Community Status Updates

Anelis → QueenofHearts
[I]X3 Που να δεις όταν το σκέφτομαι, άνοιγω δυτικά το βιβλίο αλλά ξεκινάω το διάβασμα από τη λάθος σελίδα...
:hahaha::hahaha:[/I]γαμωτο αυτο μου εχει τυχει κ εμενα!

Anelis → Lucy-Nyuu
Lucy chan προσεχε, εχω ακουσει οτι η πολυ Χαρουχι μπορει και να σου καψει τον εγκεφαλο!!!!

Lucy-Nyuu → Anelis
σε εκανα....(και μαζι εκανα και μια ηρεμιστικη για να μν παθω εγκεφαλικο απο αυτα που βλέπω...:terror2:)

Anelis → tsintori
βρε αφου σου ειπα οτι δεν εχω ιδεα απο lucky star, πως να ξερω αν μοιαζουν η οχι;!
παντως αν αποφασισεις ποτε να το δεις δες το τουλαχιστον μεχρη το 5ο επισοδειο,αν και εχει στιγμες που ειναι τραγικα ακυρο εχει μια καποια consistency (sayonara zetsubo sensei δεν ειναι με τιποτα!)

Anelis → Lucy-Nyuu
χεχ καλο viewing! θα σε εκνευρισει τρομερα νομιζω :)
φυσικα! μονο οταν με κανεις πες μου ποια εισαι να μην μπερδευτω

Lucy-Nyuu → Anelis
χαχαχα!!!! τωρα πραγματικα μου κίνησες την περιεργεια!!!!:hahaha::hahaha:
παω να δώ λίγο και επιστέφω να σου πώ γνώμη!!!(αν και δν νομιζω να αλλάξει και τπτ....)
(ασχετο: να σε κάνω add στο msn να τα λέμε απο κει?)

tsintori → Anelis
Διότι είχα δει κάποια Trailer και μου είχε φανεί λίγο άκυρο. Σου είπα για το lycky star διότι και αυτό είναι πολλλλλλλλλλλλλλλλλύ άκυρο. Brain damage κανονικό......... Είναι πολύ καλό αν θες να δεις κάτι απλώς για να περάσει η ώρα.
Δηλαδή Haruhi να δω ή είναι σε στυλ του lucky star;

Anelis → Lucy-Nyuu
copy paste απο την απαντηση που εδωσα στον tsindori πριν απο λιγο (lazy ass mode on):
ειναι περιεργο, αλλα, απο τη στιγμη που αρχιζει να σου εξηγει τι παιζει (νομιζω καπου στο 4ο επεισοδιο με την χρονολογικη σειρα της ιστοριας) γινεται πολυ ενδιαφερον, και το concept ειναι καλο
εμενα μου τη σπαει πολυ η ιδια η haruhi (και επομενως μεγααααλο μερος της σειρας,αν οχι ολη)..και μετα την "αποκαλυψη" του 4ου επεισοδιου συνεχισει να κανει εξωφρενικες μ@λ@κιες που μονο ενα ultra abusive εγωκεντρικο καθυστεριμενο με [U]zero[/U] social skills θα σκευτοταν
και το πιο εξωφρενικο απ ολα ειναι οτι υπαρχουν χαρουχιστες (απο το μαζοχιστες) που το γουσταρουν και το θεωρουν cute κτλ ολο αυτο....
that i don't get at all[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/smokingg.gif[/IMG]

Anelis → tsintori
γιατι τι σχεση εχει αυτο με το the melancholy of haruhi suzumiya?
ειναι περιεργο, αλλα, απο τη στιγμη που αρχιζει να σου εξηγει τι παιζει (νομιζω καπου στο 4ο επεισοδιο με την χρονολογικη σειρα της ιστοριας) γινεται πολυ ενδιαφερον, και το concept ειναι καλο
εμενα μου τη σπαει πολυ η ιδια η haruhi (και επομενως μεγααααλο μερος της σειρας,αν οχι ολη)..και μετα την "αποκαλυψη" του 4ου επεισοδιου συνεχισει να κανει εξωφρενικες μ@λ@κιες που μονο ενα ultra abusive εγωκεντρικο καθυστεριμενο με [U]zero[/U] social skills θα σκευτοταν
και το πιο εξωφρενικο απ ολα ειναι οτι υπαρχουν χαρουχιστες (απο το μαζοχιστες) που το γουσταρουν και το θεωρουν cute κτλ ολο αυτο....
that i don't get at all:smokingg:

Lucy-Nyuu → Anelis
ναι το ξέρω αλλα μου είχαν πει οτι βγαίνει νόημα και με αυτή τη σειρα....ε δν μπορεί να είναι τόσο άκυροι οι δημιουργοί της πια!!!:oo::oo::oo:

tsintori → Anelis
Όχι γιατί βλέπω ότι αντιπαθείς τι haruhi. Δεν το έχω δει το anime αλλά για πες μου. Είναι εντελώς άκυρο;

Anelis → Lucy-Nyuu
να προσεξεις με ποια σειρα θα τα δεις ομως!
γιατι η σειρα με την οποια προβληθηκαν ειναι λιγο ανακατεμενη και δεν ακολουθει τη χρονολογικη σειρα των γεγονοτων!