Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
laraska → Zoro
na mwre elega ....travaei kamia malakia na perna h wra. Mporei na thusiazei kai kamia parthena gia na exei epituxia to berserk ... ala giofuri tis artas.
θυμημθηκα και το αλλο μανγκα που ελεγα : [URL]http://www.onemanga.com/Limited_Lovers/[/URL] // ειναι απο τα λιγα σογιο (το μοναδικο δλδ ) που εχω διαβασει. δεν ειμαι του ειδους , αλλα αυτο ηταν καλο .
Ιούν 07 2010 16:41
Zoro → laraska
[QUOTE]Αν θες ενα παρα πολυ καλο ρομαντικο ... αλλη φορα οταν το θυμηθω ^^[/QUOTE]:hahaha:
Anw κατάλαβα, απλώς στο είπα γιατί παίζει άνετα να υπάρχουν άλλα manga σε αυτά τα επίπεδα που θες/θέλουμε και απλώς να μην τα έχουμε πετύχει/διαβάσει ακόμη (και όχι δεν υπάρχουν :P), πχ δεν ξέρω αν έχεις ρίξει καμιά ματιά σε Vinland Saga ή Trigun που είναι στα manga που τρέφω αρκετές ελπίδες για καλό επίπεδο, όταν τα διαβάσω.
Τέλος:
[QUOTE=laraska;396583]επεφτε σουβας
θυσιαζε καμια
αλλα με τοση λασπη
τ΄ερημο το γιοφυρι δεν βασταξε ;[/QUOTE]Τι θέλει να πει ο ποιητής εδώ;
Ιούν 07 2010 15:49
laraska → Zoro
δεν ξερω πολλους δημιουργους, αλλα εχω καταπιαστει με πολλα μανγκα. Ενδιαφερθηκα μονο για τους τρεις που αναφεραμε μονο. Οι αλλοι δεν μου εκαναν εντυπωση. Αν θες παντως κατι καλο και συντομο διαβασε το Franken Fran . Αν θες ενα παρα πολυ καλο ρομαντικο ... αλλη φορα οταν το θυμηθω ^^
Ιούν 06 2010 23:42
Zoro → laraska
Έτσι ρε!
Πάντως δεν θυμάμαι αν στο είχα δώσει (το έχω δώσει σε πολλούς, μην παρεξηγείς), αλλά [URL="http://www.vimeo.com/2740962"]αυτό[/URL] το έχεις δει; Παίζει να είναι ότι καλύτερο υπάρχει κοντά σε Berserk live action. Ο τύπος κατάλαβε τέρμα την λογική/αίσθηση του κόσμου της σειράς/Guts, όχι μούφες.
Btw απ' όσα λες μοιάζεις να έχεις ασχοληθεί πολύ με mangas... δλδ πέρα από Miura και Urasawa (άντε και Ito που τελευταία τον έμαθα κι εγώ) με πόσους άλλους/άλλα manga έχεις ασχοληθεί; Στο λέω βασικά γιατί είπες ότι όλα τα υπόλοιπα απογοήτευση και καλύτερα δεν βρήκες και οπότε ήθελα να δω πόσο έχεις ψαχτεί.
Ιούν 06 2010 18:09
laraska → Zoro
την αληθεια ειπα ΄δεν βρηκα καποιο αλλο μανγκα να μου σβησει την ...διψα. ολα εκτος απο αυτο ηταν απογοητευση. Αλλα o Jounji Ito ηταν ενα παρα πολυ καλο ''ποιοτηικα'' διαλειμμα ...
Ιούν 06 2010 03:14
Zoro → laraska
Well said τέκνο μου, keep supporting the Black Swordsman. :riiight:
Ιούν 04 2010 22:30
Night Wizard Seal → laraska
Το σχέδιο του Noblesse είναι πολύ καλύτερο από αυτό του Trace. Ασέ που λίγο που διάβασα δεν με ενθουσίασε και τόσο.
Μάι 31 2010 22:28
Silmarien → laraska
yaoi ειναι με δυο OVA. δεν εχω διαβασει το manga αλλα απο οσο ξερω ειναι πιο καλο απο τα OVA.
Μάι 31 2010 18:06

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται