Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis
thx βρε :D
η φωτο εννοεις? Ο ιτατσι ειναι απο naruto.. δεν μοιαζει και πολυ ειναι η αληθεια :P

Anelis → iristella
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
αμα το κανουν αυτο μα τον ΔΙΑ θα αγορασω 100 φορες αυτη την ταινια και θα την στειλω σε οσους ξερω :hahaha::hahaha::hahaha:

iristella → Anelis
Κακο 2??? Στην αρχαια Ελλαδα???? Μα τον ΔΙα αυτο θα ειναι πραγματικα MUST SEE..... χιχιχι Να δω ανθρωπους να τρεχουν πανικοβλητοι και αιμοφυρτοι στην ακροπολη και τι στον κοσμο...... Να δεις που γι αυτο εχασαν οι αθηναιοι τον Πελοπονησσιακο και πεθανε ο περικλης. Δεν ηταν λοιμος. Zombiaση ηταν......

Anelis → iristella
αχαχαχαχαχα
καλα γενικα η ταινια ηταν ηλιθια με καθολου πρακτικες αντιδρασεις
πφφφ ανθρωποι σου λενε μετα, τα ζομπι ηταν waaaay more practical απο ολους τους γιατρους, επιστημονες, επιχειρηματιες, πρακτορες, μαφιοζους κ ο,τι αλλο ειχε η ταινια
such a waste
το τελος του κακου ειχε πολλες προσδοκιες απο μερους του σκηνοθετη
προσωπικα το βρικα πολυ αστειο οπως κ ολη την ταινια
u know ο Νουσιας (ο σκηνοθετης) ειχε πει στον φιλο μου πριν απο κανα χρονο οτι θα βγει κ κακο #2......κ παιζει να ειναι στην αρχαια ελλαδα
εχει να πεσει επικο γελιο...

iristella → Anelis
[I]δλδ οταν θα πας ιαπωνια πως θα πας;[/I]
Βαρια ναρκωμενη......:hahaha::hahaha::hahaha:
Να σου πω κατι δεν ηταν τοσο το μεγεθος οσο το οτι ηταν κλειστος χωρος και χωρις εξοδους διαφυγης καθοτι ηταν περικυκλωμενοι. Βαλε και το γεγονος οτι στο γκαραζ ειχαν ηδη εισχωρησει καποια zombies και οτι ηταν ζητημα χρονου μεχρι να αρχισουν να ανεβαινουν προς τα πανω,.,,,, Εγω απορω γιατι δεν πηραν ενα μπιτονι βενζινη να τα κανουν ολα μαζι barbeque παρα καθοντουσαν και τα κοιταζανε μεχρι που μαζευτηκε ολοκληρος στρατος....
Oσον αφορα το τελος του κακου μου φανηκε ψιλοκουφο.... Καταρχας δεν καταλαβα πως τους εντοπισε ολοκληρος στρατος απο zombies (θελει μια καποια προσπαθεια οπως και να το κανουμε....).. Τεσπα ειχε ενα Α κενο η φαση αλλα και παλι καπως επρεπε να τελειωσει η ταινια.... Για ελληνικη παραγωγη του 2004 ηταν πολυ καλη παντως.

Anelis → iristella
καλά για το γκαραζ το καταλαβαινω, αλλα αλοκληρο Mall μικρος χωρος?!!! μα τοτε τι ειναι μεγαλος, ολοκληρο σταδιο; (που μαλλον ειναι η χειροτερη περιρτωση, οπως στο τελος του κακου)
δλδ οταν θα πας ιαπωνια πως θα πας;

iristella → Anelis
Χμμμ Αυτο που λες για flight of the dead μου κινησε την περιεργεια.... Ως ατομο με πετοφοβια και κλειστοφοβια (ναι για μενα το Mall του dawn of the dead Και ιδιως το γκαραζ του πιανεται για μικρος χωρος) ειναι πραγματικα το worst case scenario.

Anelis → attsifte D
:hahaha::hahaha::hahaha:
αυτο ηταν οταν δεν ειχα καφε....
τωρα που ο γιατρος μου εκοψε τελειως την καφεϊνη ειμαι πολυ χειροτερα....
:burningbe3:

attsifte D → Anelis
omg ... δαγκώνεις και είσαι και πολύ κομμάτια λέμε :D ... ή ήσουν πρίν απο 1 χρόνο :D

tsintori → Anelis
Me don't like Light.
Πάντως μπράβο που βρήκες ότι ήταν κλεμμένα.

Anelis → tsintori
:hahaha:pfff ποιος L, αυτος ηταν ερασιτεχνης! :hahaha:
σοβαρα τωρα, απλως μου αρεσει πολυ να ψαχνω και να βρισκω νεους artists και ετυχε να ξερω αρκετους απο αυτους που ειχε κλεψει η αναγωγη μικρα!
εννοειται!!! deathnote ftw!
αν και προτιμω τον θεο Light απο τον L