Community Status Updates
Putin → Six Winged Angel
Χμ, νόμιζα πως ο Μπανγκ ήσουν εσύ.
Anyway, it's cool to have more people to play with, χωρίς lag.
Dec 01 2011 22:46
Six Winged Angel → Putin
Με τον αδερφό μου, εγώ έβλεπα gundam :p Είσαι υπερτουμπανιάρης πάντως, θα λιώσουμε XD (*must do practice*)
Dec 01 2011 22:31
Six Winged Angel → iristella
Περίμενε να μαζέψω κανά κομμάτι από το πάτωμα απόψε και μετά βλέπουμε! :P
Oct 01 2011 22:16
iristella → Six Winged Angel
Go post στο thread του Casshern καλέ (να μου δώσεις πάτημα να απαντήσω και εγώ που το τελειώνω σε λίγο). Αντε να πουμε και έναν καλό λόγο γιατί το έχουν καταθάψει το κακόμοιρο ;_;
(you liked it right? :D)
Oct 01 2011 21:59
zennith666 → Six Winged Angel
Άμαν πάλι μα****** έκανα, σε άλλον πήγαινε το ποστ :dazed:. Sorry Sorry :hihi2:!!
Sep 29 2011 16:24
Six Winged Angel → zennith666
Ok man.. αν και δεν έχω δει και ποτέ hitman reborn XD!!
Sep 29 2011 09:51
zennith666 → Six Winged Angel
Για να σε προϊδεάσω χωρίς να σου κάνω spoil σίνεχισε να διαβάζεις το reborn γίνεται πολύ ανώτερο πιό μετά !!!!!
Sep 27 2011 04:39
Yuki-chan → Six Winged Angel
thanks ...^^ λεω να ακολουθησω το τιπ που μου εδωσες.... :P
Sep 23 2011 11:58
Six Winged Angel → Yuki-chan
Hello, από το Tengen Toppa Gurren Lagann είναι ο psyco-like φίλος μας :P Προτείνω το anime με χίλια και όχι το manga που απλά βγήκε μετά~τ
Sep 22 2011 21:17
Six Winged Angel → zoro77
Χμμ κατά κύριο κανόνα όχι
To Getter Robo Armageddon και τo GaoGaiGar FINAL είναι στην ουσία οι πρόγονοι του gurren lagann. Το πρώτο έχει 13 επεισόδια και το δεύτερο έχει μόλις 7 (είναι και τα 2 OVA)
Το Getter Robo armageddon είναι ουσιαστικά sequel του παλιού getter robo (check youtube) που έδειχνε και στην ελληνική τηλεόραση αλλά το βλέπεις και μόνο του. Το GaoGaiGar FINAL (αυτό που έχω για signature) είναι sequel στη σειρά GaoGaiGar (49 eps) αλλά βλέπεται και σκέτο. Αν πάντως δεν έχεις πρόβλημα με έναν πιο παιδικό τόνο θα πρότεινα να δεις πρώτα την σειρά πριν το FINAL. Εγώ πάντως την ευχαριστήθηκα!
To Super Robot Wars OG inspector είναι 26άρα σειρά κανονική, sequel του SRW OG divine wars, αλλά το divine wars είναι σάπιο anime και δεν το προτείνω :P (και τα δύο προέρχονται από τα αντίστοιχα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ video games του game boy advance). Υποθέτω βλέπεται και σκέτο αλλά αν θέλεις mecha ποζεριές, φανταχτερά πετσόματα και explosions everywhere forever αυτό είναι το anime σου :P
Sep 20 2011 13:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed