Community Status Updates
MitHuNa → Six Winged Angel
not fair!!! ~(V V)~(btw αυτό που έκανα δεν μοιάζει καθόλου με θλιμένο πρόσωπο αλλά με κάτι πιο πρόστυχο... )
Sep 13 2009 17:03
Akasukekuro → MitHuNa
Που εισαι εσυ βρε? Να ξερεις τον Οκτώμβριο ξεκιναμε την νεα μας ταινια, αν θες να παιξεις εισαι ευπροσδεκτη, δηλαδη εμεις θελουμε να παιξεις αλλα αυτο ειναι στα χερια σου αν θελεις...
Πρωταγωνιστικο ρολο, θα σ'αρεσει, νομιζω. Και δεν θα σε βαλω να γλυφεις το πατωμα :D
Sep 13 2009 03:29
legeon → MitHuNa
πρός τι ο γέλωτας περικαλώ πολύ?ε να και εγώ :laugh::laugh::laugh:
για πιό ζεστές μέρες ε?δηλαδή με τι,με μαγιό θα ρθείς?
όσο για τα όπλα να μην ανησυχείς.πράσινα παπούτσια να μην φοράς μόνο.αυτό να προσέξεις πρέπει
η περούκα τι χρώμα θα έχει?
[spoiler]σε ζάλισα ε??[/spoiler]
Sep 12 2009 19:44
MitHuNa → legeon
axa xa xa xaxa ahaha το λοιπόν, το cosplay μου ας το πούμε είναι για πιο ζεστές μέρες ενώ απ ότι βλέπω θα βρέχει + το οτι θα κραταω όπλα οπότε η πάιζει να με κοιτάνε όλοι σαν βλάκες η να φωνάξουν την αστυνομία καθώς θα διασχίζω την μισή θεσσαλονίκη για να καταλλήξω στο μαγαζι + το οτι θα έχω περούκα !!!!
Sep 11 2009 20:57
legeon → MitHuNa
[B]έχω ένα μικρό προβληματάκι για το πως θα έρθω στο photoshooting και μετά στο coffix... έτσι ντυμένη...
[/B]χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτος,έχεις την καλοσύνη να μου πεις τι εννοείς με αυτό?
Sep 10 2009 17:02
DevilMayCry → MitHuNa
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Για σου πως τα περνας ??
Εγω σημερα καταλαβα πως εχο κανι ι μεγαλη βλακεια :unlucky::unlucky::unlucky:?
εχασα ενα χρονο απο την απροσεξια μου :madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::fromabove::fromabove:..
Αποφασισα να μην παει ο χρονος χαμενος και εχω 2 επιλογες να συνεχίσει αυτο που εκανα για να πιασο δουλια :terror2::terror2::terror2:....
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Sep 10 2009 00:31
MitHuNa → DevilMayCry
θα έκανα την πλάκα μου, με άλλα λόγια θα τους εκμεταλευόμουν προς όφελος μου έτσι κ αλλιώς στην καταστροφή πάνε και χωρίς να κάνω κατι εγώ :) απλά προχωράνε αργά
Sep 08 2009 20:00
DevilMayCry → MitHuNa
[COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]ΠΧ :orly:[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Sep 08 2009 02:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed