Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → laraska

blueno vs luffy? αυτή τη μάχη την έχω δει τουλάχιστον 10 φορές.ennies lobby arc forever
Oct 23 2010 22:42
Photo

laraska → zoro77

μπραβο ...πολυ σωστος. εγω ειμαι ντιπ εγκαθετος στα πραγματα ...αλλα εδω μεσα επικρατει η σχετικοτητα (εχω συγκρουστει ουκ ολιγες φορες δλδ....). παω να δω μλπουενο vs luffy
Oct 23 2010 22:37
Photo

zoro77 → laraska

όταν λέω ήμουν, εννοώ έχω τελειώσει το σχολείο. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες(γιατί η λογική του ανθρώπου φτάνει ως ένα σημείο) αλλά αν δεν κοιτάμε αυτό το στόχο(τη μία αλήθεια:D) και κάνουμε υποχωρήσεις για να μη φανούμε υπερβολικοί ή καμμένοι στους άλλους δεν καταφέρνουμε τίποτα. Αυτό εννοώ
Oct 23 2010 22:24
Photo

laraska → zoro77

ησουν ? δεν εισαι ακομα ? απλα σε αυτα τα θεματα μονο μπορεις να πλησιασεις και παντα οχι οσο θελεις γιατι παντα ισχυουν διαφορες παραμετροι που επηρεαζουν πραγματα ...
Oct 23 2010 22:09
Photo

zoro77 → laraska

ήμουν θεωρητική πολύ σωστα αλλά δεν επηρεάστηκα από αυτούς (το παράκανα μάλλον με τους τονiσμούς). Δεν κατάλαβα αν διαφωνείς ή όχι αλλά αν διαφωνείς σκέψου ο κόσμος δημιουργήθηκε με δύο τρόπους ή με έναν? Τεσπά αφού είσαι γαύρος you are ok.:D
Oct 23 2010 22:03
Photo

laraska → zoro77

etsi etsi ...oloi isfp ... επεσα μεσα σε τιποτα ή μπα ?
Oct 23 2010 21:53
Photo

didimakia → laraska

Θενξ ρε συ ^^
Oct 18 2010 23:50
Photo

laraska → didimakia

χρονια σας πολλα
Oct 18 2010 23:45
Photo

laraska → iristella

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=HIPx91bha5Q[/URL] θα το εκτιμησεις αυτο ...
Oct 17 2010 13:39
Photo

iristella → laraska

Έχω ξεκινήσει το Billy Bat και Monster είχα αρχίσει το anime το οποίο για κάποιο απροσδιόριστο λόγο το έκανα stall. Θα τα ξαναπιάσω όμως τώρα που μπήκα στο τριπακι με τον συγκεκριμένο. Anw αυτό σου έλεγα πριν ότι η πλοκή στήνεται τόσο ωραία που δεν σε νοιάζει να τελείωσεις το μυστήριο βιαστικά αλλά να απολαύσεις "το ταξίδι". Γενικα είναι απιστευτος δημιουργος και το 20th century boys έχω ξεκινήσει να το αγοράζω (έχω τα πρώτα 4)
Oct 16 2010 22:46
Photo

laraska → iristella

τα εργα του θελουν λιγο χρονο για να καταλαβεις την δυναμικη που εχουν ...ειδικα στο στησιμο της πλοκης. το monster και το pluto δεν τα εχεις διαβασει ;
Oct 16 2010 22:33
Photo

iristella → laraska

[quote]αστα αυτα ...κανα update στο τοπ 10 ή 5 στο manga θα κανεις ?[/quote] Ντεν έκω ποστ στο manga top10 καρντιά μου. :P Ότι έχει θέση σε αυτό ναι είναι σίγουρο. Απλά θέλω να διαβάσω και κάποια άλλα πράγματα πριν το κάνω το post (όπως πχ τα υπόλοιπα του συγκεκριμένου). ^^ Btw για πράγματα οff topic και κουβέντα που αφορά μόνο τους δυο μας στέλνε μου vm/pm μην κάνεις post στο thread. ^^ (σου έσβησα το post) Ένα περίεργο πράγμα όμως. Ενώ τον απολαμβάνω τον Urasawa στα έργα του δεν με πιάνει το αίσθημα της βιασύνης να τα τελειώσω. Προτιμώ να τα πηγαίνω αργά αργά.
Oct 16 2010 22:29
Photo

laraska → °•πίΟu-πίΟu•°™

''ποσο εχεις μεγαλωσει ...'' το υπολοιπο το εχω ξεχασει ...
Oct 16 2010 20:55
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → laraska

Εγω απο το χθεσινο παρτυ :3
Oct 16 2010 13:14
Photo

laraska → °•πίΟu-πίΟu•°™

στο αβαταρ που εχεις βαλει ποιος ειναι ?
Oct 16 2010 13:06