Jump to content

Community Status Updates

Photo

Trivia Spitting Monster → Anelis

Βρε, λες; Μήπως να του δώσω άλλη μια ευκαιρία; Δεν αντιλέγω! Σχεδόν όλες οι σειρές μπορούν να είναι εν δυνάμει γαμάτες. Αλλά για το Charmed μάλλον ξεθύμανε πολύ γρήγορα το πράγμα με την demon-of-the-week φόρμουλα που ακολούθησαν τελικά...
Feb 14 2012 22:53
Photo

Anelis → Trivia Spitting Monster

Όσοι ξέρω που το έχουν δει αποσπασματικά στο Σταρ την ίδια άποψη έχουν. Εγώ που το κατέβασα και τα είδα με τη σειρά και με σώας τας φρένας, το γούσταρα ανελέητα! Καλά με το που πέθανε η Πρου έγινε απάλευτο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν και ποτέ του καλό. Δεν εννοώ αυτό. Απλά είχε πολλές δυνατότητες και σαν παραγωγή, και στον πιλότο του.
Feb 14 2012 22:43
Photo

Αχ, για να είμαι ειλικρινής, τόσο προσεκτική με το τι έβλεπα από Suppi δεν ήμουν ποτέ. Πάντα ήταν βράδυ, εγώ σχεδόν κοιμισμένη και τις περισσότερες φορές ζαβλακωμένη από διάβασμα για Πανελλήνιες. Μήπως έτσι εξηγούνται όλα; Παράξενο, αλλά άρχισα να παρακολουθώ προσεκτικά και για μερικούς κύκλους τις Μάγισσες από τότε που πέθανε η Prou. Τα υπόλοιπα τα είδα σε επαναλήψεις στην τηλεόραση του χωριού στην Ήπειρο ένα καλοκαίρι, κομπλέ με χιόνια. Αλλά και τότε αυτά που έβλεπα, κλισέ μου φαίνονταν. Ήμουν πολύ έξυπνο παιδάκι μήπως;!
Feb 14 2012 22:24
Photo

Ιιιιικ! Οι pop culture refs άρχισαν μετά τον 3ο κύκλο που άρχισε να το κουράζει. Ειδικά δε η 1η σεζόν του έχει από τα καλύτερα πρώτα και τελευταία επεισόδια που έχω δει σε σειρά γενικά. (Doctor Who excluded.) Οι μάγισσες ξεκίνησαν με ένα καυλωμένο Aaron Spelling και ένα καλό πρώτο επεισόδιο. Καλή ιδέα, καλό καστ και budget. Αν αυτό δεν είναι μπάλα, τότε τι είναι;!
Feb 14 2012 22:12
Photo

Meh, το Σούπι (!) ποτέ δεν μου έλεγε τίποτα. "Δείτε, δείτε, πετάω ατάκες από Spider-Man και σατιρίζω το Twilight! Κοίτα, μαμά, έκανα επιτυχία χωρίς σενάριο!". Όσο για τις "Μάγισσες", πότε είχαν τη μπάλα για να τη χάσουν; Όσο κι αν πέρασα την προεφηβεία μου ερωτευμένη με τον Julian Mc Mahon (αχ, Cole...), αυτό το έβλεπα!
Feb 14 2012 22:01
Photo

Anelis → Erisadesu

<333
Feb 14 2012 21:33
Photo

Α, είπες για "άγνωστα" animation και νόμιζα ότι υπήρχαν κ άλλα. Ναι οκ ομοιότητες στη σύλληψη υπάρχουν, αλλά η ανάπτυξη ευτυχώς δεν ήταν στεγνή αντιγραφή. Εγώ σε όλες της σεζόν της Buffy έχω βρει καλά (και κυρίως καλογραμμένα) επεισόδια, θεωρώντας τα εφέ όλων τρισάθλια. Γούσταρα που ήταν και παρέμειναν κακοφτιαγμένα, campy all the way! Πάντως για Σούπι δε συμφωνώ. Οι πρώτες σεζόν έσπερναν. Απλά η Buffy είναι all time classic. Και το Charmed campy ήταν, αλλά πίστευε ότι ήταν σοβαρό και έχασε τη μπάλα.
Feb 14 2012 21:25
Photo

Αν το Cowboy Bebop δεν ήταν έμπνευση για το Firefly, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι. Παρηκμασμένες κουλτούρες-τουρλού, ήρωες που δεν ξέρουν τι να κάνουν, διαστημόπλοια-παλιοσίδερα που πετάνε στην ερημιά, επιρροές από γουέστερν... Ε, βάλ' τους τώρα αντί για απολιτίκ κυνηγούς επικηρυγμένων να τρέχουν να ξεφύγουν από την κακιά Κυβέρνηση, κι έχεις ένα καλτ χιτ στα χέρια σου! Βρε, οι επόμενες σεζόν έχουν υπέροχα επεισόδια, χωρίς να πειράζει το μακιγιάζ! Και μεταξύ μας, από άποψη produstion values, δυστυχώς οι πρώτες σεζόν της Buffy δεν συγκρίνονται ούτε με Supernatural ούτε με Charmed (απείρως χειρότερες σειρές και οι δύο, αλλά με πιάνεις). Το θέμα είναι πως τα σενάρια, αφότου έγιναν αρκετά δυνατά από μόνα τους, υπερκάλυπταν και με το παραπάνω τις ατέλειες της παραγωγής, ενώ η ίδια η σειρά ανέβαζε το budget της. Ε, και μετά μου λέει κανένας για "Μάγισσες"!
Feb 14 2012 21:07
Photo

Έλα ρε σε ποιά κινούμενα αναφέρεσαι; Εντάξει, στις περισσότερες supernatural σειρές τα εφέ/μακιγιάζ αγγίζουν το γελοίο. Πόσο μάλλον σε μια σειρά που φτιάχτηκε για να είναι campy. Βέβαια στην Buffy ποτέ δεν με πείραξε, αν και indeed, οι καλύτερες σεζόν δεν ήταν οι πρώτες. Βέβαια εγώ είμαι wendonfangirl οπότε δεν μπορώ να είμαι και πολύ αντικειμενική. xD
Feb 14 2012 20:54
Photo

Ευχαριστώ! Όντως, λίγα είναι, αλλά πού θα μου πάει; Θα τα βρω όλα!:) P.S. Με τον Whedon έχω γενικότερα θέμα. Καμιά φορά το παρακάνει με το "slang" του, αντιγράφει κάτι άγνωστα Γιαπωνέζικα κινούμενα σχέδια και τα απλοποιεί και τα σερβίρει για καινούρια... Αλλά αυτά είναι προσωπικά κολλήματα! Όσο για το "κακά επεισόδια της Buffy", κυρίως αναφερόμουν σε κάτι τρελές βλακείες του πρώτου και του δεύτερου κύκλου κυρίως... Εκεί η σειρά δεν είχε βρει ακόμα τη φωνή της, τα εφέ και το μακιγιάζ ήταν κακά... You get the point...
Feb 14 2012 19:27
Photo

Erisadesu → Anelis

Επιτέλους ρε πουτη μου άρχισε να δουλευει το review team!!! yatta!!!!! σε αγαπάω!!!
Feb 14 2012 17:09
Photo

Για θρησκευτικά θριλερομάνγκα τσέκαρε το Cross. Θυμάμαι είχε κάνει ανάλογη ερώτηση μια κοπέλα στο manga recommendations thread και πάλι δεν είχαμε βρει πολλά του είδους. Θα τσεκάρω το chrono και αν βρεις παρόμοια, ή αν αποφασίσεις να βουτήξεις βαθύτερα στον εθιστικό κόσμο των ανάλογων ταινιών, σφύρα μου! :) PS. Όλα τα επεισόδια της Buffy ήταν "κακά", γι αυτό είναι η καλύτερη σειρά του κόσμου!...Καλά, άντε στις 10 καλύτερες σειρές του κόσμου!
Feb 14 2012 15:44
Photo

Anelis → Lord Leon

Πάνω-κάτω ναι. Απολλωνίζομαι και δεν ακούω καν dubstep.
Feb 14 2012 13:12
Photo

Lord Leon → Anelis

όλα των [B]Skrillex[/B]. έτσι ειναι; πολύ καλό
Feb 14 2012 13:08
Photo

AnelisKenny

[QUOTE=Kenny;562217] Πρόσφατο παράδειγμα το Hanasaku Iroha, μια από τις πιο καλογυαλισμένες κουράδες που πέρασαν ποτέ από τις οθόνες μας. [/QUOTE] Ααααααααχ! Τι ωραία που τα λες!
Feb 13 2012 04:26