Community Status Updates

Anelis → Tomodachi2
:hahaha::hahaha::hahaha:αχαχαχαχααα καλα αυτες οι pic με σκοτωσαν, ιδιως ο Light
respect!!:nod:

Anelis → attsifte D
thanx για το add
ωωω!! δεν ειχα δει οτι το ειχες βαλει ως profile pic!!

Anelis → hyuga
εγω ο,τι και να κανω ξυπναω νωρις, αλλα συνηθως ειμαι νυχτοπουλι!
πρεπει να παω μαθημα σχεδιο τωρα, τα λεμε τα βραδυ!!

hyuga → Anelis
αα..οχι δεν λέμε τον ίδιο ..Αντώνης είναι ο συγγραφεάς...Μπα..ειχα παέι για ένα με 2 άλλες κοπέλες αλλά ειναι σε γενικά κακόφημη γειτονια και πέφτει αρκετά μακριά από τη δουλειά μου..δουλεύω και σπαστό ωραριο οποταν δεν με συμφερει..από οικονομική άποψη καλό ήταν...αλλά εντάξει..λεώ να μην βιαστώ κιόλας ,,.΄σπίτι έχω ...δεν πρόλαβα με τα τρεχαματα χτες κ να διαβάσω...
θα κοιμηθώ νωρίς για να ξυπνήσω νωρίς είσαι ε??χαχαχα εγώ σαβ/ακα κοιμάμαι πολύ...μα πολύ!!!!

Anelis → hyuga
καλημερες!!
εγω ως σατιρικο ποιητη τον ξερω μονο,
θυμασαι πιο ειναι το μικρο του; γιατι του ποιητη ειναι Γιωργος
εγω χτες ειχα ξυπησει απο τις 5 το πρωι οποτε κοιμηθηκα νωρις, κατα τις 12
βρικες σπιτι τελικα;!

hyuga → Anelis
καλημέρα!!!!!όλα καλα?εγώ στη δουλειά...βαριέμαι κ νυστάζω..χτες μιλαγα 2 ωρες με την αδερφή μου στο τηλέφωνο κ κοιμήθηκα κατά τις 3...αχααχχαχα.αεαίδα το ποίημα του Σουρή..χαχα πλάκα έχει αυτος αν δεν έχω διαβάσει ποιηματα΄του..μήπως έιναι και συγγραφέας?γιατί έχω διαβάσει κανά 2 βιββλία κάποιου Σουρή..

Anelis → hyuga
ασε δεν το ειπανε καν και ειχα ξενερωσει!
κουραγιο με τον πρηξ@ρχιδη...καλο house hunting!!

hyuga → Anelis
δεν πηγα μια γνωστη μου πηγε και της αρεσαν πολυ..εινα ικαι αυτη φανατικη...μαρεσουν παρα πολυ...ιδιαιτερα αυτο το πολυ γνωστο not for sale..ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΕΣ!!!!!

hyuga → Anelis
ναι ασε...τα νευρα μου!!!αν μπορουσα να κάνω came hame του σογκογκου να τον διαολοστείλω!!!!ασε...καλά κάνεις κ θες να σπουδάσεις αυτό που θες...κ εγω ήθελα να γινω φιλολογος κ έγινα τελειωσα σε 4 χρονια..και των καλων τεχνών βεβαια δε θα με χαλαγε αλλα ειναι δύσκολο να μπεις ...μακαρι να τα καταφέρεις!!!!φιλη μου σελινα..πρεπει να φύγω σχολανω σε 5 λεπτα και έχω κατι τρεχαματα ψάχνω αλλου για σπιτι κ θα παω τωρα να δω ενα με 2 συγκατοικους!!!!!τα λεμε αυριο!!

Anelis → hyuga
λατρεια οχι αστεια!
πηγες cocorosie φετος; ηταν τελεια αλλα επαιξαν πολυ λιγο δυστυχως!

Anelis → hyuga
μολις 39 κιλα!
*faints*
:hahaha: εγω το αντιθετο ακριβως, ειμαι ψηλη και παρα πολυ εμ..παχουλη
ευχαριστω! ναι απο αθηνα, ειμαι στη φιλοσοφικη στο φ.π.ψ. αλλα το εχω παρατησει και δινω για καλων τεχνων 1η φορα φετος! (λεω 1η γιατι σιγουρα θα ακολουθησει και 2η)
πω μ@λ@κ@ς αφεντικος πρεπει να ειναι πολυ σπασιμο νευρων!