Jump to content

Community Status Updates

Photo

AnelisNight Wizard Seal

Yes, I do. Vigorously. :P
Jul 11 2011 15:53
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Μόλις τώρα συνειδητοποίησα πως δεν έχεις βάλει Dead Pit στη Ζομπολίστα σου... Πολύ κακώς..!
Jul 10 2011 02:39
Photo

Night Wizard SealAnelis

You... You hate mecha?! :blingeye2:
Jul 09 2011 02:06
Photo

didimakia → Anelis

[url=http://www.deviantart.com/#/d3kxmab]Nyan Cat - Anelis version[/url] :P
Jul 06 2011 14:34
Photo

red pyramid → Anelis

Gomen αλλά πριν το τέλος του καλοκαιριού δεν θα μπορώ να την γράψω. Δεν με πειράζει να ανεβάσεις εσύ μια δική σου, μου είναι αρκετό που την βλέπεις τη σειρά :P Με το καλό κανονίζουμε.
Jul 03 2011 14:12
Photo

Anelis → Yo! Master

Καλά πλέον 3 μήνες off δεν έχουν ούτε όσοι σπουδάζουν, but i get the point. Πάντως από βδομάδα, αν είσαι ακόμα Αθήνα, εμείς θα είμαστε εδώ και έτοιμοι για όλα (τα boardgames). :D
Jul 03 2011 13:53
Photo

Yo! Master → Anelis

Ως ένα βαθμό (δεν είναι ότι έχω τους 3 μήνες off σαν όσους σπουδάζουν ακόμη). ;) Λέω "ως ένα βαθμό" γιατί το βλέπω να την κάνω 2 βδομάδες με τη δουλειά σύντομα & μετά έχω & τις δικές μου 2 βδομάδες των διακοπών.
Jul 03 2011 13:35
Photo

Anelis → Yo! Master

Θα 'σαι Αθήνα το καλοκαίρι;
Jul 03 2011 12:04
Photo

keitaro → Anelis

Ε τι να κάνουμε το καλό πράγμα αργεί να γίνει δεν λένε;:if:Μπααα οκ το παραδέχομαι δεν είμαι κανένας παλιός συμφορουμίστας που έχει έρθει να πάρει εκδίκηση για την καταστροφή που προκάλεσε στη ζωή του το ban που έφαγε από τον εκάστοτε moderator.Είμαι άλλο ένα απλό,μικρό,κακόμοιρο,απονήρευτο και απροστάτευτο μέλος του forum δυστυχώς:golgo:
Jul 03 2011 10:53
Photo

Anelis → keitaro

Άμα είχες έρθει για revenge και περίμενες 2 χρόνια χαλάλι :D
Jul 03 2011 02:18
Photo

keitaro → Anelis

i hope i will(αν και ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να είμαι ένας από αυτούς τους αμπλαούμπλες και να έχω έρθει πίσω για να πάρω εκδίκηση...only time will show:thatsit:)Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!!:joyful:
Jul 03 2011 01:48
Photo

Anelis → keitaro

Μα βρε για πλάκα σε ρώτησα, ξέρω γιατί δεν πόσταρες, και εγώ πάνω κάτω τους ίδιους λόγους είχα. :) Well dj dragon is gone now, και ανάλογοι αμπλαούμπλες φαίνονται πολύ εύκολα, οπότε είναι και εύκολο να τους αποφεύγεις. Enjoy your stay :D
Jul 03 2011 01:43
Photo

keitaro → Anelis

3 months is a long time you know:tongue2:Τι να πω δεν ξέρω μάλλον το είχα πάρει λίγο στραβά από την αρχή χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά ελληνικό φόρουμ για άνιμε...δεν ξέρω δεν μου καθόταν πολύ καλά(είχα παρακολουθήσει και κάτι παρακμιακές συζητήσεις με έναν τυπά που λεγόταν dj dragon και κάτι άλλα άτομα και είπα είμαι που είμαι κάφρος από μόνος μου κάτσε μην μπλέξω και με άλλους:nanana:):joyful:
Jul 03 2011 01:38
Photo

Anelis → keitaro

Yeaps, you are not alone! xD Μα γιατί να το σνομπάρεις το κακόμοιρο, τι σου έκανε;! (Και εγώ το σνόμπαρα όταν είχα γραφτεί, αλλά μόνο για 3εις μήνες :P )
Jul 03 2011 00:55
Photo

keitaro → Anelis

Ώπα ώπα κάτσε δηλαδή θες να μου πεις ότι βρήκα άλλον άνθρωπο σε αυτόν τον κόσμο που του αρέσουν όλα αυτά μαζί;;;;So my wishes came true i am not the only one!!!Μπράβο!!!:riiight:Βασικά να σου πω την αλήθεια το ψιλοσνόμπαρα το φόρουμ έμπαινα μόνο για να τσεκάρω της συζητήσεις σε ορισμένα manga αλλά τώρα που το είδα καλύτερα άρχισε να μου αρέσει:joyful:!!!Οπότε μάλλον ήρθα για να μείνω(δυστυχώς για σας:bleh:)!!!
Jul 03 2011 00:46