Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Anelis → zade

Yo! Ρε συ, η εικόνα που έβαλες [B][URL="http://www.anime.gr/forums/565665-post779.html"]εδώ[/URL][/B] δεν φαίνεται.
Φεβ 22 2012 20:43
Φωτογραφία

Anelis → plotolp

Χεχεχ κ εγώ το ίδιο έκανα. Ρε συ πήγα τις προάλλες να ξεκινήσω το dark tower κ μετά τα 2 πρώτα κεφάλαια ξενέρωσα. Παραμένει έτσι noir και πολλά-βαρύ μέχρι το τέλος;
Φεβ 22 2012 20:15
Φωτογραφία

plotolp → Anelis

Χαχαχα και εγώ γέλασα πολύ όταν την είδα για πρώτη φορά! Παίζει άμα ήμουνα πιτσιρικάς να χτύπαγα επίτηδες όλα τα κουδούνια έτσι για το lol :hehehe: Btw έχω πάρει "Τον αναρχικό των 2 Κόσμων" της Ούρσουλα Λε Γκέν άλλα θα τον αρχίσω πιο μετά γιατί τώρα έχω βαλθεί να τελειώσω τον "Μαύρο Πύργο" του King (είμαι στο τελευταίο).:)
Φεβ 22 2012 17:28
Φωτογραφία

Kalamaris → Anelis

Ειδικα ομως σε ταινιες ανιμε και χαρακτηρες.Εκει το μυαλο μου φτιαχνει λιστες σχεδον ακαριαια και ειναι θεμα χρονουν να φονευσω ενα τονο χαρτια για να το ικανοποιησω.Ε ρε τι χαρτουρα εχω καταστρεψει με τους homunculus και τα χαρακτηριστικα των 8 επεισοδιων του Umineko(when both of my "fetishes" combine) XD
Φεβ 20 2012 19:12
Φωτογραφία

Anelis → Kalamaris

Χαχαχα, χαίρομαι που βρίσκω ομοϊδεάτες! Έτσι είναι, μια μικρή μορφή ψύχωσης που επεκτείνεται παντούυυυυυυυυυυυ...!
Φεβ 20 2012 19:01
Φωτογραφία

AnelisNight Wizard Seal

Γιατί από μικρή με κυνηγούσε ο πατέρας μου να παίξω και με έγραφε σε σχολές και τουρνουά T-T
Φεβ 20 2012 19:00
Φωτογραφία

Night Wizard SealAnelis

Γιατί μισείς το σκάκι Anelis-chwan;
Φεβ 18 2012 01:32
Φωτογραφία

Kalamaris → Anelis

I LOVE YOUR LIST THREADS:lovulovu: Ααααχ και γω μικρος καθομουν και εγραφα λιστες για τα παντα.Αγαπημενοι μου κακοι,αγαπημενα μου παιχνιδια.Ειχα τοπ 10 για τα παντα.Aaaah the memories..
Φεβ 17 2012 18:54
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Anelis

Ο μέσος όρος προσδόκιμου ηλικίας είναι στην ηλικία του ξεμωράματος. Η όποια βελτίωσή μου θα πάει στον κουβά.
Φεβ 15 2012 02:06
Φωτογραφία

Anelis → Erisadesu

Όχι σκέτα τριάρια! Είχα και μια αγκύλη μπροστά! Είναι η γραφή που έχουμε στον πλανήτη happy!
Φεβ 15 2012 01:46
Φωτογραφία

Anelis → OdyMonaxos

Το κατανοώ, αλλά μην ταράζεσαι, ο μέσος όρος προσδόκιμου ζωής είναι κοντά στα 80. Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν.
Φεβ 15 2012 01:43
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Anelis

Δυστυχώς δεν είμαι καλός στα διττά νοήματα. Λυπάμαι για τη μονοσήμαντη πεζότητα των λόγων μου. Δίδαξέ με, δασκάλα!!
Φεβ 15 2012 01:41
Φωτογραφία

Erisadesu → Anelis

εγώ σου στέλνω κοσμική αγάπη και εσύ απαντάς με τριάρια.......με πλήγωσες.
Φεβ 15 2012 01:39
Φωτογραφία

Anelis → OdyMonaxos

Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. Ό,τι έχω πει ισχύει one way or another.
Φεβ 15 2012 01:37
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Anelis

Έτσι είναι η ζωή. Δεν σταματάμε με τις αμοιβαίες ειρωνείες καλύτερα;
Φεβ 15 2012 01:34