Community Status Updates

Anelis → hyuga
κ εγω διαβαζω πολυ (απο 1η δημοτηκου με φωναζνε βιβλιοφαγο) και τωρα εχω πιασει τους κλασσικους και εχω ξετρελαθει!

hyuga → Anelis
βασικα διαβάζω παρα πολύ(εκτος τον τελευταιο καιρο που δισαβάζω για ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών).Αυτά είναι τα πιο καλα που θυμάμαι που μου άρεσαν πάρα πολύ..Έχω κι άλλα απλά δεν τα θυμάμαι..κάπου τα έχω γραμμένα..Αυτό ειναι το τελευταιο του Μουρακαμι και δε το διαβασα ακόμα..Ενα αλλο του που διάβασα το κυνήγι του αγριοπρόβατου δε μου αρεσε πολύ..Χαμένος στη μετάφραση ήταν..ενώ ξεκινούσε καλά κάπου το έχασε το στορυ..Επισης πολύ καλός είναι ο paul auster στο new york trilogy

Anelis → hyuga
κ εγω απο yoshimoto sensei εχω διαβασει τα παντα (απο αυτα που υπαρχουν σε ελληνικα και αγγλικα τουλαχιστον), απο murakami ειναι πολυ καλο και το sputnik sweetheart :)
ενα πραγμα δεν καταλαβα, αυτα ειναι τα βιβλια που διαβασες προσφατα ή τα all time favs σου;

hyuga → Anelis
HELLO!!!!!!!!ΤΗΣ ΓΙΟΣΙΜΟΤΟ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ¨) ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Κ ΑΛΛΑ.ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠ!ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ...ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ..ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ!!!!ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!ΘΑ ΓΡΑΨΩ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΩ.ΑRIGATO!!!

Anelis → hyuga
[COLOR=DarkRed][I]haruki murakami:norvegian wood,το κουρδιστό πουλί
charles buckowski:όλα!!!!!!!!!!
yoko ogawa:ημερολόγια εγκυμοσύνης,άρωμα πάγου,ξενοδοχείο iris,ο παράμεσος
banana yosimoto: kitchen,η σαύρα,ΝP,
Λένος Χρηστίδης:τα χαστουκόψαρα(must!),ΛΟΣΤΡΕ,κι όλα τα υπόλοιπα
Μαργαρίτα Καραπάνου: η κασσανδρα και ο λύκος,ναι,o υπνοβάτης
Καρυωτάκης: άπαντα
h.selby:requiem for a dream
α.κάμυ:ο ξένος,η πτώση,η πανούκλα,ο λύκος της στέππας
jonathan coe:το σπίτι του ύπνου,οι να΄νοι του θανάτου
Σώτη Τριανταφύλλου:Σάββατο βράδυ στην άκρη της πόλης,η συγχώρεση,φτωχή μαργκό
Όρχαν παμούκ:Ισταμπουλ,χιόνι
Μαικλ μουρκοκ:Ο ελρικ του μελνιμπονέ
Α.Χίτλερ: ο Αγών μου(καμία σχέση με την ιδεολογία του ναζισμού δεν έχω ομως απλα το βρήκα ενδιαφέρον όπως και το κρατος κ επανασταση του Λένιν)
Ραπτόπουλος Βαγγέλης:Λούλα,βαθύς και λυπημένος όπως κ εσύ,
χιτόμι κανεχαρα: η γλώσσα του φιδιού
jason ξενάκης:επίκτητος
καζαντζάκης:ο τελευταίος πειρασμός
τζωρτζ οργουελ:1984,η φάρμα των ζώων
[/I][/COLOR]
τι να σου πω τωρα, απλα [B]RESPECT[/B]!:nod::nod:
τα πιο πολλα τα εχω διαβασει και αυτα που δεν τα εχω διαβασει ακομα ειναι στην "to read" λιστα μου!
μιας και εισαι κ εσυ φαν των hitomi kanehara, banana yoshimoto, haruki murakami σου προτεινω να διαβασεις και yasunari kawabata (αυτος ειχε παρει και το νομπελ), το βιβλιο του τσαγιου του Okakura Kakuzo, και για πιο light το kamikage girls του Novala Takemoto (για το επιθετο δεν ειμαι σιγουρη οτι το εγραψα σωστα), και να διαβασεις οπωσδηοτε το Amrita της Yoshimoto, θα σου ελεγα και για yukio mishima και kenzaburo oe αλλα δεν εχω διαβασει πολλα απο αυτους (τα σπανε ομως!)

hyuga → Anelis
Ναι ο wolvie τα σπάει...μαρέσει ιδιαίτερα στα νέα xmen κομικ που είναι πολύ τυπάς και μοντέρνος και δεν τον νοιάζει τίποτα ..ιδιαίτερα μαρέσει όταν την μπαίνει στον ξενέρωτο τον cyclops..χαχα έχει πολύ γέλιο..κ αυτή η πάλη μέσα του μεταξύ του καλού και του κακού μαρέσει πάρα πολύ ...τον κάνει πολύ γοητευτικό¨)

Anelis → QueenofHearts
περσυ το καλοκαιρι ημουν σε nostalgic mode και ξαναειδα τις 2 πρωτες σεζον:hahaha:
κ εγω προτιμω την Μαρια Καιρος, τουλαχιστον αυτη ειναι ομορφη, οχι οπως ο Ριτσις που ειναι σαν αναποδο γαμωτο:kakaka:

QueenofHearts → Anelis
Καλέ που τον θυμήθηκες αυτόν; χαχαχαχα! είχε φάει delete απ'τη μνήμη μου!!! Σε προτιμώ MaryWeather!!!! χαχαχα

Anelis → QueenofHearts
ελα ρε αυτος ο ξανθουλης ο "μαθητευομενος" αθανατος, απο τη σειρα!

Anelis → QueenofHearts
[I]που θα είμαι σαν τη Μαρινέλα.
:hahaha::hahaha::hahaha:
[/I]χμ τοτε μηπως εγω ειμαι ο Richie?