Community Status Updates

Anelis → OdyMonaxos
Oh, my! Κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούργιο. Άλλες φορές για τον κόσμο, άλλες φορές για τον ίδιο μου τον εαυτό. I'm amazed!

OdyMonaxos → Anelis
[IMG]http://italy.theoffside.com/files/2009/12/bidone-DORO.gif[/IMG]
Άντε και στο Χρυσό Βατόμουρο

Anelis → OdyMonaxos
Είναι ωραίο να κερδίζεις πράγματα. Πόσο μάλλον όταν είναι χρυσά.

Anelis → OdyMonaxos
Ε, μη μου τα χαλάς τώρα, και ήσουν τόσο σωστός μόλις ένα ποστ νωρίτερα!

Anelis → OdyMonaxos
Είδες, μόνος σου βρήκες και τη σωστή απάντηση, και μόνος σου έλυσες και τις υπόλοιπες απορίες που σου δημιούργησε αυτή. Εύγε!!! xD

Anelis → Trivia Spitting Monster
Κοίτα εγώ τον Tarsem δεν μπορώ να τον βρίσω. Ναι, ό,τι έχει κάνει είναι πατάτα (στους αθάνατους έκλαιγα με μαύρο δάκρυ τα λεφτά μου), πλην του The Fall το οποίο και υπεραγαπώ παθιασμένα. Πραγματικά ελπίζω το Mirror να είναι καλό. Όχι και τίποτ' άλλο, αλλά έχω κόλλημα με τα παραμύθια και αν δεν πάει καλά αυτό, τότε η μόνη μου παρηγοριά θα είναι το άλλο με τη γκόμενα από το Τγουάιλάιτ. Όχι ευχαριστώ. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Χα, good point, me too. Άντε τσίου.

OdyMonaxos → Anelis
Τότε δεν είχατε 9 σκυλιά, είχατε 7 ή 8 κουτάβια, εκτός κι αν τα αφήσατε να μεγαλώσουν.

Trivia Spitting Monster → Anelis
Βρε, σίγουρα θα πάει καλά αυτή η μ@λ@κί@, σκηνοθετεί ο Tarsem, ο τύπος που έβαλε την Jeniffer Lopez να κόβει τσάρκες στο μυαλό ψυχοπαθούς φορώντας ό,τι κουστούμι είχε ξεμείνει από τον Δράκουλα του Copolla! (Όχι, σοβαρά τώρα, η ενδυματολόγος ήταν η ίδια!) Και μετά έκανε και το "The Fall" και τους "Αθάνατους" (που μέχρι και στο ΣΙΝΕΜΑ για "οπτική τελειότητα" παραμιλούσαν!). "Ω ρε πού πάμε ρε;... Πού πάμε;...."
Phew! Ώρα για ύπνο! Αύριο το πρωί (τι λέω; Κάθε πρωί!) έχω μάθημα στη σχολή! Τα λέμε κάποια άλλη στιγμή!

Anelis → OdyMonaxos
1. Πήγα και τα έκλεψα.
2. Ήταν λούτρινα.
3. Έμενα σε αίρεση και τα είχαμε ομαδικώς.
4. Ο μπαμπάς μου και τα αδέρφια μου κυνηγάνε λαγούς και τα είχαμε ως κυνηγόσκυλα.
5. Είχαμε μια σκυλίτσα που γκαστρώθηκε και το παράκανε.
Σε αντίθεση με το παιχνίδι στο θρεντ εδώ υπάρχει 1 αληθής και 4 ψευδείς προτάσεις. Για να σε δω.

Anelis → Trivia Spitting Monster
Μάλλον γυρίστηκε για φιλανθρωπικούς λόγους. Να έχουν κάτι να βλέπουν στα ψυχιατρεία όσοι αναρρώνουν από λοβοτομή. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το έκτρωμα.
Μπα, να υπήρχε δικαίωση ωραίο θα ήταν. Το τρέιλερ που είδα με το Mirror Mirror φαινόταν καλό και η Τζούλια (ο-χο) αστεία, με την καλή έννοια. Από κάπου θα το βρει όμως, δεν παίζει να γλιτώσει!
Α καλά αν είναι να γράψουμε όλα τα αρνητικά της ταινίας θα μας βγει ένα μικρό διδακτορικό. Ακόμα θυμάμαι εκείνη τη σκηνή με το μπάσκετ και τη δήθεν badass μουσική υπόκρουση με τις ηλεκτρικές κιθάρες. Αν δεν έβλεπα τον βιασμό ενός υπέροχου franchise θα έβαζα τα κλάματα.