Community Status Updates
MitHuNa → FunkyFisch
yeap! Ήμουν εκειιιιιι ηταν τελειααα και θα ειμαι κ στο πάρτι στις 25/10!!!
Sep 27 2009 22:08
MitHuNa → Laxan3makos
Δημήτρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη? is that you?
Sep 27 2009 13:22
MitHuNa → Kirenahana
οοοο ξέρεις γαλλικά? εγω ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΠΤ τπτ ομως!!! πόσο μάλλον να διαβάσω μανγκα στα γαλλικά... πιο πολλα θα καταλάβω αν διαβάσω ιαπωνικα που λεει ο λόγος χε χε χε
Sep 25 2009 09:54
Kirenahana → MitHuNa
you're welcome dear! Εγώ που είμαι και καιρό μέλος στο site δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι το έχουνε, και κατέληξα να αγοράζω 2 τόμους στα αγγλικά και 3 στα γαλλικά...Απλά γινκά προτιμώ όταν αγοράζω κάποιο τόμο να τον έχω ήδη διαβάσει ώστε να ξέρω αν έχει re-read value, και όσο να ναι, από κλίμακα 1-10, το συγκεκριμένο θα ήανε περίπου 5-6, μιας και άμα ξέρεις ήδη τι γίνεται χάνει όσο να ναι, being adventure and all... Και επίσης, γαλλικά!! Δύσκολα θα ξεπεράσω αυτό το πολιτισμικό...
Sep 24 2009 22:30
Kirenahana → MitHuNa
στους mangatraders υπάρχει ολόκληρο και αν θυμάμαι καλά έχουν και το Adagio (spin-off) αλλά ξεχωριστά. Για να κατεβάσεις πρέπει να κάνεις register, αλλά είναι εντελώς δωρεάν.
[URL]http://www.mangatraders.com/manga/series/620[/URL]
Sep 24 2009 00:49
MitHuNa → ~*memole*~
ox!!! file? θα σκοτωθούμε... τραγική ειμαι στο φιλε!! ΟΛΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΑΕΙ Η ΜΠΑΛΑ!
Sep 23 2009 21:56
~*memole*~ → MitHuNa
ναι καλυτερα Δευτέρα τότε, yataaaaaaaaa, έντυσα και τον Bermann(τη κούκλα) σήμερα για να σου πηγαίνει με τα μαύρα και όλα αυτα, ανυπομονώ πραγματικα ^^ ωραίααααααααα!!!!!! ^____________^
πωπω και ναι, γαμάτα θα'ναι να πάμε να παίξουμε πάλι, και ελπίζω να πιάσω καμιά μπαλιά αυτή τη φορά...μιλάμε δε με είδες άννι...στο φιλέ....πανολεθρία.....*sigh*:deadga6:
Sep 23 2009 21:31
MitHuNa → ~*memole*~
ααα τελεια δευτερα καλυτερααα το πρωι παμε να αγορασουμε κ τπτ τουλια κ τετοια αμα θες!! ^^ γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα παιξουμε και βολει!
Sep 23 2009 16:58
~*memole*~ → MitHuNa
Όποτε θες άννι μου, και Δευτέρα απόγευμα, no worries, Τρίτη φεύγω! Το κανονίζουμε όταν θα έρθω εκεί! :D
Sep 23 2009 16:57
MitHuNa → ~*memole*~
να σ πωωω γινεται η φωτογραφιση με τις κουκλες να γινει κυριακη? γιατι σαββατο δεν θα προλαααβωω!! εχει γεννεθλια και μια φιλη μ και θα τρεχω με ολαααα ^^
Sep 23 2009 16:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed