Jump to content

Community Status Updates

Photo

kakashi sensei → Anelis

τρελος και παλαβος με ζομπαδες. εχω δει ολες τις ταινιες που τελειωνουν σε "... of the dead" (ακομα και το ""shaun of the dead"). μηπως μπορεις να μου δωσεις καμια ιδεα για καμια ζομποταινια που μπορει να μην εχω δει (δεν τις εχω δει ολες).
Aug 03 2008 18:34
Photo

Anelis → kazmir

καλημερες! κ thanx, νομιζω σου εχω πει ποσο μ αρεσει κ το δικο σου ε;! :)
Aug 03 2008 15:37
Photo

kazmir → Anelis

Άσχετο, ωραίο avatar...
Aug 03 2008 15:33
Photo

iristellaAnelis

Eυχαριστω........ Ψαχνω ακομη..... Να δω αν θα βρω καποιο που να μου αρεσει......
Aug 03 2008 14:40
Photo

Anelisiristella

καλα δεν περιμενα να κανει κ κατι αλλο θα το τσεκαρω κ εγω αν ειναι, εχω ελλειψη ανιμε αυτες τις μερες καλα εγω ειμαι στην αρχη (καπου στο 20 κατι) εχω παθει το ιδιο αλλα βλεπω κ τα 37 volumes του μανγκα και με τρομαζουν! με 'γεια το αβαταρι!!!
Aug 03 2008 14:38
Photo

iristellaAnelis

Φυσικα και τα αγνοησε. Αφου δεν ειχε κατι να απαντησει...... Απο οτι ακουω παρα πολυ.. Και λιγο που το κοιταξα στην Wikipedia φαινεται πολυ ενδιαφερον. Εγω με το one piece εχω το αλλο προβλημα.. Ειναι απελπιστικα πολλα τα σκασμενα τα επεισοδια..... Επειδη δεν εχω τον τρελο χρονο βλεπω 3-4 οποτε μπορω και οποτε βλεπω ποσα μου μενουν με πιανει απελπισια....... και θελω να διαβασω αι το manga η αθεοφοβη.......
Aug 03 2008 14:31
Photo

Anelisiristella

:hahaha::hahaha::hahaha: καλα αυτος δεν νοιωθει, αγνοησε σχεδον ολα οσα του ειπες κ μαλλον θα συνεχισει να ποσταρει τα ασχετα,προσβλητικα και συνηθως ηλιθια δογματα του (διοτι αποψεις δεν ειναι... ) μεχρη να φαει κανα ξεγυρισμενο ban... δεν το ξερω καθολου, ειναι καλο; εγω ξανα αρχισα one piece κ με εχουν κουρασει ηδη οι ατελειωτες μαχες
Aug 03 2008 14:27
Photo

iristellaAnelis

Ευχαριστηση μου...... Εδω..Προσπαθω να βρω κανα καλο anime να ξεκινησω (κατεληξα sto Darker than Black) και να σπασω μια και καλη τα νευρα του Chief,,,,, ΧDDD Εσυ ολα καλα?
Aug 03 2008 14:22
Photo

Anelis → kakashi sensei

καλημερες! ειδα το ποστ σου στο group splatter fans, μη μου πεις οτι εισαι κ εσυ zombie φαν;;;!!! (διοτι εγω ειμαι τρελη κ παλαβη για τα kawaiii zomib-ακια μουυυ!!! )
Aug 03 2008 14:21
Photo

Anelisiristella

thankies για το add :) τι κανεις;
Aug 03 2008 14:16
Photo

Anelis → GkLoc

ταδε εφη ο αφοσιωμενος φαν!! για να δουμε!!:orly:
Aug 02 2008 00:35
Photo

GkLoc → Anelis

Xε,Χε, Θα στο φαει ευχαριστα Ομως!!:ureshii:
Aug 02 2008 00:31
Photo

Anelis → kakashi sensei

κριμα! thankies παντως, θα το τσεκαρω συντομα!
Aug 02 2008 00:31
Photo

Anelis → GkLoc

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: οντως μοιαζει με τον ποπάι ειναι κ αυτος σαν να εχει παθει εγκεφαλικο! 200 κατι;; ελεος ρε one piece θα μου φας ολο το καλοκαιρι!!
Aug 02 2008 00:30
Photo

GkLoc → Anelis

Toν λενε Franky,και εμφανιζετε στο 200κατι!! Ειναι μισος Ανθρωπος,Μισος Cyborg! Τα χερια του ειναι σαν τον Ποπαι,ομως αντι για σπανακι,αυτος δυναμωνει με Cola!xDD
Aug 02 2008 00:28