Jump to content

Community Status Updates

Photo

hyuga → Anelis

απο ότι βλέπω σαρεσει η regina spektor kai coco rosie...respect!!!!!
Aug 25 2008 18:48
Photo

hyuga → Anelis

κοιτα μετα τα 20 περναει πολύ γρήγορα ο καιρος!!!χαχαχαχαχα σιλένα ωραίο ονομα..απο αθηνα εισαι?αλλά οκ δε μου φαινεται οτι ειμαι 26.ειμαι πολύ αδύνατη και μικροσωμη..μολις 39 κιλα!!!!χαχαχαχαχαχαχα αθηνα μενει η αδερφη μου...διδυμη αδερφη μου... οχι δεν εχω αυτο το fm..τις μουσικες μου προτιμησεις τις ποσταρα στο thread περι μουσικης..κατσε να ριξω μια ματια στα δικα σου...εγω τελειωσα ελληνικη φιλολογια και τωρα δουλευω σε γραμματειακη υποστηριξη σε ενα κτηματομεσιτικο γραφειο κ μου σπαει τα τετοια καθε μερα το αφεντικο μου
Aug 25 2008 18:44
Photo

Anelis → hyuga

τι λες μωρε! μου θυμιζεις την κολλητη μου που εκλαιγε επιδη μεγαλωσε (ειναι 21....) τελεια! περιμενω! αληθεια εισαι απο κυπρο; χμμ απο μουσικη ακουω διαφορα καλυτερα δες εδω [url=http://www.last.fm/user/anelis_]Anelis_’s Music Profile – Users at Last.fm[/url] εσυ εχεις last fm? εμενα με ενε Σιλενα, χαρηκα που σε γνωρισα!:joyful:
Aug 25 2008 18:40
Photo

hyuga → Anelis

Εγώ είμαι γριέτζο¨)))χχαχαχα 26 είμαι τα έκλεισα τον απρίλιο...και μένα μαρεσει να ζωγραφίζω παρά πολύ!!!και βέβαια δε με πιεράζει να διαβάσεις ποιήματα μου,..έχω λίγα μαζί μου τα άλλα (26 τετράδια περιπου γράφω απο τα 13 ) τα΄εχω στην κύπρο...θα σου ποστάρω με την πρώτη ευκαιρια... από μουσική τι ακους?αληθεια πως σε λενε?εμένα γεωργια
Aug 25 2008 18:31
Photo

Anelis → hyuga

ναι οντως ειναι σπανιο (και τωρα να σου αρεσει και wolvie, και barbucci..ε αυτο ειναι θαυμα!!! ) εγω παλιοτερα εγραφα αλλα τωρα πλεον μονο ζωγραφιζω θα ηθελα πολυ να διαβασω τα ποιηματα σου! (αν δεν εχεις προβλημα, γιατι πολλοι ειναι ντροπαλοι με αυτο το θεμα) θα κλεισω τα 20 τον οκτωβρη! εσυ ποσο χρονων εισαι;
Aug 25 2008 18:25
Photo

hyuga → Anelis

κι ε΄γω το ίδιο!!!!!είναι σπανιο να βρίσκεις άτομα με τόσα κοινά ενδιαφέροντᴨ) [COLOR=red]εμένα μικρή μάρεσε πολύ ο κ.παλαμάς...τώρα εκτος από τον ''τάφο'' ΔΕΝ μπορώ να διαβάσω τίποτα δικό του..εγώ γράφψ κιόλας ποίηση..στο σχολείο έπαιρνα πάντα πρώτο βραβείο στην ποίηση..μαρέσει να γράφω αλλά όχι τόσο να διαβάζω...θα τον ψάξω..τώρα που μου είπες τον τίτλο κάτι μου θυμιζει...χμμ..αλήθεια πόσο χρονών είσαι?20?από οτι ειδα στο προφιλ σου...[/COLOR]
Aug 25 2008 18:08
Photo

Anelis → hyuga

o salinger εχει γραψει το πραγματικα υπεροχο the catcher in the rye διαβασε το οπωσδηποτε!!! η ποιηση καθεαυτη δεν μου αρεσει τοσο, απλως οι συγκεκριμενοι με πορωνουν! θα την τσεκαρω καλα δεν το περιμενα οτι θα βρω τοσα ατομα με κοινα ενδιαφεροντα περα απο ανιμε σε αυτο το φορουμ! ειμαι πολυ χαρουμενη! :wooi2:
Aug 25 2008 18:02
Photo

hyuga → Anelis

Οχι δεν τον ξέρω..Κατερινα Γωγου..respect!eiναι θεά!!!εμενα μαρεσει ο καβαφης,ο καρυωτακης,πολυδούρη,ναι ουτε εμενα μαρεσει ο ελυτης εκτος απο ''μαρινα των βραχων''που το μελοποιησε ενα αγαπημενο συγκροτημα ''ωχρα σπειροχαιτη''αυτος κ ο σεφερης ειναι υπερτιμημενοι..επισης ωραιος ειναι ο ουρανης,(θα πεθανω ενα πενθιμο του φθινοποωρου δειλι)μαβιλης,καββαδιας εννοειται,.. αν σου αρεσει η τοσο θλιμμενη ποιηση,διαβασε καραπανου..δεν ειναι ποιηση αλλα τα βιβλια της ειναι πιο πολυ ποιητικα παρα λογοτεχνικα
Aug 25 2008 17:55
Photo

Anelis → hyuga

ναι συμφωνω γι αυτο κ δεν διαβαζω ποτε μεταφρασμενη ποιηση 9εκτος απο κατι χαικου που ακομα και μεταφρασμενα ηταν πολυ ομορφα και δυνατα) ασε και θελω να διαβασω τα ποιηματα του πατερα του Ταρκοφσκυ και δε μπορω κ εχω σκυλιασει! απο ελληνες οι αγαπημενοι μου ειναι καβαφης,πολυδουρη-καρυωττακης, σαχτουρης , σουρης, καβαδιας και πραγματικα απεχθανομαι τον ελυτη (εκτος απο το θαλλασινο τριφυλι) και η τρομερη κατερινα γωγου που ειναι respect! thanx για την προταση θα τον ψαξω σ αρεσει ο j.d.salinger? (τον θυμηθηκα απο τους nerdfighters)
Aug 25 2008 17:43
Photo

hyuga → Anelis

και ο ποε μου αρέσει πολύ ''στις τρομακτικές ιστορίες'' πιο πολύ//και το κορακι ..κάποια του δεν ειναι κ τοσο ωραία...μπωντλαιρ δεν μπορω να πω οτι με συναρπαζει..γενικά ποιηση προτιμώ του έλληνες..χάνει πολύ η ποίηση στη μετάφραση...αστα...οσο για το hell is other people..ναι οκ..πολλοί το λένε χωρίς και να καταλαβαίνουν τι σημαινει..κ εμένα μου τη σπαέι αυτό... Ένας αλλος πολύ καλός ειναι ο jonathan coe..διάβασε το σπίτι του ύπνου..ειναι ολα τα λέφτα...
Aug 25 2008 17:38
Photo

Anelis → hyuga

εκανες λαθος που διαβασες τοσο μικρη joyce ομως, κ εγω καπου εκει το διαβασα και αλλιως το καταλαβα τοτε αλλιως τωρα shakespeare πηρα τα απαντα οταν ημουνα 12 κ απο τοτε δεν ξεκολαω! τον Sartre τον αρχισα προπερσυ με πρωτο το κεκλεισμενων των θυρων αλλα μου τη σπαει αυτη η φραση γιατι την εχουν κανει καραμελα βγαζοντας την απ το context της (ετσι δεν λεγεται; ) α και ξεχασα και τον Baudelaire, εχω παρει τα ανθη του κακου 3-4 χρονια τωρα και ακομα δεν τα εχω τελειωσει γιατι εχω τη μανια να τα διαβαζω στα γαλλικα και με δυσκολευει και τον Poe τον οποιο επισης λατρευω και διαβαζω απο τα 12 μου αλλα ξερεις ειναι απο τους συγγραφεις/ποιητες που μπορω να διαβαζω και να ξαναδιαβαζω over and over again!
Aug 25 2008 17:24
Photo

hyuga → Anelis

james joys δεν μου αρεσει διάβασα στα 15 μοτ το πορτραίτο ενος καλλιτέχνη..πυκνογραμμένος,αδιαφορος ..το ΄΄οδυσσεια ''ψηφιστηκε ως το καλύτερο βιβλίο του αιώνα..αποπηράθηκα να το διαβάσω αλλά ο james joys δεν μαρεσει...shakespeare διάβαζα πολύ μικρή..το αγαπημένο μου ειναι ''ιούλιος καισαρ΄΄ ,οσκαρ γουαιλντ εννοείται το ''πορτραίτο του ντοριαν γκρευ..''εχει καταπλητικό γράψιμο...KAFKA διάβασα κάποια δικά του αλλά too much misery και δεν μαρέσει..στην ταινία για τη ζωή του παιζει κ ο αγαπημένος μου ηθοποιός jeremy irons...καμύ εννοείται...sartre διάβασα τη''ναυτία'' και το κορυφαίο του θεατρικό ''κεκλεισμένων των θυρών'' που λεέι την κορυφαία φραση HELL IS OTHER PEOPLE..
Aug 25 2008 17:17
Photo

Anelis → hyuga

εγω τους βαριομουνα οικτρα παλιοτερα, αλλα τωρα που αρχισα εφαγα σκαλωμα! Dostoevsky (so far το αγαπημενο μου ειναι το μπομποκ) , Dante, Christopher Marlowe (σε καποια σημεια καλυτερος και απο τον Shakespeare), Anatole France, Steinbeck (μαζι με τον προηγουμενο ειναι οι 2 all time fav writers μου), Oscar Wilde, Camus, Kafka, Sartre (καλα αυτοι δεν ανοικουν στους κλασσικους αλλα τεεεελος παντων), Shakespeare και προσπαθω και τον James Joyce αλλα ειναι δυσκολος ο ατιμος!
Aug 25 2008 17:07
Photo

hyuga → Anelis

ναι?απο κλασικους τι δαιβάζεις?εμένα βασικά οι κλασικοί μου την ψηλοδίνουν εξέρεση βέβαια ο ντοστογιέφκσι(καταπληκτικό το υπόγειο) και ο γκογκολ με το καταπλκητικο ''ημερολόγιο ενός τρελλού''αυτο ειναι must!!!!
Aug 25 2008 16:56
Photo

Anelis → QueenofHearts

νιιι! ετσι οπως πεταγονται ειναι τρελα! περνα απο το heal/hurt...θα χαρεις με αυτο που θα δεις!:hahaha:
Aug 25 2008 16:29