Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
laraska → Zoro
το εκανα υπολογιζοντας all the efforts που λενε ελληνιστι , μιας και δεν εχει τελειωσει ομως δεν ειναι σιγουρη η θεση του... . υπολογισε πως χαρισα και το λαιτ στοιχειο στο οποιο εχει υποπεσει , κατι το οποιο δεν ειναι εντελως κακο .
// εχε υποψην σου ομως πως μιλαμε για ΤΑ κορυφαια μανγκα κατα την γνωμη μου .
Αλλα να ξερεις , δεν ειμαι απλα ουρασαβικος ... απλα δεν υπαρχει καλυτερος . Ανετα τον εχει τον μιουρα... για πολλους λογους.
( μια προσπαθεια να μην νιωσω τυψεις )
Μάι 27 2010 02:04
Zoro → laraska
Dude, να βάζεις το Berserk μετά το 20th το θεωρώ τεράστια παραχώρηση εκ μέρους σου! :hahaha: Πέρα από το ότι εσύ είσαι Ουρασαβικός ήδη, τόσα καλά έργα έχει κάνει και να το κατατάσσεις εκεί (το Berserk) δείχνει ότι όντως μιλάμε για καλή σειρά... έτσι, εκτιμάμε τα καλά manga. :head:
Κι εγώ μόνο το Monster anime έχω δει, αλλά κατέβασα και το manga γιατί πάει καιρός από τότε που το είδα και κάποια στιγμή θα το διαβάσω κι αυτό, έτσι και θα φρεσκαρίσω την μνήμη μου και θα παρατηρήσω τυχόν μικροδιαφορές.
Καλά σαν πιάσω έστω ένα από τα άλλα 2 προβλέπω να κάνουμε καμιά καψοσυζήτηση, όπως είχε γίνει μερικώς με το Berserk παλιά... να δω πως θα μου φανούν, you just wait!
Μάι 27 2010 01:56
laraska → Zoro
( το γκριφιντορ δεν ηταν επιτηδες ... )
ρομποτ υπαρχουν απλα δεν τα θεωρω σαν υπερφυσικο στοιχειο ... πιο πολυ φουτουριστικο και τετοια .
σαν καταταξη :1) 20th century boys 2)monster 3) pluto (αλλα τα βαζει με μεγαθηρια ...) // Το billy bat ακομα δεν μπορει να κριθει ακομα ... αλλα μπορει να παρει και την πρωτη θεση στο μελλον .
To Berserk το βαζω μετα το 20th CB ( ναι ... τοσο πολυ . Αλλα το κονσεπτ του 1) δεν το χτυπαει .)
το μανστερ το βαζω πιο πολυ απο το πλουτο γιατι ηταν το πρωτο του ουρασαβα που ειδα κσι ητσν κατι σαν σεξ μην σου πω //τετοια χαρα // , κιολας μονο το ανιμε εχω δει ...( δεν εχω χρονο για το μανγκα ...) Αλλα το Ανιμε του πλουτο πιστευω θα το χτυπαγε ανετα , αλλα παιζει ρολο και το μεγεθος // το μανστερ ειναι διπλασιο ή τριπλασιο απο το πλουτο αν δεν κανω λαθος ...)
αλλα ο κυριος λογος ειναι πως δεν ειναι ''ιστορια'' του ναοκι εξ'αρχης αν και διαφοροποιειται τελειως απο το αστρο μποι γιουνιβερς . αλλωστε ξεκινησε σαν τριμπιουτ για τον δημιουργο του αστρομπου // ξεχασα το ονομα του ...
Μάι 27 2010 01:43
Zoro → laraska
Χαχα, μου θυμίζεις εμένα όταν με ρωτάνε τι περιέχει το Berserk και γράφω αράδες. :P
Κατάλαβα, ναι στο Monster το ξέρω ότι δεν είχε υπερφυσικό (και απλά το παρουσίαζε έτσι), απλώς είχα την εντύπωση ότι τα άλλα 2 είχαν, έστω λίγο... μάλλον με μπέρδεψαν μερικά shots από robots που είχα πετύχει και στα 2 (btw υπερφυσικό δεν εννοώ μαγεία και τα σχετικά εδώ, αλλά πχ κάνα android να εμφανίζεται από το πουθενά και γενικά τέτοια γεγονότα χωρίς πολύ λογική εξήγηση).
Πάντως εσύ σαν κατάταξη πως τα έχεις; Αν έχεις κάποια πάντα βέβαια... κάτι σαν 1ο 20CB, 2o Pluto και 3ο Monster;
Ρωτάω κυρίως επειδή το Monster anime OK μου είχε αρέσει και ακόμη και τώρα στα faves το έχω, αλλά δεν το βρήκα τόοοοσο τρομερό όσο είχα ακούσει, είχε τα θετικά του όπως και τα αρνητικά του (υπερβολικά πολλά επεισόδια πχ, λίγο βαρετό σε κάποιες φάσεις κλπ).
Ελπίζω αυτά τα 2 να είναι ακόμη καλύτερα δλδ!
PS: Τι hard work ωρέ; Αφού εσύ έγραφες. :P
Btw lol και στο Griffindor του προηγούμενου vm, ξέχασα να το σχολιάσω! xp
Μάι 27 2010 00:38
laraska → Zoro
υπερφυσικο το πλουτο δεν εχει , ουτε κανενα εργο του ουρασαβα πριν το μπιλυ μπατ // αν και το 20th CB το εισηγαγε σε εναν βαθμο ...
το μανστερ σε εκανε να σκεπτεσαι πως καποιο υπερφυσικο στοιχειο υπαρχει , αλλα ηταν μονο η καλη σκηνοθεσια .Ειδικα ομως στο πλουτο εχεις την τεχνολογια ..οποτε το υπερφυσικο στοιχειο δεν ειναι απαραιτητο. Εχει επενδυσει εδω ο ουρασαβα παρα πολυ στο συναισθημα ...δεν θελω να ριξω σποιλερ ...
αυτο που συμβαινει παντως σαν πλοκη ειναι πως στον κοσμο εκεινο ...ενα μακρινο μελλον αρχιζουν να ''δολοφονουνται'' καποια ρομποτ ...αλλα οχι τα οποιοδηποτε ...αλλα αυτα που ειχαν εγγυηθει ας πουμε την παγκοσμια ειρηνη υστερα απο εναν πολεμο που εκανε ενα βασιλειο. Τα ρομποτ αυτα ειναι καπου 7 ή 11 ... δεν θυμαμαι // αναμεσα τους ειναι ο ''astroboy'' o ... γνωστος . Μαλιστα αυτος ειναι και ο πιο προηγμενος ... // Ενας απο αυτους ειναι και ο [I]Gesicht[/I] (German for face) που αναλαμβανει την υποθεση . Μετα εχει μυστηρια πραγματα ... ποιος και γιατι το κανει αυτο και ολα τα καλα . ειναι αστυνομικο / μυστηριο/ θριλερ ...ολα μαζι . Εχει και ξυλο . Σε προβληματιζει για πολλα θεματα που γινονται και σημερα.
πριν μια περιοδο εψαχνα κανα κινουμενο ή ταινια στην οποια θα υπαρχει περα απο την ακαδημαικη διασταση ,το ηρωικο στοιχειο και ... το θεαμα ^^
Τελικα βγηκε το watchmen ... μετα εμαθα και για το αναλογο κομικ //την ταινια δεν την εχω δει ακομα ...αλλα ουτε το κομικ το εχω διαβασει . Αυτο μου ερχεται στο μυαλο σαν πλοκη ..αλλα και το θεμα που εχει επιλεγει και τα οσα σου βγαζει και σου πρεσφερει .... ποιοτητα και δραση // σονενια//
take a cookie for your hard work
[SPOILER] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=rpPHx_Y2aTw[/URL][/SPOILER]
Μάι 27 2010 00:05
Zoro → laraska
Αχα, συμφωνείς και συ για το Billy Bat ουσιαστικά, θα περιμένω να τελειώσει ή έστω να μαζέψει πιο πολλά chapters οπότε. Pluto it is λοιπόν, είχα ρίξει μερικές ματιές παλιά που το κατέβασα και όντως πολύ μυστήριο φάνηκε να έχει, τι φουτουριστικά, τι γιγαντορομπότ/androids, τι ντετεκτιβικές υποθέσεις... πάντως, αν και διακρίνω κάποιο σύνδεσμο με το 20CB, με το Monster μόνο από άποψη μυστηρίου μου φαίνεται πως μοιάζει/ουν, ενώ η ιστορία έχει πιο πολύ υπερφυσικό συγκριτικά με την πιο "γειωμένη" (του Monster)... ή κάνω λάθος;
Μάι 26 2010 23:36
laraska → Zoro
το billy bat μετραει μολιες 32 τσαπτερ ... ειναι ακομα στα γεννοφασκια που λεμε . Πιστευω πως ακομα δεν εχει δειξει που το παει γιατι ειναι παρα πολυ περιπλοκο ... εφτασα σε καποια τσαπτερ ομως και αν δεις στο αντιστοιχο φορουμ εχω γραψει για ενα σημειο που ηταν εκπληκτικο. Ειναι ονγκοινγκ ( μ'αρεσει να το γραφω ετσι) . Η πλοκη εχει να κανει με εναν χαρακτηρα κομικ που ειναι ομως ενα αρχαιο συμβολο το οποιο καθοδηγει και εξουσιαζει τον κοσμο. αμα φτασεις μεχρι το τσαπτερ 14 θα καταλαβεις για τι μεγεθος μιλαω ... αλλα προσωπικα δεν στο προτεινω ακομα , προτιμοτερο ειναι να το αφησεις μεχρι να φτασει τα 50 τσαπτερ για να να μην μεινεις με την απορια. Επειδη τα αλλα ειναι μεγαλα διαβασε το πλουτο .. μιας και ειναι μολις 65 τσαπτερ αν δεν κανω λαθος , αλλα σε εισαγει στο σκεπτικο των δημιουργιων του .
Μάι 26 2010 17:08
Zoro → laraska
Ναι, επειδή ξέρω πόσο καμένος Urasawa fan είσαι, και μόνο που λες αυτά για το Berserk δείχνει πόσο το εκτίμησες, έτσι! \m/
Η συγκεκριμένη σκηνή είναι κι εμένα από τις αγαπημένες μου πάντως, όπως και στο vol. 3 που ο Guts έδειξε ότι έχει κι αυτός συναισθήματα και έκλαψε στο τέλος, την πρώτη φορά που δέχτηκε τον Puck σαν nakama του και φυσικά το αποκορύφωμα στην έκλειψη!
Πάντως παρότι δίνω την εντύπωση του shonenakia, στο έχω ξαναπεί ότι έχω κατεβάσει και μπόλικες σειρές (manga και anime) στο ενδιάμεσο, που σκοπεύω να ασχοληθώ κάποια στιγμή πιο κει... οπότε για πες, έχω τα πρώτα 3 έργα του Urasawa που ανέφερες, αλλά το Billy Bat το έχω μόνο ακουστά... λέει κι αυτό πολύ; Και κυρίως, είναι ongoing ακόμη ή τελειωμένο; (δεν παίζει να το κατεβάσω αν δεν έχει τελειώσει ακόμη, αν όμως έχει... το συζητάμε :try:)
Μάι 26 2010 15:08
laraska → Zoro
ναι , μου αρεσε πολυ γενικα το ολο σκηνικο, αλλα μια σκηνη μου εχει μεινει χαραγμενη : αυτη στο συντριβανι , οπου ο γκριφιντορ μιλαει με την πριγκιπισσα και λεει πως φιλος του ειναι μονος καποιος ισος του , τα οποια ακουει και ο γκατσου ΄ επισης οταν ο γκατς φευγει ΄η πτωση της ομαδας και η προδοσια , τα gore στοιχεια σχετικα με τα βασανιστηρια του γκριφιντορ κτλ .
ΑΛΛΑ , δεν ξεπερνα τον ουρασαβα ... απλα μετα απο αυτα που διαβασα ηταν το μονο που με ικανοποιησε ... γιατι αλλο να γραφεις μια τετοια καλλη ιστορια σε 15 χρονια και βαλε ... και αλλο σε ενα τοσο μικρο διαστημα , παραλληλα με αλλεςδουλιες χωρις να χασεις καμια χρονικη προθεσμια ...
παντως ενιωσα περιπου τα ιδια στοιχεια'' μιας κλασικοτητας'' σαν αυρα και στα δυο εργα .
Εντελει και τα δυο με εφεραν στο ιδιο ψυχολογικο σημειο .
Και επειδη δεν λεω ποτε καλη κουβεντα για μανγκα αν δεν εχει [B]πλοκη[/B] ( εκτος και αν ενθουσιαζομαι ... αλλα αυτο περνα γρηγορα ) εχω να πω πως η πλοκη αυτου του μανγκα αν και με βρηκε επιφυλακτικο στο τελος με αφησε με ανοιχτο το στομα . Αυτο το εχουν καταφερει μονο τα : Monster, 20th century boys , Pluto και Billy Bat. ( με το 20th CB να φτανω σε σημειο εκστασης :hot:)
Μάι 26 2010 13:45
Zoro → laraska
Καλά ρε συ, έχεις το Berserk σχεδόν on par με Urasawa δλδ; :oo:
Ήξερα ότι σου άρεσε, αλλά όχι τόσο πολύ, έτσι! Αν και τελικά μας είχες βγει πιο πολύ Griffisu fan παρά Gatsu, ε; :P
Μάι 26 2010 03:36
laraska → LethalMike
δεν ειρωνευτηκα καθολου. μετα ειδα το νικ του αλλα βαριομουν να κανω εντιτ . αλλα εξετασεις εγραφε σιγουρα ...
Μάι 20 2010 23:54
laraska → GkLoc
nai ... apla mhn exeis agxos ... oti einai na ginei tha ginei ;) aurio ti dineis ?
Μάι 18 2010 00:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται