Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

roriconfan → Akasukekuro

Έχω πλέον και msn και facebook. Αν θέλεις chat, πες το να σου φέρω διεύθυνση.
Αύγ 07 2009 13:23
Φωτογραφία

ZeLiGa → roriconfan

No hard feelings, right? :'D
Αύγ 03 2009 21:52
Φωτογραφία

ZeLiGa → roriconfan

E, αφού το πήρες απόφαση χαλάλι!
Ιούλ 30 2009 10:24
Φωτογραφία

roriconfan → ZeLiGa

MSN προσπάθησα να κάνω αλλά και δεν κατάλαβα πως γίνεται και με πετούσε έξω ο υπολογιστής επειδή έχω μέγιστη ασφάλεια το antivirus. Θα περιμένεις...
Ιούλ 30 2009 08:36
Φωτογραφία

ZeLiGa → roriconfan

Μσν πότε θα αποφασίσεις να κάνεις;
Ιούλ 29 2009 22:09
Φωτογραφία

ZeLiGa → roriconfan

Ε νταξ, αφού είναι έτσι.:thumbup: Αλλά όταν αρχίσουν τα σχολεία μάλλον δεν θα έχω πολύ χρόνο να μπαίνω και εδώ.:cry:
Ιούλ 29 2009 21:41
Φωτογραφία

roriconfan → ZeLiGa

Μα αυτό σου εξηγώ. Δε θα σε αφήσω, εδώ θα είμαι... Όπως κι ο Μπλιτς - Γκέρι τζούνιορ.
Ιούλ 29 2009 21:36
Φωτογραφία

ZeLiGa → roriconfan

:nanana:Πάντως μη μου φύγεις και εσύ! Μόνος με τον πλιτς θα μείνω;
Ιούλ 29 2009 21:29
Φωτογραφία

ZeLiGa → roriconfan

Don't worry my friend. Θα τους μυήσουμε σιγά σιγά. Αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου!:bleh: Edit: Πρώτη ιδέα! Να ανοίξουμε τοπικ για το LotGH. Και πες σε αυτόν τον άθλιο τον μπλιτς να πάει να το δει!:roar: Δεύτερη ιδέα! Να τους μυήσουμε στο evangelion ώστε να γίνουν προνύμφες τεράτων!:joyful: Υ.Γ. Μη με παρεξηγείς, κάτι με έχει πιάσει σήμερα...:deadga6:
Ιούλ 29 2009 21:20
Φωτογραφία

roriconfan → ZeLiGa

Ρε συ, δεν αντέχω άλλο. Στην anime-greek μόνο για Πόκεμον και Στρουμφάκια μπαίνουνε να λιτσάρουνε και να σχολιάσουνε. Τι να κάνω εκεί μέσα; Μήνες έχω να βρω κάτι ενδιαφέρον να ασχοληθώ. Μόνο με εσένα και τον Μπλιτς λίγο μιλάω εκεί και πάλι είστε μέλη και εδώ. Με βλέπω να σας αφήνω από εκεί σε μερικές μέρες.
Ιούλ 29 2009 19:25
Φωτογραφία

iristellaroriconfan

One post deleted στο Bleach latest chapter. Ένα post το οποίο ήταν πάνω κάτω copy paste των τελευταίων 150 post που έχεις κάνει στο εν λόγω thread. Αν θέλεις να προσφέρεις στην συζητηση μπορείς να το κάνεις λέγοντας και κάτι το παραγωγικό.
Ιούλ 29 2009 19:11
Φωτογραφία

ZeLiGa → roriconfan

Obey your master, MASTER! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=WEL6_SuQCu8"][youtube]WEL6_SuQCu8[/youtube][/URL]
Ιούλ 27 2009 20:19
Φωτογραφία

roriconfan → ZeLiGa

Σιωπή! Το βρήκες βαρετό Έκανες edit Το διάβασα σε εναλλακτική πραγματικότητα Δεν έκανα λάθος
Ιούλ 27 2009 20:17
Φωτογραφία

ZeLiGa → roriconfan

Μου φαίνεται πως ο μάστερ δεν διάβασε καλά το μήνυμα μου!:hahaha: Είπα "είδα το πρώτο επεισόδιο και [B]δεν[/B] είναι βαρετό όπως λες".:himitsu:
Ιούλ 27 2009 20:07
Φωτογραφία

roriconfan → ZeLiGa

Ρε κάνε υπομονή. Κι εγώ βαριόμουνα στην αρχική ντουζίνα αλλά μετά δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Εμπιστέψου τον μάστερ... Τι λέω, ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ!!!
Ιούλ 27 2009 16:42