Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Neuro

[I]αρπάζω το RAMEN(εεε σπαγγέτι είναι άλλα λεπτομέρειες :hahaha::hahaha::hahaha: [/I]no worries κ εγω μια απο τα ιδια!! καλη ορεξη και καλη συγγραφη μη φοβασαι δεν καραδοκει το Δαφνι για σενα! (μονο το arkham αν αγριεψουν τα πραγματα :hahaha::hahaha: j/k )
Aug 17 2008 20:39
Photo

Neuro → Anelis

Τώρα μαγειρεύω κάτι να φάω...αρπάζω το RAMEN(εεε σπαγγέτι είναι άλλα λεπτομέρειες:emptyonexg1:) και αρχίζω να γράφω...ωμός μετά να μην με κλείσετε στο Δαφνι:congrats::congrats::hahaha:!!!
Aug 17 2008 20:33
Photo

Anelis → Neuro

μ αρεσει που υπαρχει ενθουσιασμος!!!:wooi2: (ακομα κ αν καταληξουμε να το φτιαχνουμε 4-5 ατομα εγω γουσταααρω!!):burningbe3: σε ενα αλλο φορουμ (για επιτραπεζια) φτιαχνουν το δικο τους επιτραπεζιο και λογω αυτου το σκευτομουνα καιρο πως θα ηταν ωραιο να καναμε ολοι μαζι απο το φορουμ κατι αναλογο! παντως πληροφοριες για εκθεσεις κτλ μπορω να σου λεω και εγω (ασχολουμαι φανατικα με αυτα!) ελπιζω να καταφερουμε να το αρχισουμε και να το τελειωσουμε, ανυπομονω!!!
Aug 17 2008 20:10
Photo

Neuro → Anelis

Χεχεχε χαίρομαι που σου αρέσει το group μου:wooi2:! Και έμενα μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα να φτιάξουμε manga:kawaii::nbleed:! Στο μέλλον θα προσπαθήσω να βρω και πληροφορίες για διάφορες εκθέσεις έτσι ώστε να πηγαίνουμε σε αυτά ! Και βεβαία σίγουρα θα κάνουμε και άλλα εκτός από το manga που κάνουμε τώρα! Άλλα να μαζευτούμε και άλλοι:drink:!
Aug 17 2008 20:04
Photo

Anelis → Neuro

καλα ειναι τελειο το group που εφτιαξες εχω ψηθει ασχημα με την ιδεα του manga!!
Aug 17 2008 19:57
Photo

Anelis → Etemon

σ ευχαριστω για το request! :hi: τι κανεις;
Aug 17 2008 16:14
Photo

Anelis → AnO!

Hey Hagane!!! τι κανεις; Δεν ηξερα οτι εισουνα ακαι εσυ εδω, πολυ χαιρομαι που σε βρισκω! (εχω βρει και αλλους 5-6 απο το da εδω περα! )
Aug 16 2008 20:31
Photo

Anelis → Zoro

:oo:λες να θελει να με φαει; μαμαααααα!!!:nanana::cry5:
Aug 12 2008 15:55
Photo

Zoro → Anelis

Χαχα κοκκινο μαλλι και φορας κοκκινα....προσεχε μην σε δει κανας shinigami και σε κυνηγαειXDXD
Aug 12 2008 15:11
Photo

Anelis → Zoro

haha οχι γενικα μιλαω (ευκολα δεν κοκκινιζω) εχω κ κοκκινο μαλλι και φοραω συχνα κοκκινα ποτε... :)
Aug 12 2008 15:02
Photo

Zoro → Anelis

Εεε αναφερεσαι στο προσωπο σου??? Δλδ στην πραγματικοτητα κοκκινιζεις ευκολα??:P
Aug 12 2008 14:44
Photo

Anelis → Zoro

οτι ειμαι ενα μηλο! (u know round and red :) )
Aug 12 2008 14:33
Photo

Zoro → Anelis

Tο is an apple κατω απο το userame σου τι υποτιθετε σημαινει??:P {ohayo btw:hi:}
Aug 12 2008 14:27
Photo

Lucy-Nyuu → Anelis

εχεις μέλλον τοτεεεε!!!!
Aug 11 2008 12:38
Photo

Anelis → Lucy-Nyuu

εχω κολλησει με onepiece!! λεω οοοοοοταν (και αμα) το τελειωσω να δω blood+ αλλα ειμαι ακομα στο 54 (απο τα 360 τοσα επεισοδια που εχει...)
Aug 11 2008 12:12