Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

OdyMonaxos → Anelis

9 σκυλιά;; 1) Πόσο μεγάλο το κτήμα; 2) Τι μπάτζετ απαιτούσαν; 3) Πως έφτασες σε τέτοιο αριθμό;
Φεβ 15 2012 00:29
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → Anelis

Ναι, η Julia Roberts φλερτάρει διαδοχικά με τον James Franco, τον Havier Bardem και τρώει παγωτά και προσεύχεται, σε σενάριο βασισμένο σε βιβλίο που η συγγραφέας ΠΛΗΡΏΘΗΚΕ απ' τον εκδοτικό της οίκο για να ταξιδέψει στο εξωτερικό! Και παρουσιάστηκε στην Oprah! Τι μπορεί να πάει στραβά;! (Η καριέρα της Roberts, να τι μπορεί! Να μην μπορεί να παίξει πια άλλο ρόλο απ' την Κακιά Μητριά της Χιονάτης! Α, εκδίκηση, σ' αγαπώ!) Ξέχασες: αηδιαστικά εφέ, μοντάζ που πηδάει στιγμές σαν καγκουρό, άρμεγμα της αγελάδας με το ρευστό... Ξέχασα τίποτα;
Φεβ 15 2012 00:27
Φωτογραφία

Anelis → zennith666

No worries, τίποτα δεν έπαθα, ήταν το ψέμα. :)
Φεβ 15 2012 00:27
Φωτογραφία

Anelis → Trivia Spitting Monster

Άσε ο συγκεκριμένος με έχει ξεγελάσει ουκ ολίγες φορές. Με το eat pray love όμως με αποτελείωσε. Ναι μεν γέλαγα ασυγκράτητα για 2,5 ώρες, αλλά μετά είχα έναν τρομερό πονοκέφαλο και μια επίμονη αναγούλα. Γενικά η 3η δεν είναι κακή. Αλλά αρχίζει διαγράφοντας ΟΛΗ την προηγούμενη ταινία γιατί δεν την βολεύουν οι χαρακτήρες για την παρούσα πλοκή. Lolli rape is too hard for Americans?. Αυτό ουρλιάζει φθηνό γράψιμο και ξεπέτα. Ε go suck a fuck κύριε σεναριογράφε. Η 4η ήταν εντελώς teenage movie. Το μόνο redeeming quality της ήταν ο μάναρος που έκανε τον κακό στο Crow. Αλλά ούτε αυτό κρατάει πολύ. Κατά τα άλλα είναι το δράμα της superpowered evil alien μάνας. Χαζομάρες.
Φεβ 15 2012 00:21
Φωτογραφία

Μπλιαχ, Nip/Tuck. Και μόνο το ό,τι το έκανε ο άνθρωπος που αργότερα θα δημιουργούσε το Glee και το Eat Pray Love... Αλλά αλίμονο, Timelords δεν είμαστε... (Τι κρίμα...) Κοίτα, η 3η είναι τόσο αλλαγμένη απ' ό,τι την προόριζε ο σκηνοθέτης που δεν απορώ που την έχει αποκηρύξει. Βέβαια, αυτό δεν είναι δικαιολογία. Αλλά σε σύγκριση με το τερατούργημα της 4ης... Ναι, ωραία ιδέα! Η Ripley ως Mewtwo! Θα ήθελα να είμαι από μια μεριά στο τραπέζι των εξέκιουτιβς όταν το συμφώνησαν!
Φεβ 15 2012 00:16
Φωτογραφία

Εγώ αηδίασα στο Nip Tuck που κάνει όντως τον γόη. Και εκεί τίγκα στον ιδρώτα. Πάρε ένα axe ρε κατακαημένε! Έλα όχι ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΕΣ!!! Έπρεπε, απλά έπρεπε να το κάνουν quatrilogy. Λες και δεν είχαν ήδη καλό υλικό. Λες και δεν είχαν αρχίσει ήδη τις μικροπατάτες από την 3η ταινία. Έπρεπε να δούμε πόσο μπορούν να γ@μήσουν ένα υπέροχο lore. O Giger πρέπει να δάκρυσε.
Φεβ 15 2012 00:12
Φωτογραφία

zennith666 → Anelis

[QUOTE=Anelis;564231] 5. Μισώ θανάσιμα το τάβλι. Μην ρωτάτε, παιδικά τραύματα.[/QUOTE] Αδυνατώ να φανταστώ τι έπαθες.Μην μου πεις δεν θέλω να ξύσω πλήγες.
Φεβ 15 2012 00:08
Φωτογραφία

Ω, φίλε, ναι! Ίου! Αλλά εκείνη την εποχή δεν με πείραζε, τέτοιο στράβωμα, ίσα ίσα που τον έβρισκα σέξι! Ξέρεις πότε μου κόπηκε ο έρωτας με το ξυράφι; Στο Fantastic 4. Έπαιζε τον Doctor Doom, και όντως ήταν για το χαμό. Ήταν όλη την ώρα μες στα νεύρα, λες και κοίταζε τον ατζέντη του πίσω απ' τις κάμερες και τον εκλιπαρούσε με το βλέμμα: "Πάρε με από δω μέσα να φύγουμε!". Όχι τόσο το Dollhouse, όσο το Alien Resurection. Να μια ταινία που δεν έπρεπε να γυριστεί ποτέ. Ο Ζαν Πιέρ Ζενέ να μας το παίζει Ρίντλεϊ Σκοτ, το σενάριο απ' τη μια με υπερβολικά πολύ Whedon slang, απ' την άλλη διαλυμένο και ξανακολλημένο με UHU, η Γουίβερ να απειλεί πως θα πηδήξει οτιδήποτε έρπει, αναπνέει ή στέκεται δίπλα της... Kill it!
Φεβ 14 2012 23:56
Φωτογραφία

Ναι ο στραβομούτσουνος! Τον είδα και εγώ πρόσφατα στη γαλάζια λίμνη και ξέρναγα ελέφαντες και νεκρά μωρά φώκιας. Ο "γόης", μη χέσω. Τουλάχιστον ο Κόουλ ήταν σέξι γκομενάκι. Αλλά ίδρωνε πολύ. Κάθε φορά που κατέβαινε στην κόλαση, ή τέλος πάντων ό,τι υποτίθεται ότι ήταν αυτή η βρωμερή υπόγεια κόκκινη σάουνα, έβγαινε μετά σαν τον Aquaman. Λούτσα στην ιδρωτίλα. Ίου και τρία μπλιαξ. Αχ το Alien, αχ η Ripley... Ε μα το θέμα είναι ότι ο Wendon το κάνει καλά (let's pretend dollhouse never happened). Όχι αδιακρίτως. Εκεί πάει και η warrior princess, σαν παράδειγμα προς αποφυγήν. ;)
Φεβ 14 2012 23:47
Φωτογραφία

Α, πα, πα, χάλι μαύρο κι αδιόρθωτο! Ο ηθοποιός; (Που τον είδα ξανά στην "Επιστροφή στη Γαλάζια Λίμνη" και κατάλαβα μια και καλή τη διαφορά ανάμεσα στο τηλεοπτικό παίξιμο και την κανονική υποκριτική!) Η βλακόφατσά του; Το ό τι ήταν... Άγγελος;! (Αν και θυμάμαι να τσακωνόμαστε όλα τα κορίτσια στο Γυμνάσιο, γιατί στις μεν άρεσε ο Λίο και στις δε ο Κόουλ, ως "κακό αγόρι"... Τι θυμάμαι κι εγώ...). Το πώς σε κάποια φάση έγινε κάπως κακός επειδή του δώσανε προαγωγή ή κάτι τέτοιο, και μετά έπρεπε να φροντίζει και έναν μετενσαρκωμένο Άγγελο σαν μωρό και *έκρηξη του Βλακόμετρου* Ναι, αλλά girl power είναι και το Totally Spies και το Alien. Το θέμα είναι και να βλέπεται το εργάκι... Α, η περίφημη "Πριγκίπισσα Πολεμίστρια"... ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Φεβ 14 2012 23:40
Φωτογραφία

Το πιο αηδιαστικό ήταν τα ρομάντζα και το και καλά δίλημμα μεταξύ witch life & personal life. Ειδικά αυτός ο εμετικός Λίο....αγκ...ανατριχιάζω και μόνο στη θύμηση. Εμένα μου αρέσει που έχει "girl powa" θεματολογία. Αν μη τι άλλο, είναι αναζωογονητικό να βλέπεις και τέτοιους χαρακτήρες. (Εδώ κάποιο αστείο ήθελα να κάνω με τη Xena αλλά λέω οκ γ@μα το, θα χεστούμε στην καλτιά.)
Φεβ 14 2012 23:31
Φωτογραφία

E, αυτά τα επεισόδια είναι εξαιρετικά! Δεν φταίω εγώ που, όταν ο άνθρωπος αφήνει τις (κατά τα άλλα καλοδεχούμενες) εμμονές του με τις δυναμικές γυναίκες (Γιαπωνεζούλες και μη), γράφει πολύ, μα πολύ καλά! Η φόρμουλα κακή δεν είναι, και το X-Files μ' αυτήν πορευόταν και, με εξαίρεση μερικά επεισόδια, πάντα ήταν ικανοποιητικό σ' αυτά (για να μην πιάσουμε τα πραγματικά καλά του επεισόδια!). Και για να είμαι ειλικρινής, τουλάχιστον όσο θυμάμαι, όταν συναντούσαν ένα τέρας, ΠΆΝΤΑ μία απ' τις αδερφές πληττόταν (γινόταν άντρας, Άρπυια, γοργόνα, λούτρινο αρκουδάκι...), και πάντα, πολύ προβλεπόμενα, η λύση θα βρισκόταν σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες στην μετέπειτα πορεία τους. Επαναλάβετε σε σημείο ναυτίας τα βήματα ως το τέλος της σεζόν...
Φεβ 14 2012 23:23
Φωτογραφία

"Hush" "Once More With Feeling" "up to eleven" Τελικά δεν έχει μόνο το another άπειρα refs XD Το πρόβλημα που είχε στην αντιμετώπιση του monster of the week, το οποίο είναι αυτό που είπες, ήταν και γενικότερο πρόβλημα της σειράς. Γι αυτό και δεν θεωρώ αυτή τη φόρμουλα λάθος, ακόμα και εδώ. Και στα ελάχιστα επεισόδια που είχε κάποιο νόημα το χ-ψ τέρας, το σκότωναν όλα τα υπόλοιπα "ingenious" στοιχεία της σειράς.
Φεβ 14 2012 23:12
Φωτογραφία

Will do! Αν όμως το τέρας-της-εβδομάδας δεν είναι εφευρετικό, διασκεδαστικό, τρομαχτικό ή έχει να μας πει κάτι για τους ήρωές μας (θυμήσου Hush! Ή Once More With Feeling! Αυτά είναι εξαίσια!), βυθίζει τη σειρά στα τάρταρα. Σιγά-σιγά, αλλά σταθερά. Και μετά έρχεται το σαπουνοειδές της υπόθεσης και τα χαλάει όλα (μην το πάρεις στραβά, μου αρέσει η σαπουνόπερα μου, αλλά σε δόσεις. Ή αν είναι ανάγκη να υπάρχει, τότε ας την πάει ο δημιουργός της up to eleven! Να κρίνεται η μοίρα του κόσμου απ' αυτήν, κάτι τέτοιο!) Και βάλε και κάμποση κακή υποκριτική και εγωπαθείς πρωταγωνίστριες-παραγωγούς...
Φεβ 14 2012 23:07
Φωτογραφία

Do it!! Το moster-of-the-week δεν ήταν το πρόβλημά του. Άλλωστε και η Buffy, give or take an apocalypse or two, στον ίδιο ρυθμό πήγαινε. Απλά αντί να αφοσιωθεί στο να γίνει μια καλή supernatural σειρά, ή έστω ένα mystical drama/comedy, αποφάσισε να το πάει προς το Τόλμη και Γοητεία, με μια δόση από 90210. Βάλε τα κλισέ, τα άπειρα κιλά make-up και το μηδαμινό και γελοίο character development και καταλήγεις στο υπέροχα βρωμερό σαπούνι που είναι το Charmed. >_<
Φεβ 14 2012 22:59