Community Status Updates
ZeLiGa
→
roriconfan
Είδα το πρώτο επεισόδιο και δεν μου φάνηκε βαρετό όπως λες!:roar: Anyway, ήταν κάπως περίπλοκο και είδα αρκετή ποικιλία σε χαρακτήρες. Μου φαίνεται ή πάνε να πασάρουνε νοήματα για την φρίκη του πολέμου κτλ;(π.χ. εκεί που λέει ο τυπάς όταν πάνε να κοιμηθούνε πως και όνειρα να βλέπανε θα ήταν εφιάλτες ή εκεί που ο άλλος πέθανε και έβγαλε τη φοτο-ολογράφημα την γυναίκας του)
Jul 27 2009 15:07
roriconfan
→
ZeLiGa
Λοιπόν, ουσιαστικά μόνο η αρχική σειρά των 110 είναι το ζουμί. Τα υπόλοιπα είναι γαρνιτούρα που κακά τα ψέματα δεν είναι ούτε στο μικρό τους δακτυλάκι τόσο ενδιαφέροντα. Αλλά την τριλογία ταινιών-prequel/remake δες την μετά την σειρά γιατί περιγράφει πολύ καλύτερα το πως συναντήθηκαν οι δύο βασικοί χαρακτήρες της σειράς και σίγουρα τρώει λάχανο τα αρχικά βαρετά επεισόδια.
Jul 27 2009 13:05
ZeLiGa
→
roriconfan
Μόλις θυμήθηκα πως θέλω να σε ρωτήσω και κάτι άλλο οπότε παραμένεις master:hot:(τουλάχιστον μέχρι να πάρω αυτό που θέλω!:hehehe:)
Έχω δει πως το LotGH εκτός από τα 110 επεισόδια έχει και κάτι άλλες σειρές ή ταινίες. Αξίζουν; Αν ναι, με ποια σειρά τα βλέπω;
Jul 27 2009 11:39
ZeLiGa
→
roriconfan
Ουστ ρε! Μου έγινες και μαστερ!:mador2:
Ναι, είναι κλεμμένο.:himitsu:
Jul 27 2009 10:19
ZeLiGa
→
roriconfan
Ωραία βρήκα όλα τα επεισόδια σε 4 batch. Είναι και σε avi, οπότε θα τα δω στην tv όπως το Hokuto. Όντως, έχεις κάποιο δίκιο για το Monster. Δεν έχω δει πολλά επεισόδια, αλλά 70κάτι μου φαίνονται πολλά για ένα τέτοιο anime...
Jul 26 2009 22:03
ZeLiGa
→
roriconfan
Τεσπα, θα κατεβάσω την καλύτερη έκδοση με βάση το anidb. Thanks πάντως!
Jul 26 2009 21:52
roriconfan
→
ZeLiGa
Δεν ασχολούμαι με fansub groups οπότε απευθύνσου στο recommendations για να σου πούνε.
Και όχι, το LoGH είναι η καλύτερη διαστημόπερα παντού! Διάβασε το ρίβιου μου στο anidb για περισσότερες πληροφορίες.
Jul 26 2009 17:26
ZeLiGa
→
roriconfan
BTW κάπου είχες πει πως είναι η καλύτερη space opera. Μόνο για ανιμε μιλούσες έτσι;
Jul 26 2009 16:30
ZeLiGa
→
roriconfan
Τεσπα, θα αρχίσω τελικά να βλέπω παράλληλα το LotGH. Πιθανό να αφήσω για λίγο στην άκρη το Monster. Anyway, απ' ότι είδα δεν το έχει κάνει κανά σόι γκρουπ. Από ποιους προτείνεις να το κατεβάσω;
Jul 26 2009 13:24
roriconfan
→
ZeLiGa
Και το Legend of Galactic Heroes δεν έχει ισάξιο. Τόσο καλό που ούτε στο ίδιο μύνημα με τα άλλα δύο δεν τολμώ να το βάλω. Δες αυτό και πέτα στα σκουπίδια όλα τα υπόλοιπα.
The master spoke...
Jul 26 2009 08:30
roriconfan
→
ZeLiGa
Το Hokuto no Ken το βλέπεις και fast forward. Μπορεί να σε κουράσει στα μετέπειτα επεισόδια πότε ξεκίνα τώρα που σε τραβάει ακόμα.
Το Monster είναι 70 επεισόδια που η ουσία τους είναι 7. Όλο ατμόσφαιρα και αργά, περιττά γεγονότα. Τράβα διάβασε 20th Century Boys που είναι του ίδιου mangaka, πολύ παρόμοιο σε ύφος και άκρως πιο απολαυστικό.
Jul 26 2009 08:29
ZeLiGa
→
roriconfan
Σκέφτομαι επίσης να δω το Legend of the Galactic heroes. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό αλλά αυτή τη στιγμή βλέπω δύο μεγάλα ανιμε, τα Monster και Hokuto no Ken.
What do you suggest, master rori? :himitsu:
Jul 25 2009 21:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed