Jump to content

Community Status Updates

Photo

Putin → Six Winged Angel

Μειώθηκε κάπως το damage στα retarded midscreen combos της με corner carry από τη μέση του στέητζ, αλλά παραμένει από τους δυνατότερους metreless χαρακτήρες so worry not. Έχει και κάτι γαμάτα crossups βλέπω με Assault Through που γίνονται actually chained, φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Δεν έχει Haida loops πια βέβαια, αν και αμφιβάλω αν κατάφερες να μάθεις αυτό το τέρας
Feb 16 2012 20:48
Photo

Six Winged Angel → Putin

Χαχαχ ωραίος :P Lolies are not my thing, but bang you want, Bang you will have! :P Ανάλογα με το πόσο τραγικές είναι οι αλλαγές στη Noel παίζει να την αφήσω τελείως για χάρη του bang anyway ;p
Feb 16 2012 20:38
Photo

Putin → Six Winged Angel

Έχει γίνει pre-ordered ήδη. Θα πιάσω την Platinum με το που μου έρθει, μαθαίνοντας παράλληλα τις αλλαγές των Haz/Jin, so feel to "Bang" her όσο καλός ή κακός και αν νομίζεις πως είσαι με αυτόν. :P
Feb 16 2012 20:33
Photo

Six Winged Angel → Putin

Το SC απλά το δανειστήκαμε για να το τεστάρουμε (και γουστάρουμε)- Μάλλον πάμε και για τα 2 μαζί, αν και θα δώσουμε προτεραιότητα στο Extend. Βέβαια κάτι αλλαγές στην combo φάση της Noel με κάνουν και τραβάω τα μαλλιά μου o-o You?
Feb 16 2012 20:30
Photo

Putin → Six Winged Angel

Θα πάρετε το Extend ή θα μείνετε στο Soul Calibur;
Feb 16 2012 20:28
Photo

Six Winged Angel → Kamen Tantei Zura

perfecto- thanks again :P
Dec 31 2011 16:12
Photo

Kamen Tantei Zura → Six Winged Angel

Γεια σου! Ορίστε η εικόνα [spoiler][IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/23859164.jpg[/IMG][/spoiler] Παρακαλώ!
Dec 31 2011 16:06
Photo

Six Winged Angel → Kamen Tantei Zura

Hello o-o Μπορείς μήπως να μου δώσεις κάποιο link για την υπερεικόνα που έχεις για ava-signa set? (saint young men) thanks-!
Dec 31 2011 15:42
Photo

Six Winged Angel → Mad_Hatter

Μερικά πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι στάνταρ όσο η γη είναι στρογγυλή και τα πουλιά πετάνε :P
Dec 29 2011 18:39
Photo

Mad_Hatter → Six Winged Angel

>Hazama >Bleach Τέλειο.
Dec 29 2011 18:16
Photo

Six Winged Angel

Yes teachah! ~ Σε είδα, γούσταρες astral finish κατάσταση < : D
Dec 01 2011 23:31
Photo

Putin → Six Winged Angel

Έχει επιλογή για infinite bursts στο training, ειδικά αν εξασκείσαι σε τίποτα astral combos βολεύει. Καλύτερα βέβαια να παίζετε κανονικά στο versus, γιατί και το να εκτιμάς πότε να χρησιμοποιήσεις burst είναι επίσης σημαντικό, έως και critical. Άλλο που εγώ συνήθως τα κρατούσα απόψε
Dec 01 2011 23:20
Photo

Six Winged Angel → Putin

Και έχω ξεσκιστεί να του λέω να μη τα χαραμίζει κιόλας D:> Βασικά συνήθως λιώνουμε ασταμάτητα στο trainning όπου χάνεις τα burst mark μετά τα πρώτα match, αυτό θα φταίει :P
Dec 01 2011 23:14
Photo

Putin → Six Winged Angel

Dustloop και Youtube λωλ Στο DL πας για να μάθεις 5 βασικά πράματα, στο YT για μάτσιζ, combo videos etc. Το lag ήταν σχεδόν ανύπαρκτο, όσες φορές εμφανίστηκε ήταν για λίγα δευτερόλεπτα μονάχα. Τα οποία ήταν αρκετά βέβαια για να ντροππάρω κόμποζ, μια-δυο φορές έχασα το finishing hit γι' αυτό το λόγο και άρχισα να γελάω. Ελπίζω μονάχα να μην πετάς τα bursts στα σκουπίδια όπως ο αδερφός σου. D:
Dec 01 2011 23:01
Photo

Six Winged Angel → Putin

Yah, το lag ήταν φάνηκε να είναι σε πολύ playable επίπεδα~ Καλά, ο δικός μου ο bang δεν έχει και μεγάλη διαφορά :P Έχεις να προτείνεις κάποιο καλό site/forum για Blazblue CS? Dustloop n stuff?
Dec 01 2011 22:51