Community Status Updates
MitHuNa → Wabbit
θα κάνω πως δεν θα κάνω! ελπίζω μόνο να μην βρέξει!!! Και το cosplay το έφτιαξα ολο μόνη μου!! that's why i am so excited!
Sep 20 2009 15:50
MitHuNa → Wabbit
neechan? :ureshii: i like that! ^^ άντε έρχεται και το δικό μας πάρτι την παρασκευή!! cant wait to see the cosplayers! ^^:wooi2:
Sep 20 2009 14:11
Wabbit → MitHuNa
Αnnise-neechan! Έπρεπε να το είχα φανταστει! :P Φυσικά και το θυμάμαι! Χαίρομαι π σε έχω και στο anime.gr τώρα
Sep 20 2009 14:06
MitHuNa → Wabbit
ναι ωραία θα ήταν να είχα και ομαδικές φωτογραφίες αλλά έτσι είναι σε αυτά ο δημοσιογράφος προφανώς διάλεξε την ωραία κοπέλα και έγραψε οτι ήθελε για να γίνει πιο πιασάρικο το θέμα αλλά dont worry σιγά σιγά θα τα συνηθίσουν κ θα βάλουν και ομαδικές! χμ.. οχι δεν με έχεις γνωρίσει πριν κάτι εβδομάδες με έκανες add sto myspace η κοπέλια που κρατάει το τόξο πάνω στην χέστρα είμαι (νομίζω αυτό θα το θυμάσαι.. χουχου)
Sep 20 2009 13:59
Wabbit → MitHuNa
Arigatoo gozaimasu! Δεν είμαι ακριβώς χαρούμενη για το άρθρο, θα προτιμούσα κάποια ομαδική φώτο αλλα...Btw, σε έχω γνωρίσει κάπου; Please help...και ευχαριστώ για το request
Sep 20 2009 13:48
MitHuNa → Wabbit
wabbito saaaan! mitsketaaaa!! σε βρήκα και εδω!!! χα! congrats για το περιοδικό τέλεια βγήκες! πολύ καλή Μikuru!
Sep 20 2009 13:29
Akasukekuro → MitHuNa
Εμ συγγνωμη η αννί δεν είσαι? Που σπουδάζει Οδοντιατρική? Αν δεν είσαι σορρυ λάθος μου!!!!:D
Sep 13 2009 23:43
legeon → MitHuNa
:oo:τι?:oo:δεν γνωρίζεις για τα πράσινα παπούτσια?πάρε για να μάθεις
[URL]http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=21.03.2008,id=100482912[/URL]
ρεζίλι ε?:wooi2:ωραίαα.ε τότε δεν το χάνω με τίποτα :laugh:
Sep 13 2009 19:40
MitHuNa → legeon
πρασινα παπούτσια? γιατί ? τι κακό έχουν τα πράσινα παπούτσια? χο χο δεν αποκαλύπτω το cosplay μου!! είναι μυστικό καλά κριμένο καμιά 15 άτομα το ξέρουν μόνο ^^ αν είσαι στο πάρτι θα καταλάβεις το ρεζίλι (ΚΑΙ το κρύο) που θα τραβίξω!
Sep 13 2009 17:06
MitHuNa → Akasukekuro
ποιος είσαι? και γιατι να συμμετέχω σε ταινία? τον Οκτώβριο ξεκινάω κλινικές δεν νομίζω να προλάβω
Sep 13 2009 17:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed