Jump to content

Community Status Updates

Photo

LethalMike → Anelis

Και ποια ατομα ειναι αυτα; xD
Feb 08 2011 16:23
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Hahahaha γιατι?? Σοβαρα σου μιλαω! Ειχε ο πατερας μου κασετες του fulci, argento, αλλες με ζομπι, καποια amityville, evil dead 2, και εβλεπα απο μικρος! Ειχα μεγαλυτερο αδερφο και ξαδερφη κιολας γιαυτο, μονος μου δεν θα τα βλεπα φανταζομαι :P Aλλα το dawn of the dead το βλεπα μονος μου το 2000 που το χα μονιμα μεσα στο βιντεο XD και πολλακις μαλιστα! XD
Feb 08 2011 13:11
Photo

Anelis → LethalMike

Εγώ είχα μακρυά μαλλιά τότε στο λύκειο και δεν το έβλεπαν όλοι. Καλά αυτός ο καφές ακούγεται σαν το καφέ του τρόμου XD, σόρρι μαν, αλλά από το φλόρουμ γνωρίζω μόνο άτομα που μιλάμε καιρό. Thanx για το invite πάντως, ελπίζω να περάσεις καλά στην πενταήμερή σου.:)
Feb 08 2011 05:40
Photo

LethalMike → Anelis

απλα ξερεις απο καθηγητες ξερω γω και ετσι, μου λενε αυτα που φορας εχουν ερθει απο αφρικη και λοιπα. Ξερεις τα κλασικκα ξερω γω γελανε με οτι "παραξενο" δουν. Τελος παντων απλως σε ρωτησα. Ωστε μένεις αθήνα ε; Θα ερθω λογικα αθήνα πενταημερη τον μαρτιο, αν ειναι κανονιζουμε για κανα καφε εχω μιλησει και με hanzo, hanzo-bro, azathoth
Feb 07 2011 23:55
Photo

Anelis → LethalMike

Γιατί, τους πέφτει και λόγος; :P Ποιός σε ενόχλησε πες μου να τον δείρω! xD Δεν ξέρω αν σου τη λένε ή όχι, αλλά μη δίνεις σημασία.
Feb 07 2011 23:06
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Και εμένα μου άρεσαν από την κούνια!!! Α παράτα μας ρεεεε!!!!! :P χο χο χο
Feb 07 2011 23:02
Photo

LethalMike → Anelis

σου την εχουν πει ποτε για τα stretchings σου;
Feb 07 2011 21:56
Photo

Anelis → LethalMike

Μπα, όσοι άντρες τόσες και κοπέλες. Όχι δεν είμαι καθόλου hardcore (lol) απλά μου αρέσουν τα stretchings.
Feb 07 2011 21:29
Photo

LethalMike → Anelis

pssss oooo λιγες κοπελες εχουν stretch γουσταρω δηλαδη εισαι πολυ hardcore ε;
Feb 07 2011 21:13
Photo

Anelismono

[IMG]http://www.smbc-comics.com/comics/20110204.gif[/IMG]
Feb 07 2011 18:53
Photo

Anelis → LethalMike

Καλά δε διαβάζεις τα ποστ που γίνονται στο θρεντ σου; Ναι έχω 2 που είναι 1,6 εκατοστά και είχα και ένα τρίτο που ήτανε 1 εκατοστό αλλά τώρα έχει κλείσει και δεν έχει ούτε 5-6 χιλιοστά διάμετρο. Οπότε τόσα χρόνια που τα έχω φυσικά και είναι τα μωρά μου... Satisfied? :P
Feb 07 2011 18:37
Photo

LethalMike → Anelis

ουφς τα μωρα σου τα stretchings ? γιατι εχεις ;
Feb 07 2011 18:22
Photo

Anelis → LethalMike

Α χρυσέ μου όχι το φταίξιμο σε εμένα, είμαι γνωστή παγκοσμίως για τη σοβαρότητά μου! Είναι λίγο, εχμ, "κάπως" το χιούμορ σου, και δεν είναι ξεκάθαρο πάντα με τι τόνο λες αυτό που λες,γι αυτό και σε ρωτάω. Τα snakebites δεν είναι τίποτα, τα μωρά μου είναι τα stretchings.. <3 Ουφς, αυτά.
Feb 07 2011 16:13
Photo

LethalMike → Anelis

Ναι ρε φυσικα στην πλακα. Γιατι μπορεσα ποτε να κανω σοβαρη συζητηση μαζι σου;
Feb 07 2011 16:10
Photo

Anelis → Tenshi

Μουαχ, ευχαριστώ πολύ! Είχα τις εικόνες καιρό αλλά δεν μπορούσα να αποχωριστώ το παλιό σετ. Με τη δύναμη του Κθούλου όμως, μεγάλη η χάρη Του, τα κατάφερα!
Feb 07 2011 10:10