Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → Anelis

Ok.Το στορυ ειναι τελικα αυτο με πραγα η το αλλο με τα 2 παιδια;;Επισης παιζει καποιος τροπος πιο αμεσης επικοινωνιας για να κουβεντιασουμε λεπτομεριες πανω στο στορυ με τα παιδια;;;
Aug 18 2008 23:47
Photo

Anelis → Umi no Ossan

οι περισσοτεροι ασχολουμαστε με το σχεδιο αλλα για το κομικ θελουμε τα παντα! writers/artists/character design/plot development!!! (ασε που σε writers εχουμε μια ελλειψη!) ριξε τις ιδεες σου στο γκρουπ και αν θες μπορεις και να συνεχισεις την ιστορια (ειπαμε οτι θα την γραφουμε με σειρα) οσων αφορα το σχεδιο, ακομα και stick figures να κανεις δεν υπαρχει προβημα
Aug 18 2008 23:44
Photo

Umi no Ossan → Anelis

Καλησπερα να σε ρωτησω κατι..Στο ΑRT γκρουπ ειστε μονο οσοι ασχολισται ενεργα με σχεδιο κλπ;;(ειχα καιρο την απορια αλλα ολο ξεχναγα να ρωτησω) διαβασα για την ιδεα σας για μανγκα κ επειδη μου αρεσει να ασχολουμαι με στορυ σκεφτηκα αν θελετε καμια βοηθεια να μπω κ γω στην παρεα σας....
Aug 18 2008 23:41
Photo

Anelisiristella

*nods* γενικα προσπαθουμε να το αρχισουμε απο τωρα αλλα κατα πως το βλεπω θα συνεχιζετε για πολυυυυ καιρο οποτε αν θες μαλλο θα προλαβεις :)
Aug 18 2008 21:59
Photo

iristellaAnelis

μμμ τι να πω........ Εξακολουθω να διαφωνων αλλα ειναι τελειως υποκειμενικο το ζητημα.. Manga ? παω να το τσεκαρω αλλα θα εξαρτηθει απο το ποτε γιατι εχω εξεταστικη οπου να ναι. Αν λετε για τελη σεπτεμβρη που τελειωνω ειμαι μεσα......
Aug 18 2008 21:40
Photo

Anelisiristella

εε περιπου; συνεχιζω να θεωρω τον Luffy πιο ηλιθιο απο τους 2....ισψς γιατι ειναι πιο αστειος :) btw *ασχετο* στο art group θα παρεις μερος στο manga που θα φτιαξουμε;;
Aug 18 2008 21:08
Photo

iristellaAnelis

EEE Νταξει τοτε γενικα συμφωνουμε..απλα δινουμε αλλο ορισμο...... ΧDDDD Οποτε το συμπερασμα ειναι οτι οπως και να τους ονομασεις ο Luffy τον εχει τον Naruto απο πλευρα IQ...... oποτε συμφωνουμεXDDDDDDD
Aug 18 2008 21:05
Photo

Anelisiristella

[I]αυτο το οποιο παιρνω σαν αισθηση απο τον Luffy ειναι οπως ειπα πριν οτι ειναι πιο χαλαρο το στυλακι του και οτι δεν δινει σημασια γενικα σε καποια πραγματα [/I]για 'μενα [B]αυτο[/B] ειναι ο ορισμος του ηλιθιου, κι αυτο που με κανει να γελαω τοσο πολυ με τον Luffy ενω αυτο που λες οτι του Naruto του τα εξηγουνε και του τα ξανα-εξηγουνε ειναι κατι που με εκνευριζει αφανταστα στα ανιμε και οχι μονο δεν με κανει να γελαω αλλα ξερεις, ειμαι σε φαση "αντε να το βαλουμε σε fast forward" αυτο δεν ειναι ηλιθιοτητα, ειναι συνδρομο down συνδυασμενο με λοβοτομη! γενικα ο Naruto παντα με κουραζε και πριν αρχισω one piece πιστευα οτι ετσι θα ηταν και με τον luffy *ευτυχως* ομως δεν ειναι ετσι!!:wooi2:
Aug 18 2008 20:58
Photo

Anelis → tsintori

:) ναι ειναι πολυ αστειο σε ορισμενες φασεις
Aug 18 2008 16:28
Photo

tsintori → Anelis

Request accepted. Ωραίο το comiκακι.......
Aug 18 2008 16:25
Photo

Xa0s → Anelis

:wooi2: Doomo arigatoo gozaimasu... Ευχαριστώ..
Aug 18 2008 16:03
Photo

Anelis → Xa0s

το αβαταρι σου ειναι υπεροχο!!
Aug 18 2008 15:52
Photo

Anelis → kith

καλα το καινουργιο σου αβαταρ ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!! εσκασα στα γελια οταν το ειδα!!
Aug 18 2008 15:38
Photo

Anelis → tsintori

καλοοο εγω παρατησα την κλασσικη μετα απο 2 χρονια και δεν θυμαμαι τιποτα πλεον :( χεχ ναι ξερω τι εννοεις και εγω τα ιδια εκανα παλια παντως και τα stick figures ειναι μια χαρα υπαρχει μαλλιστα ενα web comic που ειναι πολυ διασημο και ειναι μονο ετσι!! αυτο [url=http://www.xkcd.com/]xkcd - A webcomic of romance, sarcasm, math, and language - By Randall Munroe[/url] νομιζω θα σου αρεσει!
Aug 18 2008 15:36
Photo

tsintori → Anelis

Ηλεκτρική κιθάρα (αν και θέλω ακουστική). Πάντως αυτό που μου αρέσει πολύ να κάνω είναι να φτιάχνω animations σε βιβλία. Τα αρχαία,κείμενα τα είχα λιώσει(πρόσεχα στο μάθημα όμως). Γενικά φτιάχνω το κλασσικό ανθρωπάκι όπως το φτιάχναμε στο νηπιαγωγείο και το βάζω να κουνιέται. Έχει φοβερή πλάκα. Γενικά μπορώ να κάνω απλά σχέδιο διότι δεν έχω σταθερό χέρι ούτε μπορώ να υπολογίσω πολύ καλά συμμετρίες κτλ,κτλ.....
Aug 18 2008 15:21