Jump to content

Community Status Updates

Photo

monoAnelis

Σοκ και δέος...Μ@λάκα πώς την έκανε έτσι την καημένη την Santana?
Feb 11 2011 22:26
Photo

Anelismono

Μ@λάκα λιώνωωωωωωωωωωωωωω!!!! Κοτέντος ιντερνάσιοναλ! [url]http://cocoperez.com/2011-01-12-naya-rivera-in-christoforos-kotentos-fox-all-star-party[/url]
Feb 11 2011 22:22
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Βασικά ρε συ είδα ότι έχεις το msn σου και στο προφίλ σου. Anyway σε έκανα add.
Feb 11 2011 21:16
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Χαχα κοιτα κολλημα δεν το λες κιολας!! Αλλα μ αρεσει να κατηγοριοποιω τα πραγματα ΧD Γιατι κακο ειναι??? :P Εγω απο ασιατικα ζομπια εχω δει *searchs for the notebook, opens it, goes to asian section* χμμ.. καλα και εγω 8 εχω δει μονο >.> Ουτε εμενα μου πολυαρεσαν να σου πω την αληθεια. Απο βαμπιρια...ασιατικα..μονο 1 εχω δει και το ειδα και προχθες :$ το Higanjima. Καλο ηταν,το χεις δει?? Ηahah ok, με συγχωρεις. Σοβαρα ομως δεν μπορω να θυμηθω κατι που αρνητικο-μισογυνιστικο απο το σκυλοσπιτο. Πρεπει να το ξαναδω μια τριτη φορα.. :P Αυτο που μου εχει μεινει απο το LVK ειναι το ''Bottoms up-Cocks in'' :P hahahahahah ο χοντρουλης το χε πει xD Χαχαχαχα. Αιωνοβιος.. XD Ασε φτανω και τα 30 τωρα και με πιανει κριση..! >.> Aμε, αν και τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω περισσοτερο facebook. Σου εστειλα σε μνμ το μουσουνου μου!
Feb 11 2011 21:00
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Χαχαχα, πες μου ότι είσαι κ εσύ κολλημένος με τις λίστες να γελάσω!!! Από ασιατικά ζόμπια έχω δει μόνο γύρω στις 4-5 ταινίες και δεν μου άρεσαν. Τα βαμπίρια τους είναι καλύτερα. Εγώ ξενέρωσα με το zombie honeymoon γιατί δεν ήταν proper zombie ο τύπος. Αδιάφορη με άφησε γενικά. Ναι είχαμε διαλέξει τρασίλες επίτηδες, αλλά δεν περιμέναμε να είναι ΤΟΣΟ κακές. Κοίτα, το LVK με ξενέρωσε γιατί το περίμενα απίστευτο από το τρέιλερ. Γενικά δεν με χάλασε, απλά είχε λίγο χοντροκομμένο χιούμορ, ειδικά προς το τέλος. Αλλά γέλασα και μου ψιλοάρεσε. Τώρα αν υπονοείς ότι δεν θα μου άρεσε για τον ίδιο λόγο που δε μου άρεσε το doghouse κάνεις λάθος. Δεν είμαι καμία μπριζωμένη αλα σουφραζέτα φεμινίστρια που δεν αντέχει τέτοιου είδους αστεία. Απλά υπάρχει μια γραμμή από την πλάκα στην κακοήθεια, και το σκυλόσπιτο την πέρασε κατά πολύ. Ναι να κάνεις ένα ολόκληρο κλίκ! Κακέ άνθρωπε σάφερ!!! XD Πω πω αιωνόβιος όχι αστεία! Δε μου λες, έχεις εμ-ες-ενι να τα λέμε από εκεί, γιατί 2-3 μέρες τώρα με κούρασαν τα vms λιγάκι.
Feb 11 2011 20:10
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Ειμαι κακος. Πολυ κακος ~.~ XD Χαχαχα σε παρακαλω πολυ...ειναι ενα πολυ ωραιο τετραδιο! Το εχω χωρισει σε 3 κατηγοριες, 1) αμερικανικη-αυστραλια 2) ασια 3) ευρωπη :3 Και εγω σκεφτομουν να το κανω στο pc, εχω ξεκινησει κιολας νομιζω σε ενα wordpad. Αλλα βαριεμαι. XD μαρεσει να γραφω περισσοτερο. ghost lake εχω ακουσει τα χειροτερα οποτε δεν εχω ασχοληθει. Zombie Honeymoon, συμπαθητικο indie, οχι τπτ ιδιαιτερο. Αλλα οχι κ ασχημο. Συμφωνεις? Για doghouse και zomibe strippers ξερω. Δεν πρεπει να ηταν και η καλυτερη βραδια (απο αποψης ταινιων :P ) To Lesbian Vampire Killers να φανταστω επισης δεν σου αρεσε..? Και πρεπει να με βαλεις στον κοπο να ψαξω??? >.< Πλακα κανω. XD Σου ριχνω κοντα 10 μηνεεεες. Μουαχαχαχα :P
Feb 11 2011 19:55
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Πω πω με λες κλασομπανιέρα, τι κακός άνθρωπος! XD Έχεις τετραδιάκι με λίστες; Έλεος, εγώ από το 2009 και μετά τις έχω στο notepad του pc :D Νομίζω ήταν το ghost lake, το zombie honeymoon, doghouse και zombie strippers. Και κλείσαμε με μια άκυρη ταινία με ένα γιγαντιαίο καλαμάρι. Aχχχ, good times. Κοίτα έχω τα torrent που με βολεύουν και σπάνια να μη βρω ταινία. Πλέον θα κοιτάω και εκεί. Το έχω γράψει στο προφίλ μου καλέ, και το μήνα, και τη μέρα. Εσύ;
Feb 11 2011 17:48
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Hahaha και εγω προς το 2ο τεινω (---> κλασομπανιερα XD) Δεν το θυμαμαι και πολυ σπλατερ το λα χορντ παντως. Αλλα μπορει απλα να μη μου εμεινε επειδη δεν μου πολυαρεσε η ταινια. Aσε ποσες φορες εχω δει ταινιες που εχω ξαναδει στο παρελθον και απλα τις εχω αποβαλει απο τη μνημη μου επειδη δεν μου αρεσαν. Και μετα κοιταζω το τετραδιο που σημειωνω ταινιες και τσουπ, τις βλεπω εκει. Ασχετο,αλλα επρεπε να το μοιραστω. Χθες την πατησα παλι ετσι με το Happy Hell Night. >.> Xαχα αθλιο το gang αδερφη! XD Ποιες αλλες ειχατε δει εκεινο το βραδυ? Ολες φολες? Το zombie nosh.....hmm...μπα οχι,δεν θα το προτεινα. XD Στο ειχα ξαναστειλει αυτο το σαιτ, και δεν σε ειχε εντυπωσιασει. Αλλα γαμαειιιιιι!! Εχω ζητησει απο τα παιδια και 2 ταινιες που δεν εβρισκα πουθενα και μου τις ανεβασαν! [url]http://thehouse-ofhorror.blogspot.com/search/label/Zombies[/url] στο εχω στην κατηγορια ζομπι τωρα XD Ποιο μηνα του '88??
Feb 11 2011 16:44
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Νιαχ! Ναι αυτό είναι. Τι να πω, ή εσύ είσαι ΑΝΙΩΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗΗΗΗ ή εγώ ήμουνα κλασομπανιέρα. XDD Μάλλον το 2ο. Κοίτα εντάξει, κ εμένα μου αρέσουνε τα mindless gore. Απλά όσα έχουν και το κατιτίς παραπάνω παίρνουν level up. (To La Horde με ξετρέλανε από την αρχή με το splatter του πάντως). Χαχ, ότι σου απάντησα στο θρεντ για το Gangs, το είχα δει σε ένα zombie marathon καμμένων ταινιών από το video club με κάτι φίλους μου και είχαμε δεινοπαθήσει. Μια κλαίγαμε από τα γέλια και μια από απόγνωση. Αξίζει το nosh? If yes πέσε λινκ και για εμάς τους κοινούς θνητούς. :D Ναι κ εγώ πουλέν του '88 είμαι.
Feb 11 2011 05:44
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Χαχα νο ντουντ, οφ κορζ αι ντιντεντ τουκ ιτ σιριουσελι. :P To what lies beneath δεν ειναι με Χ. Φορντ και Μ. Φαιφερ? Αν ναι οχι δεν θα ειχα XDDD hahahahahaha xDD Λιγο πολυ ολοι πιστευω το παθαινουμε καποια στιγμη. ΧD Εμ, δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου φετος, οποτε δεν θελω να επιδιωξω να της μιλησω τωρα που πλησιαζει το φεστιβαλ. Ειναι γυφτια >.< Θα τα σκασω κ εγω λοιπον..σαν εσας τους κοινους θνητους.. :P Nαι, κ εμενα μαρεσε που περναγε μηνυματα και το night και το dawn αλλα μεχρι εκει. Θα μ αρεσε να ειμαι σαν εσενα, να με νοιαζουν και τα μηνυματα που θελουν να περασουν παραλληλα με τις αιματοχυσιες και το μακελειο, αλλα δεν.... Καλα αυτες που ειδα σημερα..gangs of the dead, αθλιο. Ειχε και μια απο τις χειροτερες σκηνες (ενα πυροβολισμο στο κεφαλι ενος ζομπι) που εχω δει σε ταινια τα τελευταια χρονια. Το zombie nosh ειχε ΑΘΛΙΕΣ ερμηνειες,αλλα ειχε πλακα, ηταν 80s (88 για την ακριβεια,τοτε που γεννηθηκα. Κ εσυ τοτε γεννηθηκες?)
Feb 11 2011 02:59
Photo

LethalMike → Anelis

stupid hardcore princess...
Feb 11 2011 00:57
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Όμιγκοντ ντουντ άη γουάζ κίντινγκ! Μη μου πεις ότι το πήρες στα σοβαρά! Σιγά που δεν θα είχες....χμ! Καλά εγώ ποτέ δεν είδα Τσάκι, αλλά γενικά με τα υπερφυσικά πάντα έκλανα μέντες. Έλα ρε κωλόφαρδο κονέ! Εγώ τα έσκαγα αν και κάτι φίλοι μου που την ήξεραν έμπαιναν επίσης τσάμπα. Γιατί όχι φέτος; Συμφωνώ σε αυτό που λες εν μέρει, αλλάαααα οι τοπ ταινίες με ζόμπια, αυτές που μπορώ να δω ξανά και ξανά (ή αυτές που έχουν γίνει "κλασσικές" του είδους) έχουν και κάτι άλλο να πουν. Ακόμα και το Shaun, ή καλύτερα το επικό 1ο Night of the Living Dead έχουν να πουν πράγματα πέρα από το σπλάτερ, ή τον τρόμο. Αυτός ήτανε και ο λόγος που άρχισαν να μου αρέσουν τα ζόμπια, έντερα και κοινωνικά μηνύματα. (Αχ ρε Ρομέρο..) Το doghouse βάσιζε όλα τα αστεία του και το σπλάτερ του στο μισογυνισμό, ε σόρι αλλά δεν μπορώ ούτε να γελάσω εκεί, ούτε να απολαύσω τα έντερά μου με την ησυχία μου.
Feb 10 2011 23:09
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Νο νιντ του μπι αγκρεσιβ ντουντ. XDD (Aσχετο αλλα. Mολις ειδα στο imdb οτι το I still know bla bla εχει 4.1. Wtf???) Χαχαχαχα ελα μωρεεεεε. XD Και πραγματικα πιστευω δεν θα ειχα (12 χρονων τουλαχιστον)! Να μου λεγες για τον Τσακι να το καταλαβαινα. Εγω πηγαινα για κατουρημα κ κοιταζα παντου για τον Τσακι, μπανιερα, καθρεφτες, πορτα (μηπως περασει απο το διαδρομο. :P) Αλλα και παλι ημουν μικροτερος, γιατι ημασταν στο πρωτο σπιτι, απο το οποιο φυγαμε οταν ημουν 10. Βravo και παλι για το θρεντ XD Τις 2 προηγουμενες χρονιες εμπαινα δωρεαν, μιλουσα με τη Ρενα που το οργανωνε και με εβαζε στη λιστα. Φετος δε νομιζω ομως :( :P Nα σου πω κατι. Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο, αλλα when it comes to zombie movies θελω απλα zombie movies. Πχ, στο la horde δεν προσεξα τα αντιρατσιστικα μνματα που περναγε, ουτε και στο doghouse τα μισογυνιστικα. Με ενδιαφερουν τα zombie, το gore και ο ρυθμος.
Feb 10 2011 22:04
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Ε, τι, άμα σου έλεγα "explain yourself, man" δεν θα είχε πλάκα... Άσταδιάλα ρε που θα με κοροϊδέψεις! Που πήγαινα να κατουρήσω και κοιτούσα με τρόμο την μπανιέρα και τον καθρεύτη. Ουστ!!! Πες μου δηλαδή ότι εσύ αν το έβλεπες 12 χρονών περιμένοντας να δεις κωμωδία δεν θα είχες πρόβλημα! Χμμμμμμ Ναι ρε, πάω να κάνω θρεντ τώρα που το είπες, να φανγκερλίζουμε και εκεί. Νομίζω θα πάω και τις 2 μέρες, ό,τι και να έχει από ταινίες. Έλα ρε, το Fido ήταν uber cute για zombie movie!!! Και το La horde ήταν ανέλπιστα καλό, και δεν περίμενα να είχε αντιρατσιστικά νοήματα και τόσο μεγάλη έμφαση στην ανθρώπινη βία. Συν το ότι έδερναν τα ζόμπια. Πραγματικά το θεωρώ από τις [U]πολύ [/U]καλές ζομποταινίες. Το Doghouse ήταν μισογυνιστικό του κερατά αλλιώς θα μου άρεσε. χμουφ!
Feb 10 2011 20:29
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

E είσαι χαζούλα μωρε, δεν φταις εσυ.. (payback για το Explain yourself, woman!) xD haha ειχε χαβαλε παντως το cursed. >.> XDDDDDD Με το what lies beneath δεν πηγαινες ηρεμη στην τουαλετα?? Σε βρισκω πολυ hardcore xD Ωραια ταινια παντως το what lies beneath. Και το sleepy hollow ειναι ωραιοοο. Δεν ειχα δει κανενα σινεμα ομως απο αυτα. Τωρα που πες φεστιβαλ, θα πας Screaming φετος ε?? Εγω θα παω μονο την 1η μερα, γτ τη δευτερη εχει ενα live που θελω να παω. :/ Δεν ειχαν κατι ιδιαιτερο ρε συυυυ... Το la horde ξεκινησε συμπαθητικα. Μετα το βαρεθηκα και ειχε 1-2 καλα σκηνικα στη συνεχεια...ΙΜΟ. XD To Fido..ηταν απλα χαριτωμενο. Αλλα και παλι οχι αρκετα χαριτωμενο για να πω ''ηταν καλο''. Αυτα ειναι αποψεις...ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ DOGHOUSE!!! :P
Feb 10 2011 17:55