Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Namida

LoL φωτη... [url]http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/misc-images-x/gpc_lsp_16v2sp.jpg[/url]
Δεκ 30 2008 04:27
Φωτογραφία

Namida → Animesuki

Καλά είμαι και γω, παίζω το πρώτο resident evil στο DS. Εύχομαι να περάσεις καλά στις διακοπές αυτές τις μέρες. C u round!
Δεκ 27 2008 12:45
Φωτογραφία

Animesuki → Namida

Τι κανεις?Καλα εισαι μωρε!Ασε χαθηκα τωρα εχω διαβασματα αλλα ηταν και που δεν ειχα ιντερνετ για μηνες.Πως εισαι εσυ?
Δεκ 26 2008 23:34
Φωτογραφία

Namida → Daf_Chan

No need to apologize, απλώς έκρινα σκόπιμο να σε ενημερώσω. Take care mate
Δεκ 24 2008 12:19
Φωτογραφία

Daf_Chan → Namida

:frozen:ωωχ..δίκιο έχεις..:uhh: sorry.
Δεκ 24 2008 12:02
Φωτογραφία

zade → Namida

OXI λέμε ! Το χω original anyway αυτό ! Το πόσταρα και στο ανάλογ θρεντ άν πρόσεξες. Έτσι κι αλλιώς δεν μπήκα γι αυτό στην αλυσίδα ! Μπήκα για το G1 που το τόρεντ θα κατέβαινε σε κάτι μέρες . Χαλάρωσε.
Δεκ 23 2008 23:27
Φωτογραφία

Namida → zade

Έτσι κι αλλιώς θα πάω στο ταχυδρομείο για την άλλη αλυσίδα, δεν μου είναι κόπος να ταχυδρομίσω άλλο ένα DVD. Στείλε μου με πμ τα στοιχεία σου.
Δεκ 23 2008 20:54
Φωτογραφία

zade → Namida

Όχι ρε άραξε να πούμε . Δεν είναι ανάγκη να κάνεις τέτοιον κόπο για ένα DVD . Σιγά να πούμε ρε ! Δεν χαθηκε κι ο κόσμος . Θα το βρω έτσι κι αλλιώς από αλλού. Που να σε βάζω να τρέχεις τώρα .
Δεκ 23 2008 18:19
Φωτογραφία

Namida → zade

Συγνώμη για τη μεγάλη καθηστέριση. Σήμερα μου ήρθαν πίσω τα DVD της αλυσίδας transformers. Αν θέλεις, στείλε μου τα στοιχεία σου, για να σου στείλω εκείνο που δεν μπορούσες να αντιγράψεις
Δεκ 23 2008 11:36
Φωτογραφία

Namida → Daf_Chan

Γεια χαρά. Απλώς ήθελα να σε ενημερώσω ότι στο 5 letter bang απαγορεύεται να κάνεις ποστ αφού έχει απαντήσει μόνο ένα άτομο μετά από εσένα. Πρέπει να μεσολαβούν τουλάχιστον 3-4 απαντήσεις, και δεν μπορείς να ποστάρεις πάνω από ορισμένες φορές τη μέρα. Ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα του θρεντ, για να δεις τους κανόνες.
Δεκ 19 2008 12:36
Φωτογραφία

Kamui-da → Namida

δεν κανει τιποτα φιλε μου. yep! Ah!Megami sama fan! ^^
Δεκ 17 2008 21:18
Φωτογραφία

Namida → Kamui-da

Tnx for the info on the game man. OMG!!!! Oh My Goddess fan!!!! Yatta
Δεκ 17 2008 12:37
Φωτογραφία

Namida → Korkofilaki

Tnx once again for the info. Θα το κατεβάσω και γω σιγά σιγά στα ιαπωνικά. Btw, ωραίο nick:riiight:
Δεκ 17 2008 12:35
Φωτογραφία

Kenny → Namida

No problem, go ahead.
Δεκ 12 2008 15:02
Φωτογραφία

Pastor_Of_Muppets → Namida

επειδη το αβαταρ μου ******,καποια στιγμη προφανως θα βγαλει ΚΑΙ σπερμα.
Δεκ 10 2008 22:07