Community Status Updates

Anelis → iristella
[QUOTE]The author of the Vampire Diaries has been fired from her own book series.[/QUOTE]
~~>[URL="http://io9.com/#%215756378/the-author-of-the-vampire-diaries-has-been-fired-from-her-own-book-series"]linku[/URL]<~~

Anelis → LethalMike
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=yg2u_De8j5o[/YOUTUBE]
:hahaha:

Anelis → BrainDeadAlive
Α κατάλαβα νομίζω. Σοζ απλά δεν πολυπροσέχω τα ονόματα και μπερδεύομαι μερικές φορές.
Και εγώ το κρυφο-ευχαριστήθηκα, με έμφαση στο "κρυφό" γιατί γενικά η ταινία ήταν...κάτω του μετρίου.
Εγώ δεν έχω ιδέα ποιά ήταν. Μπορεί να είναι το What Lies Beneath, του 2000, που θυμάμαι μετά δεν μπορούσα να πάω με την ησυχία μου στην τουαλέτα για κανά δίμηνο. Βέβαια ήταν thriller και όχι τόσο horror αλλά είναι το πιο παλιό που μου έρχεται στο νου.
Ίσως να είναι και το Sleepy Hollow βέβαια, το καλοκαίρι του 1999, που είχα πάθει σοκ από το πόσο γ@μάτο ήταν όταν το είχα πρωτοδεί σε ένα θερινό. Oh ze memories!!
Γενικά για splatter/horror δεν πολυπάω σινεμά *το φεστιβάλ εξαιρείται*
Μα καλά γιατί δε σου άρεσε το Fido και το La Horde?
Explain yourself, woman! xD

BrainDeadAlive → Anelis
Ο σικο λικο μωρε, ενα παληκαρι που ποσταρει στο splatter thread. Δεν τον ξερω απο κοντα.
Απλα και τα 2 ειναι κορεατικα εκδικησης, γιαυτο το ανεφερα το oldboy. Οχι πως εχει το βαθος του oldboy, καμια σχεση, περισσοτερο στη βια και το κυνηγητο στηριζεται το i saw the devil. Και ειναι του kim ji woon που ειναι σκηνοθεταρα! Και παιζει και ο choi min sik απο το oldboy. (Y)
:OOOOOOOOO Πως γινεται να μην εχεις δει το 3?????
Το χα δει σινεμα εγω..αααχ μνημες (που λεγαμε και πριν :P)
Δεστο ρε συυυ!
Κ εγω παντως το ευχαριστηθηκα (κρυφα) το cursed.
To my soul to take ηταν καλυτερο αποτι περιμενα.
Χαχαχ ναι νομιζω τον θυμαμαι στο Jay and Silent Bob. XDDD
Ποια ειναι η πρωτη horror ταινια που ειδες σινεμα??
Εγω σπαω το κεφαλι μου, αλλα μαλλον ειναι το I still know what you did last summer. Δεν νομιζω να ειχα παει σε αλλη πιο πριν.

LethalMike → Anelis
Ελααααααα Λεεεεγεεεεεεεε... :P
Τεσπα αφου αυτα τα ατομα ειναι σοβαρα Can I Get an invite;

Anelis → BrainDeadAlive
Θα το δω και θα σου πω. Ποιός είναι ο σίκο λίκο;
Ναι το oldboy το λάτρεψααααα! Και την ταινία, και το manga. Έχει σχέση με το I saw the Devil ή το αναφέρεις τυχαία;
ΛΟΛ. Έλα ρε, το Bruce ήταν τραγικό!
Για το drag me to hell τα έχω πει, i'm a sucker για τέτοιο είδους τρασίλες.
Δεν έχω δει ακόμα το 3, αλλά και μόνο από το τρέιλερ το 4 με ψήνει πολύ. Εμένα το Cursed δε με είχε χαλάσει, το είχα δει και στο σινεμά και χαιρόμουν σα χαζό. Το my soul to take το έχω στα κατεβασμένα για να δω, και το κόβω πως θα μου αρέσει.
Βασικά Wes να είναι κ ό,τι να ΄ναι. Είχες πετύχει το cameo του στην ταινία του Jay and Silent Bob? Που κάθεται και μετράει τα λεφτά του κ ζμπούτσα του για τις ταινίες;
Είναι έπος το τυπάκι.

BrainDeadAlive → Anelis
Παρακαλω!!Το εχω στειλει σε πολυ κοσμο!! ΧD και σε ολους αρεσε. Η μονη αρνητικη γνωμη που ειχα ακουσει ηταν του sicko licko. Μπορει επειδη περιμενε κατι με διαβολο.
To oldboy σαρεσε???
Εγω θα προσκυνω bruce campbell παντου και παντα!Και στο my name is bruce μου αρεσε! XD Πωωω ειχε ενα γαματο μικρο ρολο στο Waxwork 2: Lost in Time! Δεν το ηξερα και καθως το βλεπα τον ειδα. γαματος!
και μου αρεσε το drag me to hell του raimi. so its cool xD
A, για το scream 4 τι λες???Πιστευω πως θα ναι καλο, διαβασα κ κατι review που λενε ξεχαστε cursed και my soul to take (κανενα απο τα 2 δεν με χαλασε ιδιαιτερα)

Anelis → BrainDeadAlive
Χαχ, ευχαριστώ για το λινκ ρε συ!
Δεν ξέρω για 4o evil dead, μετά το My Name is Bruce δεν ξέρω αν θέλω να δω τον Campell σε άλλη ταινία..
Εγώ είχα πάει στα Village του Μαρουσιού (που δεν υπάρχουν πιά),...αααχ αναμνήσεις από την εποχή της νιότης! xD

BrainDeadAlive → Anelis
Ενταξει, εκλαψα αρκετα πιστευω. :P
Aααα και εγω ειχα παει σινεμα για αυτο! Στα village του ρεντη νομιζω, εσυ? :P
Εvil dead, απο τις πιο epic σειρες. Θελω πολυ να βγαλουν και 4ο. Αλλα οι ιδιοι!
[url]http://btjunkie.org/torrent/I-Saw-The-Devil-2010-BRrip-DivX-Filmikz/9620901399782a57fd75dacdb0687ccdd526fd0d1dd9[/url]
epic as well.
Να ξερεις ομως δεν εχει τπτ υπερφυσικο. Με ενα δολοφονο ειναι.

Anelis → BrainDeadAlive
Έτσι να κλαις!
Είχα πάει να δω το remake του dawn of the dead στο σινεμά και έφυγα στο πρώτο τέταρτο γιατί η φίλη μου δίπλα έβαλε τα κλάματα στο ζομποκοριτσάκι. Ε και μου έμεινε άχτι, είχα και το boyfriend τρελό και παλαβό με ζόμπια, και κάτσαμε και κάναμε zombie marathons (night of the living dead και το remake του, τα 2 dawn, το day, evil dead trilogy) και μετά από εκεί με πήρε η μπάλα!!
Btw στείλε κανά λινκ να κατεβάσω επιτέλους το I saw the devil...

BrainDeadAlive → Anelis
Aκουγεται σαν ποζεριασμα ιντιντ.
Αλλα...αλλα... ειπες οτι δεν ειμαι τρου στα ζομπι.... :( :P
hahah ναι ε?
Με ποιες ταινιες τα αγαπησες??

Anelis → BrainDeadAlive
Χαχαχαχα, μα το ξέρω ότι μιλάς σοβαρά, σου κάνω πλάκα γιατί ακούστηκε σαν ποζέριασμα (και γιατί με έχει φάει η ζήλια που αγάπαγες τα μωρά μου πριν από εμένα που τα έμαθα το 2003 και τα ερωτεύτηκα αρχές 2004... Τ^Τ )

Strange Loop → Anelis
[IMG]http://static.funnyjunk.com/gifs/77997489_cc98_5715.gif[/IMG]
ασχετο αλλα είδες SN?
ψιλογάμησε