Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Anelis → zade
Yo!
Ρε συ, η εικόνα που έβαλες [B][URL="http://www.anime.gr/forums/565665-post779.html"]εδώ[/URL][/B] δεν φαίνεται.

Anelis → plotolp
Χεχεχ κ εγώ το ίδιο έκανα.
Ρε συ πήγα τις προάλλες να ξεκινήσω το dark tower κ μετά τα 2 πρώτα κεφάλαια ξενέρωσα. Παραμένει έτσι noir και πολλά-βαρύ μέχρι το τέλος;

plotolp → Anelis
Χαχαχα και εγώ γέλασα πολύ όταν την είδα για πρώτη φορά! Παίζει άμα ήμουνα πιτσιρικάς να χτύπαγα επίτηδες όλα τα κουδούνια έτσι για το lol :hehehe:
Btw έχω πάρει "Τον αναρχικό των 2 Κόσμων" της Ούρσουλα Λε Γκέν άλλα θα τον αρχίσω πιο μετά γιατί τώρα έχω βαλθεί να τελειώσω τον "Μαύρο Πύργο" του King (είμαι στο τελευταίο).:)

Kalamaris → Anelis
Ειδικα ομως σε ταινιες ανιμε και χαρακτηρες.Εκει το μυαλο μου φτιαχνει λιστες σχεδον ακαριαια και ειναι θεμα χρονουν να φονευσω ενα τονο χαρτια για να το ικανοποιησω.Ε ρε τι χαρτουρα εχω καταστρεψει με τους homunculus και τα χαρακτηριστικα των 8 επεισοδιων του Umineko(when both of my "fetishes" combine) XD

Anelis → Kalamaris
Χαχαχα, χαίρομαι που βρίσκω ομοϊδεάτες!
Έτσι είναι, μια μικρή μορφή ψύχωσης που επεκτείνεται παντούυυυυυυυυυυυ...!

Anelis → Night Wizard Seal
Γιατί από μικρή με κυνηγούσε ο πατέρας μου να παίξω και με έγραφε σε σχολές και τουρνουά T-T

Kalamaris → Anelis
I LOVE YOUR LIST THREADS:lovulovu:
Ααααχ και γω μικρος καθομουν και εγραφα λιστες για τα παντα.Αγαπημενοι μου κακοι,αγαπημενα μου παιχνιδια.Ειχα τοπ 10 για τα παντα.Aaaah the memories..

OdyMonaxos → Anelis
Ο μέσος όρος προσδόκιμου ηλικίας είναι στην ηλικία του ξεμωράματος. Η όποια βελτίωσή μου θα πάει στον κουβά.

Anelis → Erisadesu
Όχι σκέτα τριάρια! Είχα και μια αγκύλη μπροστά!
Είναι η γραφή που έχουμε στον πλανήτη happy!

Anelis → OdyMonaxos
Το κατανοώ, αλλά μην ταράζεσαι, ο μέσος όρος προσδόκιμου ζωής είναι κοντά στα 80. Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν.

OdyMonaxos → Anelis
Δυστυχώς δεν είμαι καλός στα διττά νοήματα. Λυπάμαι για τη μονοσήμαντη πεζότητα των λόγων μου. Δίδαξέ με, δασκάλα!!

Erisadesu → Anelis
εγώ σου στέλνω κοσμική αγάπη και εσύ απαντάς με τριάρια.......με πλήγωσες.

Anelis → OdyMonaxos
Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. Ό,τι έχω πει ισχύει one way or another.

OdyMonaxos → Anelis
Έτσι είναι η ζωή.
Δεν σταματάμε με τις αμοιβαίες ειρωνείες καλύτερα;