Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → SkullKaizer

Για μένα δε λες κάτι κακό, λες κάτι παράλογο. Το ότι έφτιαξες ένα θρεντ δε σημαίνει ότι μπορείς να υπαγορεύεις στους άλλους τι θα πουν. Αν βγει offtopic, καλείς τους moderators να βάλουν τάξη. :)
Jun 27 2011 23:44
Photo

SkullKaizer → Anelis

δεν διαφωνω και εγω τη γνωμη μου ειπα δεν ειπα και κατι κακο εναντιον σας πωωω tespa συμπεριφερθικα ετσι μονο κ μονο επιδι ευτιαξα το thread :( δεν εχει νοημα report συγνωμη για το χρονο που σου εφαγα
Jun 27 2011 23:42
Photo

Anelis → SkullKaizer

Το θέμα είναι ότι η συζήτηση ήταν on-topic. Ένας διάλογος δεν αποτελείται από συγκλίνουσες απόψεις μόνο, και από τη συζήτηση και εγώ και ο meidei και οι υπόλοιποι χρήστες βγήκαμε κερδισμένοι. Αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα, όλοι μπορούσαν να πάρουν μέρος, δεν είχε προσβολές αλλά μόνο επιχειρήματα, επομένως δεν είχε κανένα λόγο να είναι σε vm. Δεν διατίθεμαι να το συζητήσω παραπάνω αυτό, την άποψή μου την είπα. Αν διαφωνείς επικοινώνησε με κάποιον αρμόδιο moderator να διαγράψει τα post.
Jun 27 2011 23:31
Photo

SkullKaizer → Anelis

δικιο εχεις διαφονια αυτο ενουσα! απλα δεν πιστευω πως με βοηθαει να προστατευσω τις εικονες μου με εναν να λεει οτι δεν πρεπει να τις προστατευουμε και εσενα να λεει πως πρεπει x_x δεν ειναι οτι εισται ακριβως εκτος τοπικ αλλα ουτε λετε κατι ουσιαστικο στο κυριο θεμα (το λεω επιδει το ευτιαξα το thread XD ) οι προσοπικη μου γνωμη δεν εχει λογο να βρισκετε στο thread αφου υπαρχουν vms (οσο συζηταμε για πρωσοπικες διαφωνιες... εμου και εσενα XD)
Jun 27 2011 23:23
Photo

meidei → Anelis

Συ έκανα ξανά, αλλά δεν θα μπω απόψε. Πρέπει να ξυπνήσω από τις 8 (το πρωί!) αύριο, οπότε αποχωρώ από τώρα. Τοκ του γιου σουν (σαν βιετναμέζικα ακούγονται τα αγγλικά μου).
Jun 27 2011 22:58
Photo

Anelis → meidei

Άχουτοοο! Δε μου ήρθε ποτέ request ρε συ, και είμαι και όλη την ώρα μέσα. Στείλε να σε βάλω κ εγώ!
Jun 27 2011 22:54
Photo

meidei → Anelis

ΕΓΩ δεν σ' αγαπώ; ΕΓΩ; Σε λατρεύω. Σε έχω στο contact list, αλλά από τότε που σε έβαλα παραμένεις ανενεργή.
Jun 27 2011 22:46
Photo

Anelis → meidei

Ρε συ meidei, ακόμα δε σε έχω στο μουσουνου μου. Μα καλά, δε με αγαπάς καθόλου; Τ-Τ
Jun 27 2011 22:29
Photo

Anelis → SkullKaizer

Δεν είναι προσωπική διαμάχη, είναι διαφωνία που είναι και on topic. Αν έχεις πρόβλημα κάνε report τα ποστ. Την άποψή σου καλύτερα να την πεις στο θρεντ.
Jun 27 2011 21:58
Photo

SkullKaizer → Anelis

μου σπαμαρεται το tread T__T με προσοπικες διαμαχες που θα λυνονταν και σε vm.. οσο για τη υπογραφη... θεωρο πως ειναι μερος της ζωγραφιας απο επιλογη.. και διχνει πως ο δημιουργος εχει συνεσθηματικη σχεση με το εργο του (οτι αξιζει για αυτον και ειναι περιφανος για τη ζωγραφια/εικονα του) κανεις δεν σκεφτεται (τουλαχιστον απο τους ερασιτεχνες) πως "α! βαζω υπογραφη τωρα ειμαι pro.."
Jun 26 2011 23:28
Photo

laraska → Anelis

σε συμπαθω ολο και πιο πολυ ... ο θωρακισμενος ανθρωπος και η ψυχολογια του φασισμου ηταν για μενα αποκαλυψη ολακαιρη.
Jun 26 2011 19:41
Photo

Anelis → laraska

Γιεπς :)
Jun 26 2011 12:16
Photo

laraska → Anelis

o φρουντ ειναι κλασικη ερωτηση ...εχεις διαβασει Βιλχελμ Ραιχ?
Jun 26 2011 11:24
Photo

Anelismono

AAAAAAAAAAAAAA!!!!! WANT! Ξέρεις ότι έπαιζε και στο son of rambow έτσι; Αλλά όχι lead..
Jun 26 2011 08:17
Photo

monoAnelis

[url]http://www.imdb.com/title/tt1487118/[/url] lol
Jun 26 2011 02:17