Community Status Updates
Camus → Namida
[COLOR="Magenta"]Χάρηκα για την γνωριμία το Σάββατο… thanks for the effort you put in gathering the whole lot of us – sorry about my English but I express myself better!!!
It will be a shame not to have you organize it anymore but as long as we see you I guess it’s ok!!!![/COLOR]
Nov 19 2008 01:33
Namida → Adventurer
Tnx man, νόμιζα ότι είχαν τελειώσει οι συμμετοχές μου... Μάλλον δεν ξέρω να μετράω ακόμα...
Nov 17 2008 18:06
Namida → the goblin
Φίλε μου δεν ξέρω αν λέγεται και έτσι η πλατεία... Τι να σου πω; Πάντως είναι η πλατεία στη στάση Αγ. Φωτεινή του τραμ, δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει.
Nov 15 2008 15:33
Camus → Namida
Ναι, το κατάλαβα... hehehe… απλά δεν το σκέφτηκα – και δεν το έψαξα - ότι κάτι τέτοιο είχε συζητηθεί παλαιοτέρα και ότι το team θα είχε αρνηθεί, διότι ως γνωστόν είμαι νέο φιτσίρι στην παρέα!!!
Anyway, see you tomorrow!!!!! :P
Nov 14 2008 12:17
Namida → Camus
Χαίρομαι. :wis: Σε καμία περίπτωση δεν πήγαινε σε κάποιον προσωπικά.
Nov 14 2008 12:10
Namida → iceman358
Έχει βρει την απάντηση στο game pictures trivia. Αν μπορείς βάλε μια εικόνα για να προχωρήσουμε.
Nov 14 2008 09:52
Camus → Namida
[COLOR="magenta"]Thanks… τη βρήκα εντελώς τυχαία στο site της telegraph!!![/COLOR]
Nov 03 2008 15:32
Namida → red pyramid
Σήμερα πήρα χαμπάρι ότι είχες γενέθλια...
Χρόνια πολλά και από εμένα
Oct 30 2008 14:18
Namida → Erisadesu
Τι θα γίνει με σένα κοπελία; Όπου ποστάρω θα ποστάρεις από κάτω; Are you stalking me;;;:wis:
Good to see you Eri
Oct 21 2008 11:21
Namida → ATANASHIOSU
"Σήμερα έμαθα ότι η εταιρία DATSUN στα ιαπωνικά προφέρεται Ντάττ(ο)-σαν και όχι Ντάτσουν!"
Μήπως μπορείς να μάθεις και τι σημαίνει σε παρακαλώ; Είναι από κατακάνα ή ιαπωνική λέξη;
Oct 20 2008 15:40
Namida → GkLoc
χε χε, μιας και είχε γεμίσει το θρεντ όλο τέτοια poll, είπα να κάνω ένα αστείο για αλλαγή
Oct 17 2008 14:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed