Community Status Updates
ZeLiGa
→
roriconfan
Να σου πω. Μου είχες πει σχετικά με ένα αρ πι τζι στο playstation εν ονόματι Xenogears(ή κάτι τέτοιο). Επειδή βαριέμαι να ασχολούμαι με παιχνίδια τώρα και δεν σκοπεύω να το παίξω σε σύντομο χρονικό διάστημα σκέφτομαι να δω το ανιμε που έχει βγει. Αξίζει;
Στη λίστα με τα ανιμε που τσεκαρες είχες βάλει καλή βαθμολογία απ' ότι είχα δει. Απλά ρωτάω γιατί δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αυτό.
Jul 25 2009 13:56
ssj4nick
→
roriconfan
[QUOTE=roriconfan;326300]
[B]Άσχετο Ντράγκομπολ spoiler σε Cell Saga:[/B]
[SPOILER]Και για το Ντράγκομπολ, το σώζει αρκετά στο πως δεν μπορούσανε να εκπαιδευτούνε νωρίτερα κάπου. Για παράδειγμα, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο Γκόκου πήγε να προπονηθεί στο δωμάτιο του χρόνου όταν τον εκπαίδευε ο Κάμι για να πολεμίσει τον Πίκολο αλλά δεν άντεξε ούτε μια ώρα. Κι ο Γιάμτσα πήγε να εκπαιδευτεί σε 100 βαρύτητες μέσα στο διαστημόπλοιο και δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί. Βέβαια, δεν έχει και πολύ λογική γενικώς η ενδυνάμωση εκεί αφού το να πεθάνεις και να αναστηθείς σε κάνει στιγμιαία πιο δυνατό κι από χρόνια εκπαίδευσης. Τεσπά...[/SPOILER][/QUOTE]
Αυτό που λες για το θανατο ισχυει μονο για τους Saiyajin κ οχι για τους υπολοιπους κ το να αυτοκτωνουν κ να επανερχοται στη ζωη δεν θα ταν κ το πιο σοφο γι αυτους μιας κ οι Dragonballs μεχρι ενα σημειο τη σειρας δεν μπορουσαν να επαναφερουν στη ζωη καποιον για δευτερη φορα.
Jul 15 2009 20:44
ZeLiGa
→
roriconfan
Είδα την υπογραφή σου μαν και έλιωσα! :hahaha: Έτσι, έτσι! xD
BTW μάντεψε ποιος σχεδόν τελείωσε το Escaflowne.:try: (ο τρισάθλιος και βλεδυρός μπλιτς με πέρασε!:mad2:)
Jul 15 2009 09:13
ZeLiGa
→
roriconfan
Wtf? Τα δοκίμασα και δεν μου έκαναν τίποτα τέτοιο.... Δοκίμασε με irc που πιάνει φουλ ταχύτητα! :tensai:
Jun 29 2009 12:22
roriconfan
→
ZeLiGa
To μtorrent που χρησιμοποιώ για download για κάποιο λόγο βγάζει Invalid type τα torrent
Jun 29 2009 11:06
ZeLiGa
→
roriconfan
Σου προτείνω να κατεβάσεις το release των [URL="http://www.thoranime.org/?p=1182"]Thora[/URL]. Έχει δύο εκδόσεις, μία στα 720p και μία στα 1080p(αν έχεις μια HD TV καλά είσαι :P )
Jun 29 2009 08:56
roriconfan
→
ZeLiGa
Όχι, το ρημέηκ εννοώ που βγάζουνε τώρα. Την πρώτη από τις τέσσερις ταινίες.
Jun 28 2009 23:34
roriconfan
→
ZeLiGa
Για το δώρο που έμμεσα θα μου κάνεις, και αφού βλέπω ότι εξελίσεσαι σε ωραίο rombie μου, δέχομαι το friend request, αν ποτέ το κάνεις.
Τώρα αν έβρισκες και την πρώτη ταινία NGE με καλούς υπότιτλους...
Jun 28 2009 13:55
ZeLiGa
→
roriconfan
Σου 'δωσε αυτός ο καταραμένος ο μπλιτς το Escaflowne remastered ή ακόμα; Άντε, το καλύτερο δώρο σου έκανα! :bleh:
Να δω για πόσο καιρό θα την γλυτώσεις! :hihi2: (ξέρεις εσύ!)
Jun 28 2009 12:04
Maya-chan
→
roriconfan
μπα, δε νομίζω ότι τους ενοχλεί αυτό. μόνο που κάποιες φορές τα λες απότομα οπότε τα παίρνουν. απλά αν δεις ότι αρχίζουν να νευριάζουν μην το τραβάς κι άλλο και δε θα χεις πρόβλημα.
Jun 21 2009 22:56
roriconfan
→
Maya-chan
όχι αλλά τα μόνα σχόλια που κάνω χτυπάνε άσχημα στους περισσότερους γιατί τονίζω τα αρνητικά (μιας που όλοι οι άλλοι τονίζουν μόνο τα θετικά και καταντάει προπαγάνδα να μη λέγεται και η αντίθετη άποψη)
Jun 21 2009 22:36
Maya-chan
→
roriconfan
Γιατί καλέ? Σκοπεύεις να συνεχίσεις το κράξιμο του Dragonball Kai?
Jun 21 2009 21:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed