Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lucy-Nyuu → Anelis

μια χαρααα!!! εσυ?
Αύγ 11 2008 11:54
Φωτογραφία

Anelis → Lucy-Nyuu

καλημερα Lucy-Nyuu-chan! τι κανεις; :)
Αύγ 11 2008 11:52
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

Βασικα ο mangaka ειπε οτι ηδη εχει στο μυαλο του ενα φοβερο τελος και οτι ειχε σκοπο να κανει την σειρα να κρατησει 5 χρονια μολις...δλδ θα χε ηδη τελειωσει κανονικα...απλος το διακεδασε πολυ και επεκτινε την ζωη της[κατι που εμας τους fans δεν μας χαλαει!;)]....αλλα ξερει ηδη πως θα τελειωσει και μιας και το one piece φημιζεται για τις ανατροπες που εχει που ξεφευγουν απο το κανονικο,αμφιβαλλω αν θα χουμε ενα κλισε τελος! [απλως θα μας παρει πολυ να το φτασουμε!!] Το romance οπως και τα unpsofable ναι συμφωνω ειναι 2 πραγματα που δεν θα πρεπε να δημιουργυν τοσο προβλημα με τοσα αλλα που βαζουν μεσα...αλλα οπως ειπα μεσα σε 10 χρονια ολα ειναι πιθανα!! [ur ava is rly cool btw!;)] Anw τα λεμε λοιπον,nice to have met you today!!^^:drink:
Αύγ 10 2008 01:29
Φωτογραφία

Anelis → Zoro

εγω ηλπιζα να ειχε απομεινει 5ετια το πολυ!! το καλο τελος φτιαχνει μια σειρα, ειναι ωραιο αλλα ολα τα ωραια τελειωνουν! (λαμψη θα καταντησει στο τελος...) μα ειναι! ειναι η χρυση τομη μεταξυ zoro-luffy μπορει να ειναι και σοβαρος και ηλιθιος!! καλα γενικα η ολη σταση του one piece με το θεμα της σεξουαλικοτητας-νηπιαγωγειο φαση εχει αρχισει και μου τη δινει...τοσα και τοσα κανουν πια...εκει κολλησανε;; χεχ thanks ειναι απο pin up του angel sanctuary της kaori yuki :)
Αύγ 10 2008 01:23
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

[I] o cook ειναι too cool!! [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/nbleed.gif[/IMG] [/I]oi stop it!!:mador2: Ειπαμε marimo is cooler!!xD Ναι δεν το ξερες ε?? Η σειρα ακομη μας εχει δειξει πολυ λιγα σχετικα...εχουν ακομη πολλες περιπετειες και πολλους κακους να νικησουν ακομη και για μας που φτασαμε στο τελος των επεισοδιων! Αρα υπομονη μεχρι να τελειωσει[εμεις οι hardcore fans δε θελουμε να τελειωσει βασικα...να βγαινουν πιο πολλα εβδομαδιατικα θελουμε!!] Romance δεν εχει σχεδον καθολου δυστυχως,αλλα ολα ειναι πιθανα;) [που θα παει κι ο zoro θα δειξει την καλη πλευρα του:P] Ναι οντως η σκηνη με τον Shanks ακομη με αφηνει αναυδο οταν την ξαναβλεπω!! [I]"It's Only an Arm,the Important Thing is that You Are OK" [/I]That guy rocks!!! Ασχετο αλλα και το ava σου εχει μια παραξενη αιγλη,με την καλη εννοια...απο που ειναι??
Αύγ 10 2008 01:18
Φωτογραφία

Anelis → Zoro

[I]απο την αλλη θελει ακομη 8-10 χρονια να τελειωσει η σειρα[/I] :oo::oo::oo::oo: μολις πεθανα! τελικα το one piece ειναι long term relationship :bahhh: [I] ακομη και romance μπορει να δουμε [/I]αχαχα λες;:wooi2: o cook ειναι too cool!! :nbleed: [I]δυστυχως μονο σε flashbacks πεθαινουν χαρακτηρες [/I]αυτο πραγματικα τη σωζει τη σειρα ακομα κ οταν δεν πεθαινουν (οπως ο shanks) αλλα τραυματιζονται (σε εκεινη τη σκηνη ειχα μεινει σεκος)
Αύγ 10 2008 01:09
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

[I] παλιααααα ητανε ο zoro αλλα μετα εσκασε μυτη ο sanji και ο shanks [/I]Temeeee:burningbe3: Ο shanks ενταξει κι εμενα μ'αρεσει πολυ[που αν δεις κι ace πιο κει!!],αλλα οχι και ο cook!!!:ill2: [I] ωχ αμαν και αλλη δακρυβρεχτη ιστορια!! [/I]Καλα εχει κι αλλες πολλες αλλα ειδικα αυτη ειναι αριστουργημα!! Θα με θυμιθεις;) [I] η unψοφιαση ειναι απο τη μια fun γτ σε καθε μαχη εισαι καθησυχασμενος αλλα μου τη σπαει πολυ που δεν εχει το element of surprise [/I]Yep κι εγω ετσι το βλεπω...δυστυχως μονο σε flashbacks πεθαινουν χαρακτηρες....απο την αλλη θελει ακομη 8-10 χρονια να τελειωσει η σειρα...ισως μας κανει καποια εκπληξη ο δημιουργος....ακομη και romance μπορει να δουμε....ολα ειναι πιθανα ευτυχως με τοσο χρονο που θελει η σειρα για να τελειωσει ακομη!!:P
Αύγ 10 2008 01:01
Φωτογραφία

Anelis → Zoro

χεχ δεν εχω αποφασισει ακομα παλιααααα ητανε ο zoro αλλα μετα εσκασε μυτη ο sanji και ο shanks και μετα συνειδητοποιησα τη μαγεια της ηλιθιοτητας του luffy...οποτε ειμαι αναποφασιστη ακομα :) τεινω βεβαια προς τον shanks ωχ αμαν και αλλη δακρυβρεχτη ιστορια!! η unψοφιαση ειναι απο τη μια fun γτ σε καθε μαχη εισαι καθησυχασμενος αλλα μου τη σπαει πολυ που δεν εχει το element of surprise
Αύγ 10 2008 00:48
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

Ναι οι μαχες και τα unpsofable[οτι δεν πεθαινει κανεις δλδ] ειναι ενα απο τα λιγα μειον της σειρας...κι εμενα μου την σπανε... Κατα τ'αλλα η σειρα οντως ειναι φοβερη γιατι προσφερει και αστεια και συγκινιση σε πολυ καλα επιπεδα!! Που να δεις πιο κει δακρυα που θα ριξεις με την RobinXD Ο Luffy ειναι οντως baka με την ολη εννοια του!! Αρα τελικα ποιος ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας?? [πες μου usopp και τα χω ακουσει ολα:hihi2::stubborn:]
Αύγ 10 2008 00:43
Φωτογραφία

Anelis → Neuro

σ ευχαριστω για το invite φαινεται πολυ ωραιο κανω join αμεσως :)
Αύγ 09 2008 23:52
Φωτογραφία

Anelis → kakashi sensei

thankies για το tip! i will check it out!
Αύγ 09 2008 23:51
Φωτογραφία

Anelis → Zoro

σ ευχαριστω πολυ zoro san :ureshii: ειμαι αρχη αρχη ακομα (στο 53) μ αρεσει πολυ γιατι γελαω τρελα (ιδιως με το ουφο τον Luffy, καλα η σκηνη στη μαχη με τον Arlong οπου πεταει τον Zoro στον αερα και ειναι κ περιφανος με ελιωσε, την ειδα 5 φορες :hihi2:) αλλα κ μου ετυχε να δακρυσω (με το παρελθον Luffy-Nami-Zoro) μονο αυτες οι απελπιστηκα ατελειωτες μαχες με βγαζουνε καπως νοκ ουτ αλλα αντεχω ακομα:hero:
Αύγ 09 2008 23:51
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

Nice to meet ya Silena-chan!!:hi: Την προηγουμενη βδομαδα με την ολη αναχωρηση μου και το photo fest που επεσε δεν προλαβα να σε γνωρισω κι εσενα[damn that GK τοσα μελη που φερνει στο group καθε φορα δεν προλαβαινω να σας γνωρησω ολους και ολες!XD] και ειπα να συστηθω τωρα!! Το ονομα σου οντως καπως μοναδικο και μ'αρεσει πολυ πως ακουγετε[το χω γενικα οταν μ'αρεσει ενα ονομα στο forum να το λεω!];) One Piece τι λεει που εχεις φτασει?? Σε εχει τραβηξει αρκετα η σειρα?? [μην ακουσω οχι!!:chigau:] Και απο χαρακτηρες ποιος σ'αρεσει πιο πολυ?!! [zoro φυσικα ειναι η απαντηση:cry5:....lol οχι σοβαρα ρωταω!!:P] Τα λεμε και στο group που και που,οποτε εχεις ορεξη για unleashed τρελα!!;) ΒΒ,τα λεμε!!:bye:
Αύγ 09 2008 21:30
Φωτογραφία

kakashi sensei → Anelis

λοιπον οι instantz.net βαλανε το gintama στο site τους. μπορεις να το δεις απο κει online.
Αύγ 09 2008 10:43
Φωτογραφία

Neuro → Anelis

Γεια δημιούργησα ένα group οπού θα μιλάμε για την τέχνη αν θέλεις ρίξε μια μάτια...σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες!
Αύγ 08 2008 17:30