναι φτιαγμένο από τους δημιουργούς του με αυτή τη λογική! Είναι σκηνικά όπως το helmet του mecha του viral που καβατζώνεται από το Gurren Lagann και γίνεται και κόκκινο για να ταιριάζει και με το συνολάκι που κάνουν το ttgl να αξίζει! :hahaha: Άμα πέρναμε το anime με βάση τη συνοχή του ρεαλισμού, τότε το ίδιο το Tengen Toppa Gurren Lagann (το galaxy-sized mech) δεν θα μπορούσε να υπάρχει διότι καθώς είναι μερικά δισεκατομμύρια έτη φωτός ψηλό, λαμβάνοντας ως δεδομένη τη θεωρία της σχετικότητας του Einstein συσχετιζόμενη με τις ιδιότητες του φωτός, με το που έκανε ένα τέτοιο mecha ένα άλμα, ο χρόνος θα γύριζε τόσο πίσω για τους πιλότους του που θα επέστρεφαν στην ανυπαρξία μαζί με το ρομπότ! Με βάση το σκεπτικό σου πάντως δεν θα σου πρότεινα κανένα mecha anime.. ίσως κανα vottoms που φημίζεται για τον "ρεαλισμό" του-
Jun 29 2011 20:02
Photo

Είδες, αναγνωρίζεις και εσύ τις τρύπες. Για μένα είναι σα γραβιέρα Κρήτης, έχει άπειρες, και σεναριακά. Όχι τόσο στο continuity της ιστορίας, αλλά στις αντιδράσεις των ανθρώπων μαζικές και μη. Αλλά δεν ενοχλούν οι τρύπες. Αυτό είπα αλλά δεν ξέρω αν το κατάλαβες. Με ενόχλησαν μόνο στα 5 εκείνα επεισόδια, γιατί είχε σοβαρό ύφος. Σε όλη την υπόλοιπη σειρά δεν τις πρόσεχα καν (εκτός από αυτό που σου είπα με τη Νια που ήταν απίστευτα κραυγαλέο, κ το πρόσεξα μόνο και μόνο γιατί νόμιζα ότι είχα καταλάβει λάθος για το ποιό είναι το μέγεθος του ρομπότ~ το NGE πάντως δεν το έχω πετύχει να έχει τέτοιο θέμα. Ίσως να μην το έχει σε σχέση με ανθρώπους αλλά με άλλα αντικείμενα, κ μα νην το έχω προσέξει.)
Jun 29 2011 19:02
Photo

Εξαρτάται με το τι θεωρείς τρύπα- Σαφώς και το gurren lagann είναι extravagant στα πάντα, αλλά γιαυτό μας αρέσει (τουλάχιστον σε μένα) καθώς είναι επιτυδευμένα έτσι, με το παρωδιακό στυλάκι του, ειδικά στα πρώτα επεισόδια (ακόμα και το επ 4, στο οποίο αλλάζει εντελώς το animation για λίγο, είναι επίτηδες έτσι για να σατιρίσει τις μεγάλες διακυμάνσεις στην ποιήτητα animation σε διάφορα anime). Παρόλα αυτά το κύριο σενάριο του Gureen Lagann (αυτό με τους anti-spirals-beastmen και τα συναφη) είναι πολύ καλά τοποθετημένο και δε βρίσκω κάποιο κενό... Κάποιο "ψέμα" να σου πω ok (όπως η τύχη με το δακτυλίδι) αλλά όλο το anime ένα ψέμα είναι άμα το πάμε έτσι XP ακόμα και ο ίδιος ο Kamina σατιρίζει το ίδιο το γεγονός μέσα στο anime πετάγοντας την ατάκα του στυλ "with our guts and with our luck, we are unstoppable!" p.s. και στο Evangelion τα mecha αλλάζουν σποραδικά μέγεθος και μάλιστα κυμαίνονται από 40 έως και 200 μέτρα xP Χάρην βυζουαλισμού βλέπεις-
Jun 29 2011 18:57
Photo

Αααααα!! Το NGE δεν έχει καμία τρύπα, διαφωνώ!! XD Αλλά δεν γίνεται να πιστεύεις ότι δεν έχει τρούπες, δλδ είναι έτσι κ αλλιώς τόσο extravagant που από μόνο του δημιουργεί τρυπίτσες, εν γνώση του, που δεν το νοιάζει καν να γεμίσει. (Το πιό αστείο ήταν όταν η Nia ήταν δίπλα στο ρομπότ π είχε μέγεθος γαλαξία/πλανήτη, αλλά σε κλίμακα δίπλα της ήταν απλά σα μεγάλο πλοίο ~αν κ δεν αναφερόμουνα σε τέτοιες "τρύπες").
Jun 29 2011 18:45
Photo

Ακόμα και η ίδια η ειρωνεία μπορεί να χαθεί μέσα από το γραπτό λόγο, πόσο μάλλον ο όποιος εύθυμος χαρακτήρας μπορεί να την διακατέχει- Well, κρίμα που δεν το έκανες. Αν μου έλεγες πάντως πως το Evangelion έχει τρύπες στην πλοκή (που ως γνωστών είμαι τέρμα fan, όχι όπως με το srz buissnez TTGL) δεν θα σου έλεγα τίποτα, φυσικά, έχει!
Jun 29 2011 18:41
Photo

Όταν τα ποστ σου είναι γεμάτα ειρωνεία είναι λίγο αστείο να νομίζεις ότι φαίνεσαι διαλλακτικός. Η αλήθεια είναι ότι ήμουνα έτοιμη να γράψω παραδείγματα από το 1ο ποστ αλλά βαρέθηκα, και μετά δεν μου άρεσε καθόλου η πιεστική επιθετικότητα του fanboyσμού που ήρθε κατά πάνω μου.
Jun 29 2011 18:29
Photo

Είμαι άπειρα τσιλαρισμένος γλυκιά μου απλά μπορεί να μην φαίνεται from teh internets και το καταλαβαίνω :P Με το παράπονο με άφησες πάντως lol
Jun 29 2011 18:26
Photo

Seriously θεωρώ πολύ άσχημο αυτό που κάνεις. Κυρίως τον τρόπο με τον οποίο το κάνεις. You need to chill, έτσι όπως κάνεις δε νιώθει ο άλλος άνετα να πει τη γνώμη του, πόσο μάλλον να συζητήσει μαζί σου.
Jun 29 2011 18:08
Photo

VagelioAnelis

Awwww :blingeye2: Nαιιιι, κατέβηκα ένα Σάββατο στο art center για να πάρω χειροποίητα χαρτιά για τα γενέθλια μιας φίλης μου και το είχαν μπροστά μπροστά στο ταμείο. Μην ανυσηχείς, ούτε κι εγώ το χειρίζομαι καλά, αλλά είναι πολύ έλαφρυ και άνετο, το λατρεύω~:joyful: Κάτι ακόμα, μήπως ξέρεις αν οι αμπούλες του έχουν μέσα κανονικό μελάνι, ή τίποτα πιο "ειδικό"?
Jun 28 2011 12:20
Photo

AnelisVagelio

Good δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω. :3 Ωωω!!! Το πήρες τελικά;! Άσε, βρήκα και το δικό μου και έχω πωρωθεί! (άσχετο αν το χειρίζομαι σκατά)
Jun 28 2011 01:06
Photo

VagelioAnelis

No no, δεν προσβλήθηκα, απλώς μου είχαν φανεί λίγο απότομα κάποια πράγματα επειδή δεν τα είχα κατανοήσει. Μην ανησυχείς, καλά έκανες που πόσταρες την γνώμη σου και την υποστήριξες, με έκανες κι εμένα να σκεφτώ σοβαρά ορισμένα πράγματα ^_^ (αυτό το thread είναι πολύ επικοδομητικό). Οff: το pentel είναι αγάπη!!!!!
Jun 28 2011 01:00
Photo

AnelisVagelio

Γιο ~~~ Βασικά αφού απάντησα στο θρεντ, μετά κάθισα και σκεύτηκα περισσότερο την απάντησή σου. Δεν είμαι σίγουρη αν έχεις ενοχληθεί ή αν αστειεύεσαι και εσύ, but i didn't mean to offend you! :3
Jun 28 2011 00:50