Jump to content

Community Status Updates

Photo

MitHuNa → Six Winged Angel

not fair!!! ~(V V)~(btw αυτό που έκανα δεν μοιάζει καθόλου με θλιμένο πρόσωπο αλλά με κάτι πιο πρόστυχο... )
Sep 13 2009 17:03
Photo

Akasukekuro → MitHuNa

Που εισαι εσυ βρε? Να ξερεις τον Οκτώμβριο ξεκιναμε την νεα μας ταινια, αν θες να παιξεις εισαι ευπροσδεκτη, δηλαδη εμεις θελουμε να παιξεις αλλα αυτο ειναι στα χερια σου αν θελεις... Πρωταγωνιστικο ρολο, θα σ'αρεσει, νομιζω. Και δεν θα σε βαλω να γλυφεις το πατωμα :D
Sep 13 2009 03:29
Photo

legeon → MitHuNa

πρός τι ο γέλωτας περικαλώ πολύ?ε να και εγώ :laugh::laugh::laugh: για πιό ζεστές μέρες ε?δηλαδή με τι,με μαγιό θα ρθείς? όσο για τα όπλα να μην ανησυχείς.πράσινα παπούτσια να μην φοράς μόνο.αυτό να προσέξεις πρέπει η περούκα τι χρώμα θα έχει? [spoiler]σε ζάλισα ε??[/spoiler]
Sep 12 2009 19:44
Photo

DevilMayCry → MitHuNa

Exid di to Akihabara@DEEP the movie eeeeeee
Sep 12 2009 03:14
Photo

MitHuNa → legeon

axa xa xa xaxa ahaha το λοιπόν, το cosplay μου ας το πούμε είναι για πιο ζεστές μέρες ενώ απ ότι βλέπω θα βρέχει + το οτι θα κραταω όπλα οπότε η πάιζει να με κοιτάνε όλοι σαν βλάκες η να φωνάξουν την αστυνομία καθώς θα διασχίζω την μισή θεσσαλονίκη για να καταλλήξω στο μαγαζι + το οτι θα έχω περούκα !!!!
Sep 11 2009 20:57
Photo

Six Winged Angel → MitHuNa

\(O_o\) Victory! (/O_o)/ (ξύπνησα XD)
Sep 11 2009 09:30
Photo

legeon → MitHuNa

[B]έχω ένα μικρό προβληματάκι για το πως θα έρθω στο photoshooting και μετά στο coffix... έτσι ντυμένη... [/B]χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτος,έχεις την καλοσύνη να μου πεις τι εννοείς με αυτό?
Sep 10 2009 17:02
Photo

DevilMayCry → MitHuNa

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Για σου πως τα περνας ?? Εγω σημερα καταλαβα πως εχο κανι ι μεγαλη βλακεια :unlucky::unlucky::unlucky:? εχασα ενα χρονο απο την απροσεξια μου :madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::fromabove::fromabove:.. Αποφασισα να μην παει ο χρονος χαμενος και εχω 2 επιλογες να συνεχίσει αυτο που εκανα για να πιασο δουλια :terror2::terror2::terror2:.... [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Sep 10 2009 00:31
Photo

DevilMayCry → MitHuNa

Exdis du Zoku Sayonara Zetsubou Sensei eeeee
Sep 09 2009 19:48
Photo

DevilMayCry → MitHuNa

:riiight:
Sep 09 2009 01:23
Photo

MitHuNa → DevilMayCry

θα έκανα την πλάκα μου, με άλλα λόγια θα τους εκμεταλευόμουν προς όφελος μου έτσι κ αλλιώς στην καταστροφή πάνε και χωρίς να κάνω κατι εγώ :) απλά προχωράνε αργά
Sep 08 2009 20:00
Photo

DevilMayCry → MitHuNa

[COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]ΠΧ :orly:[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Sep 08 2009 02:28
Photo

MitHuNa → Six Winged Angel

ααα!! το δικο σου ειναι πιο cute \(Τ Τ)/
Sep 07 2009 23:40
Photo

MitHuNa → DevilMayCry

θα τον έκανα χρήσιμο. :)