Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

prostixi_nosokoma → laraska

φιλε οταν μιλας για fairytail παρακαλο στον πλιθιντικο. λιπον το one piece τι σου αρεσει σαυτο δεν λεο καλο ομος ποσα εχουν βγει 400 επ τα 250 ιταν εντελος χαλια και τα ιπολιπα μετρια με γαματα ασε τις κοπελες που κλενε σινεχεια ασε τα ματια ι τιν απιστευτι βλακεια του λυυφυ και τουσ χαλια εμφανισι εχθρους . to fairytail ολα ειναι γαματα εχθρει μαχες αστεια .λιπον φαιριταιλ γαματο ονε πιεσε χαλια <κουραστικα >
Νοέ 01 2010 18:36
Φωτογραφία

laraska → prostixi_nosokoma

''Για τιχον απορειες ειμαι τυπας'' ---> οχι ρε γαμωτο! δεν σου αρεσε το ουαν πιςς και προτιμησες το φειρι τειλ ή γενικα αυτο το ειδος δεν σου αρεσε?
Νοέ 01 2010 16:40
Φωτογραφία

Gol D Asos → laraska

sovara?? toso kalo einai?? popo tora mou evales psilous sta autia!!! tha kapso to examino mou fainete!! :-p!! ennoeitai pos tha kano ton kopo!! apla theloun xrono ta rimadia!! tha vrethei pou tha paei!!
Νοέ 01 2010 13:37
Φωτογραφία

laraska → Gol D Asos

σε ανιμε θα βρεις μονο το monster...to berserk exei mallon 28 episodeia ...alla den exei teleiwsei....syunexizei pleon mono to manga alla uparxoun trailer gia neo anime. to gantz den exei teleiwsei to manga alla to anime den eftase kai polu. to pluto mono manga. 20th century boys se trilogia, tainia kai ..manga. auta einai apo ta kalutera kai poiotikotera manga pou kukloforoun opote kane ton kopo. na thumasai monster>>>>>>>>>> death note ...kata polyyyyy
Νοέ 01 2010 13:30
Φωτογραφία

Gol D Asos → laraska

ta hunter x hunter kai fullmetal alchemist ta exo sto programma opos kai to bleach!! tha lavo poli sovara upopsin tis protaseis sou!! xrono na exeis na vlepeis !! posa episodia einai peripou?den pisteuo na einai endless!!
Νοέ 01 2010 13:17
Φωτογραφία

laraska → Gol D Asos

episis hunter x hunter
Νοέ 01 2010 13:12
Φωτογραφία

laraska → Gol D Asos

μερικα απο αυτα εβλεπα και εγω. εχω να σου προτεινω μερικα καλυτερα ...οπως gantz, berserk, fullmetal alchemist, junji ito, monster(tromero), 20th century boys(gamato), pluto ...
Νοέ 01 2010 13:12
Φωτογραφία

Gol D Asos → laraska

loipon exoume kai leme!! death note (20/10 vathmologia), neon genesis evangelion, evlepa kai dragon ball alla to afisa, Rurouni Kenshin,kai sxedon ola osa evaze to jr's tv (kabamaru, plawres astromaxites klp klp)! esu?[U][B][/B][/U]
Νοέ 01 2010 13:08
Φωτογραφία

laraska → Gol D Asos

apo anime/ manga ti parakoloutheis ?
Νοέ 01 2010 13:01
Φωτογραφία

Gol D Asos → laraska

ας απαντησουμε απο εδω γιατι δεν μας βλεπω να γλιτωνουμε το ban! ειδικα εγω με το τριπλο Post! λοιπον οι γιγαντες στην μυθολογια δεν ηταν ανθρωποι αλλα ανθρωπομορφοι, ειναι σαν να μου λες οτι και ο θεος (λεμε τωρα) ειναι ανθρωπος!! τωρα ανεξαρτητα απο το τι ειναι ο καθενας, ανθρωπος ή ζωο, γενικα οσο πιο μεγαλος τοσο πιο δυσκινητος! τωρα για wb ειναι μισος γιγαντας γι αυτο ηταν και πιο κοντος απο τον John!! τεσπα νομιζω καταλαβα τι εννοεις! οτι και καλα δεν παιζει ρολο το μεγεθος και γενικα οι φυσικες ιδιοτητες ειδικα σε εναν τετοιο κοσμο οπως του o.p. που ολοι μας εχουμε δει τα κουλα!! εχεις δικιο! απλα ετυχε σε μερικες περιπτωσεις ο oda να διατηρισει καποια μειονεκτηματα!! (παρε και ενα friend request!! )
Νοέ 01 2010 12:11
Φωτογραφία

bocikris94 → laraska

Είναι απλό,στο Youtube βρήκα ενα κομμάτι της ταινίας Dragonball.
Οκτ 31 2010 16:52
Φωτογραφία

Ramona → laraska

χαχαχαχαχα! Thanks a lot! Τρεχωωωωωωωωω :p
Οκτ 29 2010 16:34
Φωτογραφία

laraska → Ramona

pluto ...monster...20th century boys ...berserk ....τρεχα λεμε !!!!
Οκτ 29 2010 11:02
Φωτογραφία

laraska → Hanzo

χαχααχα πως λεγεται το μανγκα απο οπου πηρες εκεινη την εικονα ?
Οκτ 29 2010 10:56
Φωτογραφία

laraska → bocikris94

πως τα επιασες τα αλβανικα βρε?
Οκτ 26 2010 00:51