Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
odin → Hatake Kakashi
Dude,άλλαξε υπογραφή,το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος είναι 100kb και η δίκια σου είναι 300kb:uhh:
Σεπ 08 2008 09:42
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi
EEEλα αλλαξε το δεν μπορω τα το βλεπω!!! Ασε που εκτος απο αηδιαστικο, ειναι και προστυχο καπως..
Σεπ 07 2008 16:59
Seraphimon-T.K. → Hatake Kakashi
Λολ θενκς. Εγω για τωρα επελεξα αυτα που θεωρω πιο σημαντικα να διαβασουμε/συζητησουμε για τωρα. Οι υπολοιπες πληροφοριες που ηδη υπαρχουν θα τις ποσταρω τις επομενες μερες μπας και αρχισουν να βγαινουν τα σκανς
Σεπ 04 2008 23:53
Hatake Kakashi → Seraphimon-T.K.
nop το δικο σου ηταν καλυτερο really και ποσταρες και πρωτος οποτε ******* μου
ελπιζω να το σβησουν τουλαχιστον
θα ποσταρω στο δικο σου Thread
Σεπ 04 2008 23:49
Seraphimon-T.K. → Hatake Kakashi
Δεν προλαβα να δω τι ειχες γραψει στο δικο σου...
Μπορει να τα ειχες γραψει καλυτερα...
Σεπ 04 2008 23:48
Hatake Kakashi → Seraphimon-T.K.
πατησα να το κανουν delete το δικο μου
αδερφες ψυχες :D
Σεπ 04 2008 23:46
alamas → Hatake Kakashi
Naruto to anime ta exw dei ola ta episodia
Diasparta ennow pws eixa dei-diavasei ta 20 prwta manga meta den evriska ta epomena... meta vrhka ta 100-140 (paradeigmata dinw)
Σεπ 03 2008 23:40
Hatake Kakashi → alamas
καλησπερα φιλε μου,αν θες να αρχισεις να διαβαζεις το μανγκα θα σου ελεγα να κοιταξεις το [url=http://mangashare.com/]Manga Share - Read and download free manga online![/url]
εχεις δει Ναρουτο?και τι ενοεις με το διασπαρτα?
Σεπ 03 2008 15:45
alamas → Hatake Kakashi
καλησπερα επειδη απο οτι ειδα εισαι ο ειδικοσ του forum στα manga :P
εχεισ καποιο link για να κανω download τα manga του Naruto ειχα δει μερικα αλλα καπως διασπαρτα
Σεπ 03 2008 14:31
Hatake Kakashi → iristella
Και εγω το εχω σταματησει εχω καμια τριαρα επισοδεια να δω απο δευτερο κυκλο αλλα περιμενω να μαζευτουν περισσοτερα για λιωσιμο :D
Καλη επιτυχια στην εξεταστικη!!
Μια πιτσα θα ηταν οτι πρεπει τωρα
ΥΓ:Καλη ορεξη η οπως μου ειπε ενας σερβιτορος πριν μια εβδομαδα,εδω πανε τα μπιφτετσα καλος ορεξης :D
Σεπ 02 2008 20:48
iristella → Hatake Kakashi
Keep digging ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις το σωστο avatar τελικα. Ωραια Code Geass gifakia εχω βρει στο forum του animesuki στο thread για τα sig + avatar requests... ριξε μια ματια εκει....
Code Geass εμεινα στο 10 του πρωτου κυκλου. Για μια περιοδο δεν μπορουσα να βρω καποια επεισοδια σε avi. Μετα που αλλαξα player με επιασε η εξεταστικη και μαλλον θα το ξαναπιασω απο την αρχη μετα.
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και εγω την λατρευω την CC (oσο την εχω δει τουλαχιστον).... Εχω βρει ενα τελειο gifaci για sig αλλα δεν μου κανει καρδια να την αποχωριστω ειναι αληθεια (suzaku gets pwned in that one....)
Η sig με την CC και την pizza Πολυ γελιο.... Μου θυμισες τωρα οτι πειναω btw......
Σεπ 02 2008 20:38
Hatake Kakashi → iristella
Δεν μπορω να βρω καποιο αξιολογο avatar :D
Αυτο με τον Lelouch ηταν gif και ηταν πανω απο τα ορια :(
yes Lelouch ftw
Που εχεις φτασει ως τωρα στο code geass?
H cc ειναι η αγαπημενη μου :wooi2::wooi2:
η sig σου και το avatar ειναι πολυ ωραια:riiight:
Παλια ειχα αυτη την signature
[IMG]http://img137.imageshack.us/img137/9103/sig29geassvc01op3.jpg[/IMG]
LOL απαντησα σε ρυθμο πολυβολου sorry :D
Σεπ 02 2008 20:30
iristella → Hatake Kakashi
Καλησπερα,,,, Ελεγα να σου στειλω για το Lelouch avatar αλλα ειδα το αλλαξες παλι....... χεχε...... Δεν σε προλαβαινω.... Και αυτο πολυ ωραιο βεβαια αλλα Lelouch is all the money Που λεμε XD.....
Σεπ 02 2008 20:20
dbgoku → Hatake Kakashi
Ολα τα λεφτα η sig!!!!Με το που την ειδα ελιωσα!!!
Και το γερακι....
XDXDXD
Αύγ 27 2008 00:52

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται