Community Status Updates

tsintori → Anelis
Καλά βρε θηρίο πως βρήκες ότι τα σχέδιο ήταν μούσι. Ούτε ο L έτσι (ελπίζω να έχεις δει death note)

Anelis → gexion
ναι απο εκει ειναι!
kaori yuki-sensei FTW!!!!!!!:wooi2::wooi2::wooi2:

gexion → Anelis
[B]ein apo DA all da way:P[/B]
[B]kapou stis faves mou ,8a to vreis an 8es[/B]
[B]to diko sou ein apo angel sanctuary?(thn petaksa?O.O)[/B]

Anelis → iristella
ε οι μικροι χωροι ειναι οι μονοι που δεν εχουν ζομπια
αλλα δεν ειναι ετσι σε ολες τις ταινιες!
dawn of the dead: mall
28 days later: περιφερονταν σε ολη την πολη
flight of the dead: αεροπλανο:hahaha:
black sheep: λιβαδια
dead meat: λιβαδια
diary of the dead: βανακι, huge mansion
land of the dead: ολη η πολη

Anelis → kakashi sensei
μαλλον εννοεις το hood of the living dead
αυτο υπαρχει σε torrent αν κ δεν εχει νoμιζω seeds
και μπορεις ανετα να το αγορασεις πολυ φθηνα απο e-bay :)

kakashi sensei → Anelis
α ψαχνω να βρω και το "hood of the dead" μηπως ξερεις τιποτα?

iristella → Anelis
Ναι αυτα που πανε αργα αργα ειναι παντελως ηλιθια και τους τρεχουν τα σαλια εχουν πολυ γελιο......XDD Αλλα μια απορια.... Γιατι σε ολες αυτες τις ταινιες οι πρωταγωνιστες πρεπει σχεδον παντα να καθηλωθουνε σε μικρους υπογειους χωρους χωρις καμια πιθανοτητα διαφυγης????? ΕΕΕΕ?

Anelis → iristella
ναι αλλα σκεψου ολη η παρεα σου να ειχε τις ιδιες δυνατοτητες!:8):
(καλα στο 3ο το ειχανε παραχεσει εντελως ομως)
αν κ παντα προτιμουσα τα αργα χαζα και "ευθραυστα" ζομπια
so cute:wooi2::wooi2:

iristella → Anelis
Μια resident evil φαση ειναι η μονη που δεν θα ηθελα να την ζησω ουτε με τις ικανοτητες της Yovovits για να ειμαι ειλικρινης........ Ιδιως στο τριτο δεν ειχε μεινει τπτ ορθιο πραγματικα...... Παντελης καταστροφη....... XDDD Και δεν ηταν μονο τα απλα zombie ειχανε και τα εξελιγμενα μετα........ Μπρρρ

Anelis → iristella
χεχ κ εγω απο μικρη τα βλεπω και τα θριλερ και τους εφιαλτες!
thanx για το suggestion αλλα τα εχω δει ολα αυτα!
ως αφοσιωμενη zombie fan εχω δει παρα πολλες z-movies :)
*proud mode on*
χουμ μια res φαση θα ηταν τελεια αν ειχαμε τις δυνατοτητες που ειχε η Μila Yogovich στην ταινια

iristella → Anelis
Ti να πει κανεις..... Συμβαινουν και αυτα δυστυχως..... Ας ελπισουμε να μην εχουμε αλλο τετοιο κρουσμα......
Οσο για τα zombies εγω δεν εχω εφιαλτες.....Τα βλεπω αυτα απο το δημοτικο και εχω αποκτησει πληρη ανοσια σε αιμα και ξεκοιλιασματα......XD αλλα αντικειμενικα μιλωντας μια κατασταση οπως το resident evil Πχ δεν θα ηταν και οτι καλυτερο....
ΑΑ επειδη ειδα οτι σου καναν και προτασεις...αν θες δες και το η μερα των ζωντανων νεκρων που βγηκε προσφατα........
(απο πιο παλια θυμαμαι οτι ειχα πορωθει με το "τα zombie δε ειναι χορτοφαγα" τρελο γελιο ειχα ριξει πιτσιρικι με αυτο...)

Anelis → iristella
ναι συμφωνω, εχω πολυ συχνα εφιαλτες με ζομπι κ ακομα κ απο αυτους φοβαμαιιιιι!!!!
καλα κανανε ειχα στειλει pm στη yami για το θεμα αυτο χτες η προχτες
να σου πω εγω (στο da τουλαχιστον) εχω βρει παιδια και στην ηλικια της που κανουν τοσο γρηγορα και τοσο καλα σχεδια (αν και οσο μικροτεροι τοσο πιο αργα δουλεουν συνηθως)
αλλα ο κοινος τους παρονομαστης ειναι οτι ολοι εχουνε πραγματικα φτυσει αιμα για να φτασουνε σε αυτο το επιπεδο κ κανεις τους δε μιλαει ετσι για τα εργα του
(ιδιως οταν ξερουν οτι ειναι πολυ καλα)

iristella → Anelis
Ναι οντως τα zombies εχουν πολυ φαση....Τουλαχιστον για οσο μενουν απο την αλλη πλευρα της οθονης γιατι αν γινοταν κανα τετοιο σκηνικο μας βλεπω και τις δυο να αλλαζαμε γνωμη.....
Για την κοπελια τολμω να πω απογοητευτηκα πολυ. Μου αρεσαν πολυ τα σχεδια και χαιρομουν να ξερω οτι υπηρχε ατομο που ειχε τοση εμπνευση και τοσο ταλεντο μαζεμενα. Απο την αλλη βεβαια μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση το οτι μιλαγε με τοση απαθεια και περιφρονηση γι αυτα που εφτιαχνε γιατι και εγω ζωγραφιζω λιγο και εκτος του οτι με παιδευουν αρκετα γιατι ειμαι αρχαρια ακομη (ακουγα και εγω κατι 20 λεπτα μισαωρα και ωρα και φουρκιζομουν η κακομοιρα γιατι πιστευα οτι ημουν ντιπ αχρηστη XD) τα ποναω και μπορει να μην ψωνιζομαι και να τα θεωρω εργα του picasso αλλα τους αναγνωριζω τι κοπος εχει πεσει....... Μια τελευταια ματια που κοιταξα ειναι οτι της το κλειδωσανε το θεμα....