Community Status Updates

Anelis → anime-dono
για να μη βγαινουμε off topic :)
1. προφανως μιλαω υποκειμενικα, αν κατι για εμενα ειναι αθλιο δε θα το κρατησω, ακομα κ αν ολοι οι υπολοιποι λενε οτι ειναι θησαυρος, αφου εμενα δεν μ αρεσει και το θεωρω πατατα και δεν προκειτε να το ξαναδω εις τον αιωνα τον απαντα η "υπεθεση" κατ' εμε εχει κλεισει
2. ναι εχεις δικιο, αλλα εννοουσα οτι αν σωνει κ καλα θελει να δει ενας φιλος μου κατι που εχω διαγραψει και δεν μ αρεσει τοτε θα του δωσω το λινκ (η θα το βρει μονος του) για να το κατεβασει αυτος ή να το δει online

Anelis → Zoro
που να αντεξω να το διαβασω ολο
i'm only human after all:nanana:
*ασε που θα επρεπε να διαβασω και τα προηγουμενα...οποτε θα μου επαιρνε μεχρη αυριο*
το να μπλεχτω σε κατεβατα σεντονιων ειναι ο εφιαλτης μου
εγω τα σεντονια μονο στο κρεβατι μου θελω να τα βλεπω
(φαινεται οτι ειναι γραμμενο *ειδικα* για την iri, don't worry)

Zoro → Anelis
Εχεχεεεε λειπει "η αλλη" και ειπα να το εκμεταλλευτω και να της απαντησω γιατι με πειραζε αρκετα στο θεμα τελευταια:hehehe::hiding_something:
Αυτην να λυπασαι,να δω τι θα κανει μολις μπει μεσα:hehe:
{αν και την ξερω τοσο καλα που ολο και καποια στιγμη θα μου απαντησει..ουφ,απ τις 6 το εγραφα:nanana:,αλλα αυτη ειναι τοσο πεισματαρα που θα δεις θα απαντησει...προσεχε μην μπλεχτεις μεταξυ μας:P}
Btw,το διαβασες ολο δλδ??:hahaha:
Αν ναι ευγε,σου αξιζει επαινος γιατι μονο για την iri σχεδιασα να το γραψω..ξερεις,ηταν ειδικα γραμμενο γι αυτην!!:bleh:

Anelis → Zoro
zoro-samaaa
ΕΛΕΟΣ με το σεντονι στο dark knight thread :bleh:
i think you just killed me!!:frozen:

Anelis → momO
εμενα το σολο της μ αρεσει εξ' ισου..γι αυτο και θα παω αλλωστε!
αχ περιμενα να κανουν ευρωπαϊκη περιοδεια για το νεο cd αλλα πουυυυυ..
θα πρεπει να περιμενουμε το 4ο...αν βγει ποτε

momO → Anelis
yeah πριν λίγο το είδα
δεν πειράζει και η solo καριέρα της είναι πολύ αξιόλογη (όχι σαν αυτή του γκρουπ αλλά τι να πει κανείς?)

Anelis → momO
εννοειτε! θα φερω φωτο, αυτογραφα και ο,τι προλαβω!!!!!
μονο που δεν θα ειναι οι dolls αλλα η Amanda μονη της,(γιατι προμοταρει το νεο σολο cd της)

momO → Anelis
άμα μπορούσα ρε συ θα φευγα με χίλια για να τους δω!
αλλά λόγω ενός άλλου προγραμματισμένου "tour" όλες οι οικονομίες θα πάνε εκεί οπότε bu-bye dolls :bye2:
πάντως περιμένουμε αποκλειστικό για τη συναυλία (με κάθε μικρή ανατριχιαστική λεπτομέρια :try:)

Zoro → Anelis
Χεχε ναι καθημερινα ψαχνω καλες pics να βαλω...σημερα ημουν τυχερος ευτυχως^^
{χαιρομαι που σ'αρεσε!!}
Cya then:P

Anelis → Zoro
οχι ακομα, προσπαθω να το βρω σε καλη ποιοτητα πρωτα
παντως εχω ακουσει πολυ καλα λογια
btw η pic με τα eyebrows που εβαλες στο θρεντ για τα de-motivational posters ητανε απλα γαματη!

Anelis → Zoro
[I] {γμτ αυτο το ανιμε ακομη να μαθω πως λεγετε...T_T}
[/I]το rosen maiden ειναι

Anelis → Glastenen
εγω φευγω 26 σεπτεμβρη!! :)
ναι αυτο με χαλαει,
και το οτι σωνει και καλα ηθελε να κανει σολο καριερα
αλλα ενα παιδι απο γερμανια που την ειδε μου ειπε οτι παιζει τραγουδια και απο dolls οποτε ειμαι χαρουμενη!
θα σου φερω φωτγραφιες και αυτογραφα για να μην στεναχωριεσαι!!

Glastenen → Anelis
γμτ έχω διάβασμα...αλλιώς θα τα μάζευα να πάω τώρα που χω και $$ ~_____~ βέβαια θα είναι μόνη της άνευ Bryan...:emptyonexg1: