Community Status Updates
iristella
→
roriconfan
Άλλο ένα post σου σβήνεται στο bleach latest chapter.......... Πραγματικά δεν θέλω να γίνομαι αυστηρή αλλά εξαντλείς την επιεικιά μου και την καλή μου διάθεση. Σε παρακαλώ πρόσεχε την συμπεριφορά σου.
Mar 22 2009 23:20
Hatake Kakashi
→
roriconfan
Καταλαβαινω την λογικη σου και την σεβομαι,απλα εγω εχω συνηθiσει και κανω friend request οποτε μου καπνισει
np man
Mar 19 2009 13:41
roriconfan
→
Hatake Kakashi
Όχι ότι έχω τίποτα εναντίον σου αλλά δε σε ξέρω. Κάτσε να γνωριστούμε καλύτερα. Δε δέχομαι για friend όποιον να'ναι. Πες ενδιαφέροντα, λέω ενδιαφέροντα κι αν βρούμε κοινό έδαφος, θα σε δεχτώ.
Mar 18 2009 13:32
iristella
→
roriconfan
One spoiler tag inserted Στο naruto latest chapter thread. Σου επαναλαμβάνω όταν μιλάς για αλλες σειρές να προσέχεις να μην αποκαλύπτεις στοιχεία της πλοκής τους.
Mar 17 2009 00:40
Erisadesu
→
roriconfan
Θυμάσαι τι σου έλεγα την κυριακή
τουλάχιστον τώρα ανοίγει ένα νέος δρόμος για νέα
thread :P
πρέπει να κάνουμε Meeting για τις συγκρίσεις και τους συσχετισμόυς του nge με την candy...να μη σου πω ότι το nge είναι καθαρά αντιγραφή του candy όλες τις ιδέες απο εκεί τις πείρε λολ.
Mar 16 2009 15:42
iristella
→
roriconfan
Roriconfan σου σβήνεται ένα spam post από το bleach latest chapter thread. Tα μέλη δεν χρειάζονται συστηματικό επεξηγητή και σχολιαστή των απόψεών τους. Σου επαναλαμβάνω εντούτοις ότι εχεις κάτι παραπάνω από καταχραστεί την φιλοξενία του συγκεκριμένου thread.
Mar 14 2009 17:00
roriconfan
→
robostav
To Casshern είναι εκπληκτική ταινία. Αν έχεις δει πολλές Ιαπωνικές live action ταινίες βασισμένες σε ανιμέ θα καταλάβεις ότι οι Ιάπωνες δε το κατέχουνε σχεδόν καθόλου. Αλλά το Casshern είναι μια εξαίρεση όπου η ταινία είναι έτη φωτός καλύτερη και από το ανιμέ. Το Casshern Sins από την άλλη είναι μια καλή ιδέα με άσχημη παρουσίαση. Από ατμόσφαιρα και χαρακτήρες είναι πολύ καλό αλλά η πλοκή του είναι βαρετή όσο δε γίνεται. Σου πρίζει τα ούμπαλα χωρίς να το πάει πουθενά. Με την ταινία, πέρα από τους βασικούς χαρακτήρες, η συσχέτιση είναι μηδαμινή, οπότε μη κρίνεις σαν σενάριο ή πλοκή γιατί είναι μέρα με την νύχτα. Αλλά τι σου λέω, θα καταλάβεις και μόνος σου.
Mar 13 2009 08:44
robostav
→
roriconfan
τωρα τσεκαρα να λες για το Casshern,εχω βαλει την ταινια να κατεβαινει,αυτο το Casshern Sins εχει καμια σχεση? Τελειωνω το manga toυ death note και βαζω akira μετα.
Mar 13 2009 00:03
roriconfan
→
robostav
Αν θέλεις άλλες προτάσεις, εδώ είμαι. Και αν δεν έχεις διαβάσει το μάνγκα του Akira (και διαβάζεις μάνγκα) μη σου ξεφύγει γιατί η ταινία δε πιάνει μια μπροστά στο πραγματικό μεγαλείο που είναι το μάνγκα.
Mar 12 2009 23:45
robostav
→
roriconfan
cheers για την προταση να δω το akira,αν και μου φανηκε καπως το γεγονος οτι ειναι 20ετιας (!) ηταν και γαμω τις ταινιες.Το soundtrack με χαλασε λιγο αλλα γενικα το σημειωνω για προβολες με παρεα. Thanks again :-)
Mar 12 2009 23:17
Fingolfin
→
roriconfan
+20% warn επειδή συνεχίζεις την απαράδεκτη συμπεριφορά σου.
Όσο και να μην γουστάρεις κάποιο μέλος, δεν μπορείς να τον βρίζεις λέγοντας ότι ''πήρε τον πούλο''! Και το ότι το έγραψες σε vm δεν σημαίνει ότι δεν ανήκει στο φόρουμ και ότι δεν ισχύουν οι κανόνες και ότι δεν θα το βλέπαμε κάποια στιγμή έστω και λίγο καθυστερημένα.
Ξαναδιάβασε τώρα τους κανόνες μπας και τους καταλάβεις.
Mar 09 2009 12:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed