Community Status Updates
MitHuNa → Kirenahana
α ναι για το live action ελεγα. Να σε ρωτήσω έχεις κάποιο λινκ για το μανγκα? γτ το βρήκα σκορπιο και μερικά μονο.. τα θελω οοοολα σε ένααα συγκεντρωμενα! :)
Sep 23 2009 16:53
~*memole*~ → MitHuNa
annie chaaaaaan mouuuuu !!! loipon eksaskise tis pozes sou, kane prova to cos sou, kai etoimasou gia super cos shooting kai dolltheme shooting :riiight:!
em...ti thelei autos ekei o baka (u know who you are), pos tolma na leei tetoia sto mithuni !!! :P, i'm gonna get you for that :P, giauto i annie protima emena gia photographer, xaxaxa kala na patheis!~ :hehehe:
Sep 23 2009 00:54
Kirenahana → MitHuNa
χμ... Συμφωνώ για το μάνγκα, αλλά μου την έδωσε που το κάνανε τόσο ιδεαλιστικό και όλοι οι καλοί επιβιώσανε, και την αγαπημένη μου σκηνή απ' το άνιμε την είχανε αλλάξει -το άνιμε προυπήρχε-. (εννοώ το σημείο όπου η Saya σκοτώνει τη Diva). Όσο για την ταινία, μάλλον εννοείς την live action (την οποία δεν έχω δει), εγώ αναφερόμουν στο animation Blood: the last vampire το στόρι του οποίου ακολούθησε η ταινία.
Sep 22 2009 21:43
Nighteyes → MitHuNa
Κατάλαβα τι εννοούσες, αφού έστειλα το μήνυμα.:congrats:
Αν μάθω θα σου πω.
Sep 22 2009 20:46
MitHuNa → Kirenahana
οκ μόλις είδα και την ταινια οι μάχες ήταν σχετικά καλές αλλά το μόνο κοινό σημείο με το πρωτότυπο ήταν το όνομα της χε χε χε εν μ 'αρεσε και όπως είπα και πριν η κοπελία που παίζει είναι σκέτη κωλόφατσα
Sep 22 2009 19:31
Tenshi → MitHuNa
χΟΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!
τι κανεις? !!
Sep 22 2009 16:12
MitHuNa → Kirenahana
την ταινία θα την δω σε λιγάκι οπότε δεν εκφέρω γνώμη.. αλλά η πρωταγωνίστρια μου την σπαει ΠΟΛΥΥΥ κωλόφατσα ειναι. To μανγκα σαφως ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ γτ εχει πιο πολλα details και έχεις κ αυτα με την saya k την Ρωσσια και την ιστορία του Χατζι , αλλά κ το anime μ αρέσει γτ λόγω δράσεις δείχνει πιο ζωντανό.! (αν κ μου βγήκε ο πάτος στα πρώτα επεισόδια, ήταν really boring μέχρι να μπεί στο νόημα).
Sep 22 2009 16:03
MitHuNa → Nighteyes
αυτό στο πρώτο τόπικ ένα "κορίτσι" μελαχρινό... στο χέρι το ζωγράφισαν φένεται
Sep 22 2009 15:57
Kirenahana → MitHuNa
*isn't everyone?*
Ερώτηση κρίσεως: ταινία, ανιμε ή μάνγκα και γιατί?
Sep 21 2009 19:17
MitHuNa → Wabbit
a! oxi oxi οχιιι το κρατάω μυστικό εδω και μήνες!! ΣΕ λίγες μέρες θα δείτε τις πικς! ;)
Sep 20 2009 22:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed