Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Namida → Pastor_Of_Muppets

Όταν προτοείδα το αβα σου, νόμιζα ότι είναι κανονικό μάτι, και τρέχει σπέρμα από μέσα... τελικά είναι κάτι λιγότερο διεστραμένο. Κρίμας
Δεκ 09 2008 13:29
Φωτογραφία

Namida → Kenny

Γεια σου Κεννυ, κατι πεδια μου ηπαν οτι ασχολισε με ανιμεσ. Μληπωσ εχεισ κανενα καλο να μου προτινησ μιασ και ησαι κολιμενοσ και συ?
Δεκ 06 2008 20:27
Φωτογραφία

Namida → Dante80

Ήθελα να σε ρωτήσω αν το avatar σου είναι από κάποιο άνιμε. Είναι πολύ ενδιαφέρον για cosplay
Δεκ 05 2008 13:35
Φωτογραφία

iristella → Namida

Ηello........ Just woke up!!!!! You called sir? ^^
Δεκ 03 2008 14:12
Φωτογραφία

noname → Namida

ok Thenx πάντως
Δεκ 03 2008 12:58
Φωτογραφία

Namida → noname

To έχω δει στα ελληνικά, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το τέλος τέλος. Ήταν τα δύο πλάσματα και μιλούσαν, και νομίζω είπαν κάτι άκυρο του τύπου είναι ώρα να κοιμηθεί ή κάτι τέτοιο. Αν δεν κάνω λάθος, συνεχίστηκε λίγο ακόμα... Σόρρυ, μάλλον έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που το είδα.
Δεκ 03 2008 10:11
Φωτογραφία

noname → Namida

hi το birth από ότι κατάλαβα το έχεις δει στα Ελληνικά ^^ θυμάσαι καθόλου τι λέγαν στη τελευτά σκηνή ? γιατί στο original δεν λέγαν τπτ αλλά στο Ελλήνικο dub υπήρχε ένας διάλογος ...
Δεκ 01 2008 19:39
Φωτογραφία

iristella → Namida

Thank you!!!!!!! Να σαι καλα΄....... Ναι το είχα βρει πρόσφατα κατά τύχη και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!!!
Νοέ 27 2008 22:32
Φωτογραφία

Namida → iristella

Kawaii avatar desu:wooi2:Κουνάει και τα αυτάκια του!!!
Νοέ 27 2008 09:43
Φωτογραφία

pointman-aka-thenewguy → Namida

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.αληθεια τι μαυριλα ειναι αυτη εδω περα?
Νοέ 24 2008 12:40
Φωτογραφία

Namida → pointman-aka-thenewguy

Τα στοιχεία του πρέπει να δώσεις στον προηγούμενο είναι η διεύθυνση σου (όνομα, οδός, περιοχή, πόλη, Τ.Κ.) και το κινητό σου, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση επικοινωνία αν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.
Νοέ 24 2008 12:05
Φωτογραφία

Namida → scream18

Ναι στείλε μήνυμα με τα στοιχεία σου στον μάτου. Εκείνος έχει ολοκληρώσει την αντιγραφή, και θα σου τα στείλει γρήγορα. Όσο για το άλλο που λες, περισσότερο σαν συμβουλή στο είπα. Φαντάσου π.χ. να βρεθείς με 40+ ντιβιντι και να πρέπει να τα αντιγράψεις όλα μέσα σε μια βδομάδα. Βέβαια, εσύ ξέρεις το χρόνο σου καλύτερα. Εγώ θεώρησα καλό να κάνω την παρατήρηση, για αυτό και την έκανα
Νοέ 22 2008 20:24
Φωτογραφία

Azathoth → Namida

:S efoson ime noob ke den vrika to diko su mail su zito an ginete na me kanis add esi :P [email]the_flame_alchemist@live.com[/email] gomen ala dn to vrika =/ :nod:
Νοέ 20 2008 22:42
Φωτογραφία

ichigo13 → Namida

Thanks man!Και θα ήταν ακόμα καλύτερη αν μπορούσα να ανεβάσω την 270+ ΚΒ gif εικόνα αλλά δεν μπορούσα,οπότε αναγκάστηκα να την μικρύνω και χάλασε κάπως η ποιότητα!
Νοέ 20 2008 11:15
Φωτογραφία

Namida → ichigo13

Η υπογραφή σου τα σπάει!!!!!!!!!
Νοέ 20 2008 10:05