Community Status Updates
roriconfan
→
Akasukekuro
Έχω πλέον και msn και facebook. Αν θέλεις chat, πες το να σου φέρω διεύθυνση.
Aug 07 2009 13:23
roriconfan
→
ZeLiGa
MSN προσπάθησα να κάνω αλλά και δεν κατάλαβα πως γίνεται και με πετούσε έξω ο υπολογιστής επειδή έχω μέγιστη ασφάλεια το antivirus. Θα περιμένεις...
Jul 30 2009 08:36
ZeLiGa
→
roriconfan
Ε νταξ, αφού είναι έτσι.:thumbup: Αλλά όταν αρχίσουν τα σχολεία μάλλον δεν θα έχω πολύ χρόνο να μπαίνω και εδώ.:cry:
Jul 29 2009 21:41
roriconfan
→
ZeLiGa
Μα αυτό σου εξηγώ. Δε θα σε αφήσω, εδώ θα είμαι...
Όπως κι ο Μπλιτς - Γκέρι τζούνιορ.
Jul 29 2009 21:36
ZeLiGa
→
roriconfan
:nanana:Πάντως μη μου φύγεις και εσύ! Μόνος με τον πλιτς θα μείνω;
Jul 29 2009 21:29
ZeLiGa
→
roriconfan
Don't worry my friend. Θα τους μυήσουμε σιγά σιγά. Αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου!:bleh:
Edit: Πρώτη ιδέα! Να ανοίξουμε τοπικ για το LotGH. Και πες σε αυτόν τον άθλιο τον μπλιτς να πάει να το δει!:roar:
Δεύτερη ιδέα! Να τους μυήσουμε στο evangelion ώστε να γίνουν προνύμφες τεράτων!:joyful:
Υ.Γ. Μη με παρεξηγείς, κάτι με έχει πιάσει σήμερα...:deadga6:
Jul 29 2009 21:20
roriconfan
→
ZeLiGa
Ρε συ, δεν αντέχω άλλο. Στην anime-greek μόνο για Πόκεμον και Στρουμφάκια μπαίνουνε να λιτσάρουνε και να σχολιάσουνε. Τι να κάνω εκεί μέσα; Μήνες έχω να βρω κάτι ενδιαφέρον να ασχοληθώ. Μόνο με εσένα και τον Μπλιτς λίγο μιλάω εκεί και πάλι είστε μέλη και εδώ. Με βλέπω να σας αφήνω από εκεί σε μερικές μέρες.
Jul 29 2009 19:25
iristella
→
roriconfan
One post deleted στο Bleach latest chapter. Ένα post το οποίο ήταν πάνω κάτω copy paste των τελευταίων 150 post που έχεις κάνει στο εν λόγω thread. Αν θέλεις να προσφέρεις στην συζητηση μπορείς να το κάνεις λέγοντας και κάτι το παραγωγικό.
Jul 29 2009 19:11
ZeLiGa
→
roriconfan
Obey your master, MASTER!
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=WEL6_SuQCu8"][youtube]WEL6_SuQCu8[/youtube][/URL]
Jul 27 2009 20:19
roriconfan
→
ZeLiGa
Σιωπή!
Το βρήκες βαρετό
Έκανες edit
Το διάβασα σε εναλλακτική πραγματικότητα
Δεν έκανα λάθος
Jul 27 2009 20:17
ZeLiGa
→
roriconfan
Μου φαίνεται πως ο μάστερ δεν διάβασε καλά το μήνυμα μου!:hahaha: Είπα "είδα το πρώτο επεισόδιο και [B]δεν[/B] είναι βαρετό όπως λες".:himitsu:
Jul 27 2009 20:07
roriconfan
→
ZeLiGa
Ρε κάνε υπομονή. Κι εγώ βαριόμουνα στην αρχική ντουζίνα αλλά μετά δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Εμπιστέψου τον μάστερ... Τι λέω, ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ!!!
Jul 27 2009 16:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed