Jump to content

Community Status Updates

Photo

Megi ♥ → Namida

σου αρέσουν και σένα η γατούλες :wooi2: αχου τι ωραία :kawaii:
Oct 01 2008 13:08
Photo

Namida → Megi ♥

Kawaii neko desu :wooi2:
Oct 01 2008 09:25
Photo

Kon_Okami → Namida

Heyz^^ Τι γίνεσαι???? Να σε πω. Λέμε με όλο το τσούπμο να πάμε για καφέ το Σάββατο το απόγευμα. Έρχεσαι???
Sep 30 2008 08:21
Photo

zade → Namida

Eπικό το ποστ σου για την Μπάρα Προόδου ! Επικό λέμε ! Άπαιχτο.
Sep 22 2008 11:42
Photo

red pyramid → Namida

Ρε μαν, γιατί δε μας είπες ότι ηταν τα γενεθλιά σου? Χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις οιμε ^^
Sep 10 2008 23:26
Photo

Kon_Okami → Namida

Χίλια tnx ρε συ. Mata nee^^
Sep 10 2008 16:30
Photo

Dark_Venus → Namida

μα δεν ειπες και τιποτα κακο,την αποψη σου μονο.:) δε με πειραζει καθολου,σιγα βρε :) δε χρειαζοταν καν να κανεις edit :)
Sep 03 2008 15:56
Photo

Namida → Dark_Venus

Δεν αναφέρθηκα σε εσένα προσωπικά, για τα prof, το ξεκάρισα διορθώνοντας το προηγούμενο ποστ μου:wis:
Sep 03 2008 15:52
Photo

red pyramid → Namida

Τόσο ουγκ είναι η Νέα Σμύρνη οιμε? :P
Sep 01 2008 15:45
Photo

Konata → Namida

Έφτασε το Peach Girl σας :)
Aug 25 2008 09:27
Photo

Namida → Fabianne

Irrasai! Επιτέλους κατάφερα να θυμιθώ το nick, χθες όλο το απόγευμα το έψαχνα, και μου ήρθε η φλασιά σήμερα το πρωί.
Aug 21 2008 14:07
Photo

Namida → a2a

Έχεις πάρει το 2kyuu;:nod: Εγώ έλεγα να δώσω φέτος, αλλά έμεινα πολύ πίσω, οπότε ελπίζω να δώσω του χρόνου.
Aug 14 2008 09:53
Photo

Namida → ATANASHIOSU

Συγνώμη που σου απαντάω εδώ, αλλά το κάνω για να μην βγούμε τελείως εκτός θέματος στο θρεντ των ολυμπιακών. Και γω δούλεψα στους ολυμπιακούς της Αθήνας, και μάλιστα για το NHK. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, ίσως δεν φταίνε οι αγώνες αυτοί καθαυτοί, αλλά ο τρόπος που διοργανώνται και παρουσιάζονται. Ωστόσο δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στο γεγονός ότι οι ετιαρίες εκμεταλλεύονται το γεγονός για προβολή τους, και ότι γίνεται μεγάλη χρήση αναβολικών και άλλων ουσιών. Αυτό με κάνει να μην μπορώ να τους δω σαν κάτι ιερό.
Aug 11 2008 15:22
Photo

Garuda → Namida

ola ta sf paizo alla kof oxi den theoro kanena alo fighting endiaferon :P (logika uperxoun kai ala poli kala games sto idos alla den ta paizo apo pisma an katalavenis ti enoo ) ektos apo to ssb pou den to exo pari akoma kai otan to paro tha to timiso deontos :P tis teleutees meres paizo poli 3rd Strike alla auto pou exo liosi einai to ex +a btw oi antixires mou einai gematoi fouskales :P
Aug 11 2008 06:31
Photo

Namida → Garuda

SF EX παίζουν ελάχιστα άτομα, χαίρομαι που σου αρέσει και σένα. Τι άλλα SF παίζεις; Ασχολίσαι καθόλου με kof; Ρίξε αν θέλεις και μια ματία σε αυτό το θρεντ, αν και μου φαίνεται ότι τελικά έχει κολλήσει το θέμα. [url]http://www.anime.gr/forums/video-games/4553-beat-em-up-tournament~.html[/url]
Aug 10 2008 16:24