Jump to content

Community Status Updates

Photo

hyuga → Anelis

yeah!!!!!!!!!hahahahahahaha
Aug 28 2008 08:28
Photo

Anelis → hyuga

i loled so hard with the comment below!!:hahaha:
Aug 27 2008 22:37
Photo

himawarinosekai → Anelis

χαιρομαι που σ ενδιαφερει το θρεντ για την ιστορία της Ιαπωνίας :D Ελπίζω να καταφέρω να το ολοκληρώσω κιόλας Τ_Τ
Aug 27 2008 00:16
Photo

QueenofHearts → Anelis

Ναι αλλά κάνει ακριβώς αυτό! Κουτσουρεμένα κουτσά (ούρα μηνών Μήτσι ουυυυ)! Το είχα δει και δεν μ'άρεσε καθόλου! Έριξα μια ματιά στον πρώτο τόμο αφού το έχουμε στα downloads και δεν είχε καμία σχέση! Η sensei δίνει τρελό βάθος στους χαρακτήρες! Και δεν είμαι Πάτυ, η Πάττυ είμαι!! Ντροπή και αίσχος Eri!! :P Bye bye!
Aug 26 2008 23:11
Photo

Anelis → Erisadesu

ναι το καταλαβα :D αυτος ειναι ο κυριος λογος που μου αρεσουν τα γκρουπ γιατι πριν δεν μιλαγα με κανεναν απο το φορουμ περα απο replies σε thread παω να κοιμηθω γιατι εχω να ξυπνησω με τα κοκορια αυριο ciao:byejg9:
Aug 26 2008 22:54
Photo

Erisadesu → Anelis

Πάτυ είναι η Queen of hearts. σε αυτό έχεις ενα δίκιο πάντος οτι γνωρίζουμε τους άλλους καλύτερα.
Aug 26 2008 22:51
Photo

Anelis → Erisadesu

[I]μαρή Πάτυ με απατάς;!!! [/I]εε, εδω σε εχασα! edit: no no σε επιασα τελικα δικιο εχεις μεν (ιδιως για το spoiler tag που ειναι μεγαλο θεμα) , αλλα επιδη στα group ειναι πιο χαλαρα, γνωριζεις και τα υπολοιπα μελη πιο ευκολα (ή τουλαχιστον εγω προσωπικα), και γι αυτο μου αρεσουν και δεν τα θεωρω περιττα :)
Aug 26 2008 22:42
Photo

Anelis → QueenofHearts

παντως το ανιμε περιλαμβανει κουτσα-κουτσα περιπου τα 4α πρωτα βιβλια οταν το αρχισεις πες μου εντυπωσεις, νομιζω οτι θα ξετρελαθεις!! παω τωρα γιατι εχω ξυπνημα στις 7 c ya tomorrow αγαπητή εν Cain αδερφή oyasumi:gn2:
Aug 26 2008 22:36
Photo

Erisadesu → Anelis

μαρή Πάτυ με απατάς;!!! Ανελίς απλά θεωρώ πως ότι συζητήσεις κάνουμε στα γκρουπ μπορούμε να τις κάνουμε και στο φόρουμ. (άσε που εκεί δεν έχει spoiler button). είναι που είναι δύσκολο να παρακολοθούμε το φόρουμ γιατί να δυσκολέψουμε τη ζωή μας περισσότερο ?
Aug 26 2008 22:35
Photo

QueenofHearts → Anelis

Aaaaa! Εγώ μόνο το άνιμε έχω δει..Αστα.. Η Kaori Yuki λέει ιστορίες καταραμένης αγάπης ακριβώς όπως μ'αρέσουν! Σκοτεινές και με πολλές όψεις, ανατροπές και πολλές ιστορίες που γίνονται παράλληλα!
Aug 26 2008 22:31
Photo

Anelis → QueenofHearts

οχι βρε το angel sanctuary εχω αφησει στο 6! ασε αυτη η γυναικα θα με κανει να παθω νευρικο κλονισμο με τα συναισθηματικα ανεβοκατεβασματα της!
Aug 26 2008 22:28
Photo

QueenofHearts → Anelis

αχ! Νόμιζα πως τελείωσες! Μην δεις τι έχω γράψει στο thread τότε! Διάβασε, διάβασε! Οι τελευταίοι 3 τόμοι είναι η μια σφαλιάρα μετά την άλλη σε εξελίξεις!!
Aug 26 2008 22:26
Photo

Anelis → QueenofHearts

εγω δεν το πιστευα αυτο με τον ριφ στην αρχη, ελεγα δεν παιζει τα εχουνε κανονισει απο πριν για να παιξουνε μπινια στον κwλογερο αλλα πουυυυ...... κ εγω τωρα θα τ αρχισω ξανα γιατι το ειχα αφησει στο volume 6 πριν απο καιρο και θελω επιτελους να μαθω πως τελειωνει το επος!
Aug 26 2008 22:23
Photo

QueenofHearts → Anelis

Come here αγαπητή εν Cain αδερφή, έλα να κλάψουμε παρέα!
Aug 26 2008 22:21
Photo

Anelis → Erisadesu

μου απαντας πολυ λακωνικα και δεν καταλαβαινω πως δικαιολογεις αυτη την αποψη, sorry παντως εγω διαφωνω καταλαβαινω οτι μαλλον δεν εχεις διαθεση να μου εξηγησεις οποτε καληνυχτα
Aug 26 2008 22:17