Community Status Updates

Kamen Tantei Zura → Anelis
Ωραία, ωραία :) Να ανοίξω και thread και να μιλάμε και εκεί πέρα. Δεν είδα μέχρι τώρα κάποιο :P
Όντως, ο χρόνος είναι θέμα :/ επικεντρώσου στην εξεταστική, δες τα anime που θέλεις, και αργότερα το αρχίζεις ^_^

Anelis → Kamen Tantei Zura
Good, good!
Θα το τσεκάρω τότε όταν βρω χρόνο, άρχισαν και τα βραβεία και έχω μαζέψει και ανιμέ να δω, εξεταστική, τρεχάματα, έχουμε κ το παιχνίδι, να δω τι θα προλάβω!!! Τ-Τ

Μάλλον γελάσανε και άλλοι :P Τουλάχιστον προσωπικά έσκασα στα γέλια όταν πρωτοείδα ποστ σου. Επίσης άκουσα και από την Fallen ότι ευχαριστήθηκε πολύ το rp σου.
Πολύ καλό :) Τουλάχιστον για εμένα. Καλή κωμωδία και ωραίοι χαρακτήρες. Και τους χρησιμοποιεί όλους. Μπορεί να θυμηθεί κάποιον που έβαλε στα πρώτα chapters ας πούμε. Το λατρεύω αυτό όταν το κάνουν manga-ka. Όσο για το λατρεύω, λατρεύω επίσης τους δύο πρωταγωνιστές. (το αγόρι είναι κυρίως) Αν δεν σε αρέσουν πρωταγωνιστές, είναι ότι χειρότερο. Αν και δεν νομίζω να μην σου αρέσει κάποιος από τους δύο, ή έτσι πιστεύω.
Όπως ανέφερα και παραπάνω είναι περισσότερο comedy, school-comedy. Έχει και κάτι hints romance έτσι για να δείχνουμε ότι υπάρχει κάτι, που δεν θα σου την χαλάσει καθόλου.
Νομίζω ότι μπορείς να του δώσεις μια ευκαιρία :)
Σπάμμαρε όσο θες~ :himitsu:

Χεχεχε, merci το έκανα ελπίζοντας να βγάλω λολς, and at least i did laugh XD
Το είχα είδη στα υπόψιν το Yankee kun to megane chan, είναι καλό;
*θα έμπαινα μουσουνου να τα πούμε κ από εκεί αλλά δεν είμαι homen atm οπότε θα σε σπαμμάρω από εδώ...*

Επίσης, μου άρεσε πολύ η επιλογή χαρακτήρα που έκανες :P

Από το Yankee-kun to Megane-chan :)
Γλυκούλης απέξω, όταν τον λένε κοπέλα είναι εκεί που αγριεύει xD

Yo! Ρε συ από πού είναι ο χαρακτήρας σου στο παιχνίδι; Φαίνεται πολύ γλυκούλης!

Anelis
→
Azathoth
Και να ήθελες να διαβάσεις κάτι για 15χρονα δεν θα είχα κ πολλά να σου προτείνω εδώ που τα λέμε...
Πάντως μην περιμένεις και πολλά. Συνήθως στα κόμικ, επειδή η λογοκρισία είναι μηδαμινή και βγάζουν το άχτι τους, όταν πάνε για πετσόκομμα...κόβουν τα κέρατά τους και συνήθως χάνεται η πλοκή.
Κοίτα αυτά που σου είπα, μόνο το Hack & Slash δεν είναι σοβαρό, αλλά campy is good sometimes.
Ίσως να τσεκάρεις και το The Boys. Το πρώτο volume του είναι επικό και κάφρικο, παίζει να σου αρέσει πολύ. Μετά κάνει μια κοιλία βέβαια. Δες και το Chosen. Δεν έχει καφρίλες, ή gore, αλλά αν το διαβάσεις θα καταλάβεις γιατί στο προτείνω.
Also έχουν βγει κάτι μικρές ανθολογίες, το Cthulhu Tales και Zombie Tales που έχουν μέσα πραγματάκια που αξίζουν.
Πάλι, από όλα αυτά τσέκαρέ τα πρώτα online. Το Chosen θα σου πρότεινα να το διαβάσεις όλο στο pc, είναι μόνο 3 τευχάκια αν θυμάμαι καλά, γιατί είναι δύσκολο να το βρεις, και δεν ξέρω αν αξίζει κιόλας.
PS. Ρώτα και τον master Zade. Είναι απίστευτη πηγή πληροφοριών, ειδικά όταν αφορά καφρίλες.

Azathoth
→
Anelis
me skliro enoo arketa sovaro me boliko petsokoma. den exo idieteri oreksi gia na diavaso kati gia 15axrona if you get what i mean :P to walking død for instance exei ke splatter ke ine arketa varvaro ke sovaro an skeftis ti ginete eki pera, tha borusa na ine poli pio pediko ala den ine! kati tetio malon enoo me skliro :P ute ego ksero akrivos ti enoo me skliro to be completely honest XD
anyways thanks! afto to Crossed fenete gnisio tou kerata :O me to kalo na xesei o Cthulhu lefta pano mou na telioso me to walking død na paro afto!

Anelis
→
Azathoth
Εμ, σπέρνει το Walking Dead! Τι εννοείς όταν λες σκληρό; Σπλάτερ, βία ή κάτι παραπάνω;
Βασικά έχω ένα κόμικ που το αγαπάω πολύ κ νομίζω θα γουστάρεις σε σημείο *πλιτς* αν το διαβάσεις. Είναι το Crossed. Τα πρώτα 9 τευχάκια μαζεύτηκαν ήδη σε ένα τόμο, κ τώρα βγαίνει η δεύτερη σειρά Crossed:Family Values. Δε σου λέω περί τίνος πρόκειται. Δες μερικά από τα εξώφυλλα και θα ψηθείς.
[URL="http://www.google.gr/images?um=1&hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&biw=1280&bih=859&tbs=isch%3A1&sa=1&q=Crossed+covers&aq=f&aqi=g1&aql=&oq="]Enjoy[/URL]
Αρκετά fun ήταν και το XXXZombies με πορνοστάρ '70s φάση...Και ζόμπια.
Ίσως να τσεκάρεις και το Hack & Slash με ένα σεξαλιάρικο γκοθο-γκομενάκι και έναν τεράστιο περίεργο τυπά γυρνάνε την Αμερική σκοτώνοντας απέθαντους τερατοειδείς serial killers. Σε κάποιες φάσεις γίνεται και crossover με Jason (Friday 13nth), Τσάκι, κουτουλου.
Χάνει το ενδιαφέρον του μετά το 2ο, 3ο τόμο, αλλά μπορεί να σε διασκεδάσει.
Αλλά πάλι, δεν πολυ-πιάνω τι εννοείς όταν λες σκληρό. Πες για να σου προτείνω περισσότερα πράγματα.

Azathoth
→
Anelis
irthane ta prota 3 books tou walking død ke diavasa ta 2! INE TELIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D :D :D ty re gia tin simvuli! perimeno me pathos na mazepso lefta na paro ke ta 4-6 na kano catch up. iparxi kana alo skliro western comix pu tha boruse na me endiaferi? edo ke kero ithela na asxolitho kapos ala ektos apo marvel den ksero tipota :o

Anelis → Tenshi
[IMG]http://cdn3.knowyourmeme.com/i/000/100/101/original/rlb2ow.jpg?1297800303[/IMG]

Tenshi → Anelis
Μείνει ξυπόλητη τότε!!!!!
[IMG]http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/4656791/U-MAD.jpg?imageSize=Medium&generatorName=trollface[/IMG]
mehhh.... xD