Community Status Updates
laraska → didimakia
χαχαα με γλυτωσες απο το ψαξιμο ...
κοιτα πουπουλα ... πραματα ... το cross-dressing και τα σχετικα με αηδιαζουν ...
Jun 19 2010 19:03
laraska → Loke
take this ..metabarons
[URL="http://thepiratebay.org/torrent/4899584/Jodorowsky__amp__Gimenez_-_The_Metabarons_-_Complete_%5BCBR%5D"]http://thepiratebay.org/torrent/4899584/Jodorowsky__amp__Gimenez_-_The_Metabarons_-_Complete_%5BCBR%5D[/URL]
Jun 19 2010 19:01
laraska → didimakia
σου εχω βαλει 3 ; παω να το ψαξω ... αλλα ειμαι σιγουρος πως θα ηταν δικαιολογιμενο ...
Jun 19 2010 18:58
didimakia → laraska
I am glad you like it... Πρωτη φορα λες καλα λογια για το set μου... ολο 3 μου ριχνες... (I am sooo proud of myself making this set :hero:)
Jun 19 2010 18:51
croco~boy → laraska
Δεν καταλαβαινω πως θετεις το ολο θεμα! Εισαι κ ιστορικος ...κανονικα επρεπε να δενεις τις προτασεις σε ενα ολοκληρωμενο συνολο !
Jun 18 2010 20:56
laraska → croco~boy
εκει θα εριχνες τις ευθυνες για αυτα που ειπες για τον κοκκαλη και μαρινακη ........ ειναι ολοφανερο , τι δεν καταλαβες ;
Jun 18 2010 20:46
croco~boy → laraska
Ειπες κατι γ τις παννεληνιες η exams αν θυμαμαι καλα! Που κολλαει αυτο??
Jun 18 2010 20:42
laraska → croco~boy
εννοουσα πως απλα ησουν μπερδεμενος γιατι δεν ηξερες τι ελεγες΄την αρρωστια δεν την επιλεγεις,
Jun 18 2010 20:35
Nighteyes → laraska
[QUOTE][I]αυτο που δεν καταλαβες nighteyes ειναι πως προκειται για διαταραχες , μικροτερης η μεγαλυτερης κλιμακας ... και μαντεψε ΄ δεν ειναι επιθυμητες .[/I][/QUOTE]Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι γιατί πας και μου απαντάς στο thread του one piece αφού το θέμα που έπιασες είναι off topic και αφού και την προηγούμενη φορά εδώ σου απάντησα.
Το quote δε, τι θέλει να πει; Αν είναι διαταραχή του να είσαι okama; Αν είναι αποδεκτό απο ποιον;:nosey:
Δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά. Ποτέ δεν αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο. Το μόνο που σου είπα είναι σε απάντηση σε προηγούμενο σχόλιο σου ότι ο Sanji τεχνικά δεν "κινδυνεύει" από αυτούς έτσι όπως έγινε.
Jun 17 2010 16:41
laraska → Kenny
εννοουσα τα σχετικα internet serious job και κατι τετοια που ξερεις πιο καλα .
Jun 15 2010 16:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed